Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το χάλι μου το μαυρο

Recommended Posts

βεμβινι υπομονη,περαστικα στον αντρα σου ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο!

annoula1981 προσπαθω να σε φανταστω :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 52
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αντρούλα έγραψε:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΣΑΛΙΓΚΑΚΟ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ....ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ?ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ......?ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΝΑ ΠΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ....ΜΠΕΜΠΑΔΟΜΑΜΑ ΒΑΛΕ ΖΕΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ

ναι θελω πολυ.για πες μου.δηλαδη τι μηχανημα ειναι?

tselinkas έγραψε:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΤΥΝΩ ΑΙΜΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ. :(

Αυτο το παθαινω και εγω αλλα ξερω οτι ειναι απο το λαιμο μου. Μια φορα δεν πηγα στο νοσοκομειο και μου λεγανε να κανω εξεταση για φυματίωση!

Ρε παιδια λεω χαλαρωστε ξερω ποτε το αιμα ειναι απο το λαιμο μου! Αφου υποφερω δεν μπορω να καταπιω! :P :laugh:

Περαστικουλια σε ολες κοριτσια! Και εγω ταλαιπωρούμε με το ματι!

Κατρινα μαζι ειμαστε εμεις! :P :laugh:

Εγω εδω και ενα μηνα που παλευω με το ματι ενα συμπερασμα εβγαλα! Οτι ο καθε πονος ειναι διαφορετικος! Κοριτσια δεν μπορω να σας το περιγραψω! Μεχρι τον αυχενα αντανακλούσε ο πονος! :laugh: :P

Θελω servise οπως λεει και ο αντρας μου! Βασικα θα με εδινε πισω λεει αλλα εχει ληξη η εγγύηση! :P :laugh: :P :laugh: Γελατε σας βλεπω! :lol::cheer::lol::cheer:

"περαστικουλια" κοριτσάκια μου!k γω κάπως έτσι είμαι αν και μου περνάει ευτυχώς..ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα..με αδιαθεσία και πόνους στο στομάχι..λέω υπομονή θα περάσει!δεν προλαβαίνω να συνέλθω και την επομενη με πιάνει αφόρητος πόνος στο λαιμό από τις απαίσιες αμυγδαλές μου(έχω υπερτροφία αμυγδαλών)και πονοκέφαλο,πόνο σε όλο το σώμα,ρίγος,πυρετό+εχθές ανακάλυψα πως είμαι έγκυος!!!περίμενα στις 23/11 αλλα έκανα test και όλα θετικά!πήρα μια αντιβίωση(όχι από μονη μου φυσικά)ο άντρας μου είναι γιατρός και ο γυναικολόγος μου είπε πως μπορώ να τη συνεχίσω γιατί ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί ο πλακούντας και δεν περνάει στο μωρό μου..ευτυχώς άλλες 2 μέρες θα πάρω!!!βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι???????είμαι 5 εβδομάδων έγκυος,από τότε ξεκινάνε οι ζαλάδες,και οι ναυτίες??ας μου απαντήσει οποια μπορεί!!!!ευχαριστώ εκ των προτερων!!!!!μάκια σε όλες σας και προσοχή κορίτσια!!!! :kiss::kiss::kiss:

αν-η συγχαρητηρια κοπελα μου! Περαστικα και σε σενα! Κοιτα δεν ειναι στανταρ οτι θα εχεις εμετούς! Εμενα γυρω στις 8 - 9 βδομάδες μου αρχισαν! Καλη εγκυμοσυνη!

αχ!!!!! αναρωτιεσαι το μαυρο σου το χαλι???? μην παραπονιεσαι γλυκια μου,εισαι τυχερη που σε εξετασαν γιατι εμενα με πεταξαν εξω με τις κλωτσιες οταν τους ειπα οτι εχω πυρετο,δεν με αφησαν ουτε στον προθαλαμο να μπω και ολα αυτα στο ικα του πειραια απο 4 γιατρους παρακαλω.......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου ευχομαι και υπομονη. :ohmy:

dimitroula29 κ katrinio περαστικα!το ματι ειναι και χρησιμο :laugh: προσοχη!

an-n συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!! γιατι παιδι μου ρωτας για τις ναυτιες?θες τοσο πολυ να εχεις? :laugh: :laugh: Μην τις μελετας! δεν ειναι απαραιτητο να εχεις,εγω δεν ειχα ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ουτε τωρα. 5 εβδομαδων ε?Αντε σε κανα 2 βδομαδες θα ακουσεις και την καρδουλα του :) με το καλο!

αριστεα β. γιατι σε πεταξαν εξω?φοβηθηκαν μην κολλησουν ?:laugh: :laugh: τραγικοι οι τυποι! εγω πηγα στο Ιατρικο (εσκασα ενα 75αρι :angry: ) αλλα και να θελα να παω σε δημοσιο ,εφημερευε το Ιπποκρατειο αλλα ειχε πορεια στη Β.Σοφιας (οι συμβασιουχοι) και δεν γινοταν να κατεβω...ασχολιαστο!

υγ περασε ο πονος του αυτιου,περασε ο πονολαιμος αλλα οοοοχιιι....τωρα εχω βγαλει επιχειλιο ερπη :side::side: οχι,δε θα βρισω...θα συγκρατηθω!περιμενω να δω τι αλλο θα βγαλω και μετα θα βριζω ολη την ωρα.. :S

Πονεμενες ολου του κοσμου εννωθειτε!!! Εγω ειμαι με χυξη στον αριστερο ομο!!!

Πλακα πλακα Δημητρουλα και εμενα μου λεει ο αντρας μου οτι ειμαι ελλατωματικο μοντελο!! Επρεπε λεει να να με γυρησει αλλα ημουν σε προσφορα και στις προσφορες επιστροφες δεν γινοντια δεκτες!!!!

ελλατωματικο μοντελο??????? ευγενικα σου μιλαει ο αντρας σου ματια μου εμενα ξερεις τι μου λεει? "θα σε βαψω μπλε και θα σε πεταξω στη θαλασσα παλιο"ΦΙΑΤΑΡΑ""....εχεις να πεις κατι? :huh:

καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι :woohoo: .λενε οτι οι εμετοι και ολα αυτα ξεκινουν τις πρωτες εβδομαδες και σταματουν στον 4ο μηνα,εμενα παλι στο πρωτο παιδι μεχρι και τον 4ο δεν ειχα τιποτα και μετα μεχρι και τη στιγμη που γεννησα εβγαζα τα αντερα μου,στο δευτερο παλι δεν ειχα τιποτα τετοιο,πολυ σπανια.οπως και να εχει μην αγχωνεσαι ,χαλαρωσε και κοιτα να απολαυσεις αυτες τις μοναδικες στιγμες μεχρι το τελος. :laugh: :laugh:

ε,μα ναι στο τελος αυτο αναγκαστηκα να κανω,να παω ιδιωτικα γιατι φοβομουν για αυτη τη γριπη.τελικα αμυγδαλιτιδα εχω η γυναικα αλλα ετσι επρεπε να φωναξω κανα καναλι που ψωφανε για τετοια.. :angry:

Σου εύχομαι περαστικά.

Εγώ θα σου έλεγα εκτός από ντεπόν και άλλα παυσίπονα και αντιπυρετικά να έπαιρνες και καμιά βιταμίνη για την τόνωση του οργανισμού σου.

Εγώ όταν αρρωσταίνω πιο πολύ με βοηθούν οι βιταμίνες να πάρω τα πάνω μου παρά τα φάρμακα.

ΩΧΟΥ.... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ... ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙΟ ΝΑ ΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ... ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΠΟΤΑ... Ο ΦΡΟΝΙΜΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΑΖΕΙ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΣ!!! :):)

dimitroula29 έγραψε:

tselinkas έγραψε:

Αυτο το παθαινω και εγω αλλα ξερω οτι ειναι απο το λαιμο μου. Μια φορα δεν πηγα στο νοσοκομειο και μου λεγανε να κανω εξεταση για φυματίωση!

Ρε παιδια λεω χαλαρωστε ξερω ποτε το αιμα ειναι απο το λαιμο μου! Αφου υποφερω δεν μπορω να καταπιω! :P :laugh:[/quote:3a3mhz9n]

ποσο καιρο το εχεις?πωσ βγαζεις αιμα?

Κοιτα οταν εχω πονολαιμο και πολυ βηχα. Οταν εχω βλενες και ειδικα πρησμενες αμυγδαλες λογικο ειναι ο λαιμος μου ειναι λες και εχει αγκαθια. Ξερω οτι το αιμα ειναι απο το λαιμο γιατι βγαινει αναμεσα στις βλενες και οχι απο τα πνευμονια. Αυτο διαρκει τουλαχιστον δυο εβδομαδες. Περαστικουλια σου ευχομαι! Αν εισαι μπουκωμενη θα σε βοηθησει ο υγραντηρας με λαδακι απο ευκαλυπτο αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν μπορεις να βαλεις λαδι επειδη εισαι εγκυος. Αυτο καλυτερα να το ρωτησεις

εγω αγχωθηκα μηπως εχω κανεναν καρκινο του πνευμονα γιατι ετσι πεθανε η μανουλα μου.και τοσον καιρο δεν φευγει αυτο το αιμα.για να δουμε και με την αντιβιωση.ανεβηκε και η τκε που δειχνει οτι υπαρχει φλεγμονη καπου.

ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ..ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ..ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ?ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΠΤ ΤΑ ΛΕΥΚΑ?ΤΑ ΕΡΥΘΡΑ?ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ....ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ....ΣΕ ΣΤΕΙΛΑ ΠΜ

Τ"σελινκας" σε σκεφτόμουν...

Περαστικά...!Με την αγωγή θα γίνεις γρήγορα καλά!!! :cheer:

Και μην σκέφτεσαι τέτοια...!!!

"βεβαδομανα" πού είσαι;;;Είστε καλύτερα;;; :cheer:

dimitroula29 έγραψε:

Θελω servise οπως λεει και ο αντρας μου! Βασικα θα με εδινε πισω λεει αλλα εχει ληξη η εγγύηση! :P :laugh: :P :laugh: Γελατε σας βλεπω! :lol::cheer::lol::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...