Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!!ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ,ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ!ΣΟΡΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΒΙΑΣΥΝΗ ΕΓΡΑΨΑ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ....ΑΝΤΡΙΑ ΜΟΥ!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ?Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!!

• Απαντήσεις 93
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

andria έγραψε:

Koritsia mou euxaristw apo mena k to mpizelaki mou :woohoo: ...makari na pane ola kala!!! Barcelonita mou prospa8ousame 1,5 xrono peripou me polla provlimata(kistes, salpigga kleisti k ormones 4iles) alla auta einai sto parel8on pia :)...exw trealla8ei apo tin xara mou alla eime k ligo agxwmnei y giatro den piga na mou pei ti ginete k pistevw gi'auto eime mesa stis arnitkes ske4eis...Deutera 8a paw!!! 8a propsa8isw na eime xalari k na afisw tis kakes ske4eis!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Ομορφή μου και πάλι συγχαρητήρια με το καλό να έρθει το μωράκι σου και μην βλέπω κακές σκέψεις θα σε μαλώσωωωωωωω όλα καλά θα πάνε απόλαυσέτο αφέσου σε αυτή την μαγευτική και ανεξάντλητη χαρά που σε πλυμηρίζει και μην σκιάζεις με κακές σκέψεις την ευτυχία σου.

Να σκέφτεσαι οτι του χρόνου θα στολίζεις το δεντράκι σου με το μπεμπάκι σου μαζί :woohoo: :woohoo:

Και θα κάνεις και το ταξίδι σου με το μωράκι!!!!!!!!

Στο είχα πει!!!!

Φιλιά κορίτσι μου και τις καλύτερες μου ευχές για μια τέλεια εγκυμοσύνη και ενα υγιέστατο μωράκι :kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Με συγκίνησες απίστευτα...Δάκρυσα...

Τι πιο δυνατό απο την πίστη;

Ο θεούλης και η Παναγίτσα δεν αφήνουν κανέναν κορίτσια!!!

Εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη γλυκιά μου!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

ΣΕ ΦΙΛΩ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο σου κορτσάρα μου! Ευχομαι τα καλύτερα! κι εγώ πάντα με την βοήθεια του θεού πάω και πάντα με βοηθάει όταν πιστεύουμε σ΄Αυτόν δεν μας ξεχνά είναι εκεί!

Καλή εγκυμοσύνη σου ευχομαι λοιπόν και προσοχή απο εδώ και πέρα!

Φιλάκια! :kiss: , :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...