-
Απαντήσεις
-
Από Christi.D. · Δημοσίευση
Κορίτσι μου με το καλό τα διδυμακια σου! Γέννησα στο Γενεσις πέρσι! Με οξύ τοκετό και έκτακτη καισαρική λογω βραδυκαρδιας του μωρού. Με τον τοκετό έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά μετά και το κτιριο γενικα ηταν καθαρο Οι μαίες όμως δεν μου φάνηκαν τόσο βοηθητικές με τον θηλασμό και όταν τους ζητούσα να έρθουν να το πάρουν γιατί πχ κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου καο εμένα με πονούσε η τομή που τον κρατούσα τόση ώρα δεν ερχόντουσαν ποτέ. Οι νοσηλεύτριες ήταν οκ αν και μια ενώ είδε ότι είναι λερωμένα τα σεντόνια με λοχεια αντί να τα αλλάξει έβαλε από πάνω ένα σαν σελτεδακι μιας χρήσης. Γενικά έχει λίγο προσωπικό και φαίνεται αυτό. Εγώ δεν έμεινα ιδιαίτερη ικανοποιημένη να είμαι ειλικρινής. Πάντως αν κάνεις δυο από τις μεγάλες εξετάσεις (πχ, αυχενικη β επιπέδου καρδιοτοκογραφημα) σου κάνουν αναβαθμιση δωματίου. Δλδ πληρώνεις πχ τρίκλινο και σε βάζουν σε δίκλινο Για τον Άγιο Λούκα έχω ακούσει καλά λόγια. Για τα νοσοκομεία που λες δεν ξέρω. -
Από Kateriniw · Δημοσίευση
@Maria_mtx να σου ζήσουν τα μπεμπακια σου να είναι γερά και ευλογημένα !!! Από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα είσαι??? Το επίδομα το πήρες πόσα περίπου είναι γιατί κανένας δεν δίνει απάντηση για τα δίδυμα -
Από Παρασκευαιδου · Δημοσίευση
Εμένα να δεις.. .. Κάπου έγραψα και οι αντιπηκτικες φέρνουν αίμα. Στην Ελλάδα τα δίνουν λιγάκι σαν καραμέλες εάν είσαι από εξωσωματική.ναιβςχουμ σώσει εγκυμοσύνες αλλά δεν είναι πάντα αναγκαία. Τεσπά μη φοβάσαι αφού βρήκατε από αποκόλληση θέλει ξάπλα ,ξεκούραση. Απλά το τελείως δεν είναι το καλύτερο ξέρω , ίσως 1-2 μέρες αλλά γενικά θέλει να τρέχει αλλιώς θα λυμνασει . -
Από Katiana1987 · Δημοσίευση
@Elkμου άμα είναι αγόρι ΊΣΩΣ και να μην έχεις εμετούς! Όπως και να έχει, εδώ θα είμαστε για συμπαράσταση αν έρθουν δύσκολες μέρες! -
Από Kateriniw · Δημοσίευση
Δηλαδή για τα δίδυμα πήρες 4.400? Άρα και στο γενεσις αν γεννήσω και χρειαστεί μεθ πηγαίνουν σε δημόσιο?
-
-
Νέες συζητήσεις