Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα, επειδη ζηλεψα με το θεμα με τα Αγιοβασιλακια, ειπα να κανω την αρχη με φωτογραφιες απο τα δεντακια μας.Αυτη η φωτο ειναι περσυνη, απο τις μοναδικες στιγμες που το σαλονι ΔΕΝ ειχε παιχνιδα μεσα.

Για να δουμε και τα υπολοιπα mammoδεντρακια!!

post-7338-13873934739809_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλησπέρα κοριτσάκια μου.

τι ωραίο ποστ!!!!

εγώ δεν έχω εδώ που βρίσκομαι να σας ανεβάσω φώτο

απ το δικό μου δεντράκι, το περσινό πάντα,

υπομονή όμως και θα σας ανεβάσω απ τα φετινά Χριστούγεννα

με ένα νινάκι παρέα χιχιχιχι

θα ψάξω να βρω και κόκκινο σκουφάκι για να του έχω!

δε θα μαι σπίτι μου όμως, που πολύ θα το θελα

αλλά στο πατρικό μου....

Δημοσίευση

Αχ τι ωραια δεντρακια...!!! Εμεις φετος βαλαμε μικρο δεντρακι και το καταχωνιασαμε σε μια γωνιτσα που εχει δυσκολη προσβαση για τον μικρο γιατι ηταν ικανος να το φερει ολο κατω και ιδιαιτερα πανω στο κεφαλι του για Χριστουγεννιατικο σκουφο...!!! χιχιχι...!!! :laugh: :woohoo: :P

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Καλησπερα, επειδη ζηλεψα με το θεμα με τα Αγιοβασιλακια, ειπα να κανω την αρχη με φωτογραφιες απο τα δεντακια μας.Αυτη η φωτο ειναι περσυνη, απο τις μοναδικες στιγμες που το σαλονι ΔΕΝ ειχε παιχνιδα μεσα.

Για να δουμε και τα υπολοιπα mammoδεντρακια!! IMGP5623.JPG

έχουμε ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο χρώμα τζακιού, απίστευτο λες και βλέπω το σπίτι μου...

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Ολα ειναι πανεμορφα!!

sweet εγω μικρη το φοραγα συνεχεια καπελο, ειχαμε ενα και τοτε δεν υπηρχαν οι βασεις που ειναι τωρα και θυμαμαι που το εριχνα κατω.. :laugh: :laugh:

Χαχαχαχα... :laugh: επειδη κι'εγω θυμαμαι οτι το εχω φορεσει το δεντρο μια φορα, και ο μικρος ειναι πολυ πιο ζωηρος απο εμενα, πηρα τα μετρα μου...!!! :P

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια τι ωραία που είναι τα δεντράκια σας!!! :woohoo:

Εμείς δεν έχουμε στολίσει ακόμα,λέω για αρχές Δεκεμβρίου :laugh: Πάντως,περιμένω ανυπόμονα τα φετινά Χριστούγεννα,που θα είναι τα πρώτα μας με την Αννούλα! :laugh: ;) :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...