Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ...

Recommended Posts

tirogaridaki έγραψε:

ΝΑ ρωτήσω όμως κάτι;;; ΠΟυ είναι οι υπεύθυνοι;;; Να απομακρύνουν την κοπέλα και να κλείσει το φόρουμ για μερικές μέρες;;; εεεεε;;;;;Θέλετε να μασ κολλήσετε έγκυες γυναίκες και με παιδιά;;;;;;;;;

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mikroulaxristos έγραψε:

χαχαχχααχχαα ντετολ!!!!!!!! ουυυυυυυυυυυυυυυ φοβιτσιαραααααααα!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιιχ αμαν.........αααααααααψουυυυ!!! αχ συγνωμη μου ξεφυγε πανω στην οθονη!!!!!

:ohmy: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........ψιτ..ψιτ..ψιτ...ψιτ...ψιτ..ψιτ..ψιτ...(ψεκάζω)!!!

ωχ..ωχ...ναντα...δεν αισθάνομαι καλα!!!! 36,9!!!!!!Το ξέρεις ότι αυτό λέγεται δέκατα;;;;;; Με κόλλησες!!!! :angry:

Αχχχ πως μαρεσει να χω πυρετο, να ψηνομαι και να ειμαι κουκουλωμενη και να χουχουλιαζω και οι αλλοι να με φροντιζουν. Ειμαι λιγο μαζοχα το ξερω αλλα επειδη αρρωσταινω καθε 10 χρονια το απολαμβανω οταν συμβαινει:woohoo: :woohoo:. Μονο το συναχι και τον πονολαιμο δεν αντεχω. Τζαμπα τρομαζουν τον κοσμο. Εδω τη φιλη μας την βλεπω ακμαιοτατη με 39,5!!! Περαστικα σου B)

Ένα δευτερόλεπτο μπήκα στο ποστ, και ήδη νιώθω τα φρικιαστικά συμπτώματα της νέας γρίππης να με ζώνουν... Βάζω τον εαυτό μου σε καραντίνα. Δε θέλω να κολλήσω κι άλλους αθώους...

αχ παπακι μου ποσο δικιο εχεις!!! τσαμπα τρομαζουν τον κοσμο καλε!!! μια γριπουλα ειναι εκειπερα,σιγα!!!!!!! ασε και εγω μια φορα στα 10 χρονια αρρωσταινω!!!!!!! τωρα να φανταστεις εχω τη μαμα μου σπιτι και με προσεχει ,μας μαγειρευει ,μας εχει σιδερωσει ΟΛΑ τα ρουχα, μας εχει κανει γενικη ολο το σπιτι, φτιαχνει καφεδια στον ααντρουλη μου το πρωι, αφου να φανταστεις ο χρηστος δεν θελει να φυγει η πεθερουλα του με τιποτα!!!!! χαχααχαχα

Παπακι απλώς επειδή μπορεί να κάνει πνευμονία την θεωρούν πιο επίκίνδυνη.Αλλά και πάλι δεν είναι τίποτε τρομερό...ειπαμε πια!!!!

Πόσο πολύ δύναμη μου δίνεται βρε κορίτσια με το χιούμορ σας!!!!

Πολλά περαστικά και γρήγορα στην αρρωστούλα μας....

Εγώ είμαι ''θύμα'' της νεας γρίπης...

Φοβάμαι πάρα πολύ μην κολλήσω και για μένα αλλα πιο πολύ για το 2μηνών αγοράκι μου!

Εσείς που έχετε παιδιά πως το αντιμετωπίζετε???

Δεν φοβάστε καθόλου για τα μικρά σας? πως τα προφυλάσετε?????εεεεεε????

Αυτά δεν έχουν αντισωματα ακομα σωστά ???

Φοβάμαι πάρα πολύ μην κολλήσω και για μένα αλλα πιο πολύ για το 2μηνών αγοράκι μου!

mikroulaxristos έγραψε:

αχ μπραβοπ βρε ρενακι μου τωρα σε ειδα κοπελαρα μου, καλωςηρθες στην παρεουλα μας!!!! την ομορφη παρεουλα μας!!! την φανταστικουλα παρεουλα μας!!!! ιχχιιχιιχιχιιι :)

να ζησετε ,βλεπω εισαι και νιοπαντρη!!! να ειστε καλοστεριοτοι και ευτυχισμενοι!!!!!! για απογονους δεν λεω, αφου τον εχετε τον απογονο στην κοιλιτσααααααα!!!!!!!!!! γιουπιιιιιιι!!!!!!!!!!! γερη να εισαι κουκλα μου να προσεχεις τη κοιλιτσα σου!!!!!

Σ ευχαριστώ!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ!!!!!

ευχομαι όλες οι εγκυούλες να ΄φερουν στον κόσμο πανέμορφα στρουμπουλά και γελαστά μωράκια!!!!!και σε όσες προσπαθούν να έχουν γρηγορα ενα σποράκι στην κοιλίτσα τους!!!!! Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες

βρε παιδιά τι λέτε..τι ύπουλη;;; Πιο υπουλοι είναι όλοι αυτοί που μας ωθούν σε εμβολιασμό παρά η ίδια η γρίπη. Εχουμε κρουσμα στο σχολείο και μάλιστα στην τάξη μου..πήρα το γιατρό τηλέφωνο και τον ρώτησα τι να κάνω..τίποτα!!μου είπε..κανένα εμβόλιο;;; Κανένα!!μου είπε...Παιδιά..πολύ κακό για το τίποτα...ξέρω γονείς που τα παιδιά την περασαν με πυρετάκο και οι γονείς δεν πηραν χαμπάρι!!!!Και είχαν και τα παιδιά αλλά και οι γονείς την γρίπη!!Κανένας δεν έπαθε τίποτε περισσότερο από μια γρίπη...ελα να τελειώνουμε με αυτή την τρέλα!!!!!!

περαστικά σου!!!!!ευχομαι γρηγορη ανάρρωση!!!καλα εκανες που μας ενημερωσες κιολας γιατι απ αυτα που ακουμε στην τηλεοραση εχουμε τρομοκρατηθει!!

τωρα που το σκεφτομαι και ο μπεμπης μου εχει βηχα δυνατο εδω και μια εβδομαδα αλλα χωρις πυρετο...η παιδιατρος μου ειπε αερολιν μασκουλα αλλα δεν βλέπω βελτιωση..

περαστικουλια σου γλυκο μου κοριτσακι!

να γινεις γρηγορα γρηγορα καλα για να βγεις απο την καραντινα να μπορουμε κι εμεις να σου γραφουμε με μεγαλυτερη ασφαλεια γιατι ετσι που εισαι φοβομαστε να μην μας κολλησεις!μου ειπε ο ξαδερφος της κουμπαρας μου που του το πε η θεια του ανηψιου της γιαγιας του ο συμπεθερος οτι αυτη η γριπη ειναι τοσο "δυνατη" που μεχρι και pc διαπερναει.γι αυτο φοβομαστε μωρε,μην μας παρεξηγεις αλλα αφου το'παν ετσι θα'ναι!σωστα?ας ψεκασω κι εγω λιγο με dettol να'μαι σιγουρη!!!!!

Καλέ, τώρα πήρα είδηση ότι είσαι αρρωστούλα!!!!

Καλά βρε...που το'χεις το κινητό;; Κι αυτό σε καραντίνα;;; :P :laugh:

Σου'χω στείλει μήνυμα από χτες!! :P

Και να σου πω, λες ότι περίοδος γιοκ... και δεν έχεις κάνει τεστ ακόμα;;; Στο γιατρό σου το είπες;; Στο νοσοκομείο που πήγες, δεν τους είπες το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;;; Aν είσαι έγκυος, αυτό σε σχέση με τη νέα γρίπη τι γίνεται;;;;;

Καλεεεεε.. μαζεύτε την αυτή! Είναι επικίνδυνη!!! :laugh: :P :silly:

Περαστικά ανιψούδι!! Να προσέχεις εε;;; ;):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...