Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΑLZHAIMER...........

mata

Recommended Posts

Βρε κοριτσια, τι επαθα;;;;; :dry::dry: Πριν την εγκυμοσυνη μου και πριν τη γεννα, φημιζομουν για τη μνημη μου!!!! Δε μου ξεφευγε τιποτα, θυμομουν ονοματα, γενεθλια,γιορτες,ΑΦΜ και ταυτοτητες ολης της οικογενειας, μεχρι και αριθμους τηλεφωνων που ειχα να χρησιμοποιησω χρονια!!! Εεεεε!!!απο την ωρα που ηρθε η Αντωνιτα καλα που θυμαμαι και το ονομα μου....... :silly: :silly: :silly:

Εχω παθει τραλαλα!!! Μου λενε κατι και το σημειωνω σε σαραντα μεριες για να μην το ξεχασω και παλι το ξεχναω.... :angry::angry: Δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση....ευχομαι να επανερθω γιατι εχει αρχισει και μου τη δινει ολο αυτο!!!! :angry::angry:

Ειμαι η μονη που το επαθε;;;;; :dry::dry::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην στοναχωριέσαι Μάτα μου λίγο το υπέροχο συναίσθημα που νιώθεις, λίγο οι ορμόνες, λίγο η νέα κατάσταση που είναι απο μόνη της ικανή να σου πάρει τα μυαλά, συμβαίνει. Πιστεύω πως σύντομα θα προσαρμοστείς και θα επανέρθει η μνήμη σου. Εγώ στην αρχή άναβα το μάτι της κουζίνας και το ξεχνούσα ακόμα και χωρίς κατσαρόλα...αλλά είπαμε στην αρχή. Θα φτιάξουν τα πράγματα.

Ειναι προνοια της φυσης. ΟΙ μητερες παθαινον αλτσχαιμερ για να ξεχνανε τους πονους της γεννας και να κανουν και αλλα παιδια.

Και εγω το επαθα επισης!!!

΄

Απλά έχεις πολλά στο μυαλό σου...

Εγώ π.χ κάνω αλλόκοτα, δηλαδή βάζω το αλάτι στο ψυγείο! :woohoo:

Με τον καιρό θα επανέλθεις σιγά-σιγά! :)

Η πλειοψηφία έχει ένα θέμα σχετικό συνήθως... ;)

Φάε καμιά σοκολάτα για ενίσχυση! :)

Είναι το άλλοθί μου για να καταβροχθίζω!!! :woohoo:

ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΑΘΑ... ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...

ΓΕΜΙΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΜΕΜΟ ΓΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΩΡΕΣ, ML, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΘΟΛΟΥΡΑ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ!

zaxarenia!!!!ante!!! :laugh: :laugh:

Βρε κοριτσια πανε 10 μηνες που γεννησα και δε βλεπω αισθητη βελτιωση....

Καλα στο ψυγειο μου μπορεις να βρεις τα παντα....οχι μονο το αλατι!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Γελαω κιολας τρομαρα μου....

Προχθες με ρωτησε ενας γνωστος μου :"Αγορακι ειπαμε εχετε;;;"

"Ναι αγορακι εχουμε!!! λεω" :ohmy::ohmy: και μετα απο δυο δευτερα......"Εεεεεε!!!οχι!οχι!ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!" :woohoo: :woohoo: ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ!!!!!

Aααααχ.... να δεις τι ηθελα να γραψω;...... :huh:

Καλε ποιο αλτζχαιμερ;;;;αυτο ειναι ελαφρυ μπροστα σε αυτο που εχω εγω! :silly:

Και να φανταστεις οτι εχω αναμνησεις απο 2 ετων!!! τωρα;....δε βρισκω τα γυαλια μου και μετα απο μιση ωρα ψαξιμο και πολλα μπινελικια(που στο δια...ο τα εχω βαλει παλι;;;!!κτλ) συνειδητοποιω οτι....τα φοραω!! :S:side:

Όχι δεν είσαι η μόνη! Δεν ξέρω αν είναι πολλές αλλά 2 είναι σίγουρα! Εσύ κι εγώ!!!

Έκανα όλους γύρω μου να ανησυχήσουν! Η μαμά μου πάντα είχε και έλεγε για τη μνήμη μου, την τάξη και την οργάνωσή μου! Ε τώρα έχει να λέει για την αφηρημάδα και την αμνησία μου!

Αυτό με τα post it τα χαρτάκια έχει παραγίνει! Έχω γεμίσει ψυγείο και καθρέφτες!

Α! Για πρώτη φορά πήρα ατζέντα! Με βοηθάει. Δεν ξεκινάω το πρωί πριν δω την ατζέντα μου..

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ-ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ " ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ" ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ. ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ GPS ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.... :woohoo:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΠΤ, ΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΩ! :P

ΧΑΧΑ ΚΡΑΠ...... ΚΑΛΟΟΟΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΙΠΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ...ΟΠΩΣ ΣΤΟ GREYS ANATOMY....ΑΑΑΑΧ Ο ΝΤΕΡΕΚ...ΑΣΧΕΤΟ....

βασικα οι περισσοτερες κοπελεσ το παθαινουν εγω το επαθα στην εγκυμοσυνη μετα τη γεννα επανηλθα.δεν ξερω ομως γιατ και πωσ γινεται

Μαλλον το π<αθαινουμε ολες μας τελικα.....και εγω το ειχα παθει....αλλα δεν το ελεγα μην με περασουν για τρελη.....σηκωνομουν στα αγρια μεσανυχτα και νομιζα οτι με πηρε ο υπνος και δεν ειχα ταισει το παιδι...εβλεπα τις σημειωσεις και ηρεμουσα...ευτυχως που ειναι περαστικο....

συνηθησμενοοοοοο ουουουουουου εγω καμια φορα τον εχω στην μαμα μου και ξυπναω και ετοιμαζω γαλα κανονικα παω στο δωματιο του.....και μετα την ξαναπεφτω για υπνο χιχιχι

Κορίτσια, αυτό που λέτε ισχύει κι εξηγείται κιόλας οργανικά. Κάτι επηρεάζει το μηχανισμό της μνήμης, το'χα διαβάσει κάποτε αλλά δε θυμάμαι τώρα να σας το πω με λεπτομέρειες, πάντως η εγκυμοσύνη κι όλη αυτή η αναστάτωση του οργανισμού προκαλεί και συμπτώματα απώλειας μνήμης..

Υπομονή.. θα επανέλθει!! :)

Αυτο μεχρι ποτε κραταει γιατι το ειχα που το ειχα το αϊζενχαουερ (ετσι το λεει ο παπους μου :laugh: ) τωρα το απογειωσα!!! Ο αντρας μου με βριζει και μου λεει να ξεκινησω να ακονιζω λιγο το μυαλο μου. Εχει δικιο. Μονο αν γυρισω στη δουλεια με βλεπω να στρωνω παλι. Ακομα και στο μπανιο μου αντι να τραγουδαω διαφορα τραγουδια τραγουδαω το μια ωραια πεταλουδα!!!! :woohoo: Ε δεν θα το παθεις το αϊζενχαουερ μετα????

crazy έγραψε:

Κορίτσια, αυτό που λέτε ισχύει κι εξηγείται κιόλας οργανικά. Κάτι επηρεάζει το μηχανισμό της μνήμης, το'χα διαβάσει κάποτε αλλά δε θυμάμαι τώρα να σας το πω με λεπτομέρειες, πάντως η εγκυμοσύνη κι όλη αυτή η αναστάτωση του οργανισμού προκαλεί και συμπτώματα απώλειας μνήμης..

Υπομονή.. θα επανέλθει!! :)

ΑΧ!ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΕ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!!!!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!!!!!!!ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ???????????????

Σήμερα έβγαλα τη γάστρα απο το φούρνο και άνοιξα το καπάκι

χωρίς να βάλω γάντι! Το είχα ξεχάσει να το βάλω! :woohoo: αααααα

κάηκααααααααααααααααα!

κοριτσια εγω γεννησα κ την μνημη που ειχα ουτε ο υπολογιστης.....

Μετα την διακοπή που εκανα δεν θυμάμαι ούτε το ονομα μου...περνω τηλ τον αντρα μου να του πω κάτι κ μεχρι να σηκωσει το τηλ το εχω ξεχάσει!!!

Κοριτσαρες μου καλημερα!!! Το ποσο χαρηκα που το εχετε κι εσεις χαμενο δε λεγετε!!!! :laugh: :laugh:

Και νομιζα τοσο καιρο πως ειμαι η μονη!!!

BEBISNIK 21 μηνες κι ακομα;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ το νου σου δεν ειναι και φθηνο το γαλατακι!!! :silly: :silly:

PAPAKI μου και στη δουλεια να γυρισεις......... :S:S

BELLA κοιτα μην παρεις και καμια φωτια καμια μερα!!! :woohoo: :woohoo:

ΡΑΦΑΕΛ μου εγω παιρνω τηλ κι αν αργησουν να το σηκωσουν ξεχναω που πηρα....και μετα το "ΝΑΙ;;;;" λεω κι εγω : ΝΑΙ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;" :huh::huh:

Κοριτσια ελπιζω μονο να μην επιδεινωνεται η κατασταση με καθε γεννα, γιατι αμα κανω και δευτερο θα θελω σιγουρα biper!!!! Θα με δουλευει και η ZAXARENIA..... B)B)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...