Μετάβαση σε περιεχόμενο

σωστο timing για παιδι


liberty81

Recommended Posts

ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ Η ΑΛΛΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ....ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΩΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΑΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ)ΤΡΩΣ ΓΕΡΗ ΦΛΑΣΙΑ..ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ..ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΩ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σωστή ώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει με την έννοια του ότι ο κάθε άνθρωπος έίναι διαφορετικός κ αποφασίζει ό ίδιος αν θέλει να περάσει λίγος χρόνος πριν αρχίσει προσπάθειες ή όχι. Ρόλο για μένα παίζει κ η ηλικία σε κάποιο βαθμό πχ αν μια κοπέλα βρει τον κατάλληλο μετά τα 35 ίσως προτιμά να μην περιμένεο πολύ.

Εγώ πάντως έμεινα πάνω από 1,5 χρόνο πριν αποφασίσουμε για παιδί κα δεν το μετανιώνουμε. Περάσαμε τέλεια με ταξίδια στοι εξωτερικό, διακοπές κ γενικά ήμασταν free. Τώρα περιμένουμε τον μπέμπη μας κ ήδη η ζωή μας έχει αλλάξει, προς το καλύτερο βέβαια, δεν παραπονιέμαι.

Απλά λέω ότι είναι όμορφα να δίνεις κ λίγο χρόνο στο ζευγάρι πριν κάνεις παιδί.Μετά δεν είσαι ποτέ πια μόνος, έχεις κάποιον να φροντίζεις.

Κάθε πράγμα στον καιρό του...

Αν κάνεις παιδί όχι συνειδητά αλλά πχ επειδή γκρινιάζουν οι γονείς τότε άστα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην ο,τι και να λες δεν αποτελει βλακεια!!

απο την αλλη,σωστο timing για τον προγραμματισμο και τον ερχομο ενος παιδιου υπαρχει μονο οταν η σχεση του ζευγαριου ειναι ωριμη κι οταν και οι δυο νιωσουν την επιθυμια (και επειτα την αναγκη) για αυτο...

εμεις ειμαστε σχεδον 7 χρονια μαζι,δεν ειμαστε ακομα παντρεμενοι,αλλα οταν νιωσαμε κι οι δυο εντονα την επιθυμια για ενα παιδακι,αποφασισαμε να βρουμε κοινη στεγη για να το φωλιασουμε...

με τον ενα ή τον αλλο τροπο,εισαι δηλαδη παντρεμενος και ξεκινας ή ερχεται ξαφνικα ενα παιδι και μετα παντρευεσαι...ή οτιδηποτε άλλο,

αυτο που πρεπει να υπαρχει αναμεσα στο ζευγαρι ειναι αγαπη και μονο αγαπη..θελει δυναμη,κατανοηση και τρομερη υπομονη,θελει πολλους συμβιβασμους και νηφαλιοτητα για να χτισεις ενα ομορφο σπιτικο και να το γεμισεις με παιδικα γελια και φωνουλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σωστο timming για να αποκτησει ενα ζευγαρι παιδι εξαρτατε απο πολλους παραγοντες .

Καταρχιν ποσο καλα ξερει ο ενας τον άλλον και ποσο υπευθυνοι ειναι για να μπορουν να διαχειριστουν κατα βαση πρωτα την εγκυμοσυνη καιμετα τον ερχομο ενος παιδιου.

Επισης θα αναφερω την ηλικια καποιες γυναικες ειναι ετομες στα 25 και άλλες στα 35 καποιοι αντρες στα 30 θεωρουν οτι επρεπε να εχουν ενα παιδι και άλλοι νιωθουν οτι η επαγγελματικη τους ζωη εχει προτεραιοτητα.

υστερα ειναι το οιοκονομικ ο ερχομος ενος μωρου προυποθετει και εξοδα ποσο ενα ζευγαρι που ζε με 800 ευρω εινι ετοιμο να μπει στη διαδικασια αυτη;

Μετα υπαρχουν καποια ζευγαρια που μπορει αν ειναι μαζι 2 χρονια αλλα μονοι τους δνε εχουν μεινει παρα μονο 20 ημερες στις διακοπες η καποιο Σαββατοκυριακο θεωρειτε οτι αυτο το ζευγαρι ειναι ετοιμο να βαλει στη ζωη του και ενα ακομα μελος;

Εγω με τον αντρα μου ειμασταν σε σχεση 3 χρονια και αλλα δυο που ειμασταμ αρραβωνιαμενη και συζουσαμε αλλα επειδη δουλευαμε πολλες ωρες μεταξυ μασυναντιομαστε πολυ λιγο ετσι οταν παντρευτηκαμε εγω ημουν 29 και εκεινος 28 ειπαμε μενουμε για κανενα χρονο ετσι καιμετα βαζουμε μπροστα .Ηρθαν ετσι οι καταστασεις ομως και λογω υγειας δνε μπορουσα να μεινω εγκυος για τα επομενα 3 χρονια αυτα τα τρια χρονια εκαν τελειως διαφορετικα πραγματα :εργαστηκα , σπουδασα εμαθα ο αντρας μου απο την αλλη με γνωρισε σε αλλους τομεις εμαθε ο ενας του αλλου τις ιδιοτροπιες τα χουγια τις παραξενιες .Ετσι οταν αποκτησαμε το Σταυρο εγω ημουν 34 και εκεινος 33.Ειμασατν και οι δυο ετοιμοι γα τις αλλαγες που θα ακολουθησουν δεν μας ενοιαζε που δεν βγαιναμε το πρωτο διαστηαμ αλλωστε η ζωη μας δεν θελαμε να ειναι αναμεσα σε βραδυνες εξοδους ειχαμε ανγκη την οικογενειακη θαλπωρη .

Γευτηκαμε τις στιγμες του Σταυρου μεχρι το μεδουλι η προτεραιοτητα μας ηταν και ειναι αυτο το παιδι χωρις ομως να σημαινει οτι εχουμε ξεχασει τις ικες μας προσωπικες μας ανγκες .Αν θελω να βγω για καφε θα βγω το ιδιο κια εκεινος αν θελουμε να δεχτουμε κοσμο η να παμε καπου θα παμε 5 χρονια με το Σταυρο και διακοπες εχουμε παει και βολτες δνε μας εχει στερησει τιποτα , δεν εχω αφησει το Σταυρο ποτε εκτος απο δυο νυχτερινες εξοδους σε κεντρο διασκεδασης που δεν ειναι χωρος για παιδι.

πριν δυο χρονια ο ανρας μου ηθελε και άλλο παιδι εγω οχι δεν ημουν ετοιμη να μπω στη διαδικασια αυτη η οποια θελει πανω απο ολα ηρεμια και απο την αλλη δνε εβλεπα τα οικονομικα μας να ειναι σε θεση να μας επιτρεψουν να κανουεμ ανετη τη ζωη μας σε καποια πραγματα .

Εκεινος ηθελε και μου ειπε οτι θα δουλεψει ακι απογευματινες ωρες και εγω του απαντησα οτι τα απογευματα παμε το Σταυρο στις λογοθεραπειες αρα θα επρεπε η εγω να τρεχω με δυο μικρα παιδια η να σταματησει ο Σταυρος τις λογοθεραπειες . Απο την αλλη οταν λες θελω και άλλο παιδι πρπεπει αν εχεις και το χρονο να του προσφερεις τη παρουσια σου το καταλαβε και ειπαμε οπως ερθουν τα πραγματα.

Τωρα που ο Σταυρος ειναι σε πιο καλη φαση ναι θα ηθελα ενα δευτερο παιδακι .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το σωστο timing ειναι υποκειμενικο.Εμεις συγκατοικουσαμε πριν το γαμο,επισης καναμε παιδι 2 χρονια μετα το γαμο και επισης ειμαστε 13 χρονια μαζι...τωρα που εχω παιδι λεω οτι θα μπορουσα να το χα κανει πολυ νωριτερα! τελικα,ισως υπερβαλλουμε με το ποσο ετοιμοι πρεπει να μαστε,οι δουλειες δεν σταματουν ποτε,τα παντα συνεχιζουν να κυλουν αλλες φορες εντονα αλλες πιο ηρεμα,το παιδι ειναι καρπος αγαπης,μονο ετσι μπορω να το αντιληφθω εγω,οποτε οποτε και αν ερθει μονο για καλο θα ερθει :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να γινει ενα παιδι πρεπει να εχει δεσει η σχεση να εχει δοκιμαστει και να εχει νικησει ολες τις δυσκολιες, αν εισαι ενα με τον συντροφο σου και εισαστε ο ενας για τον αλλον τα παντα και φιλος και αδερφος και εραστες και ολα τοτε ενα παιδι ειναι ετοιμο να ερθει στην οικογενεια σας γιατι θα εισαστε πραγματικη οικογενεια και μονο ευτιχια θα φερει!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σχεδον ποτε δεν υπαρχει το σωστο timing για παιδι

Και οι περισοτεροι δεν ειναι ποτε ετοιμοι για ενα παιδι

Οταν εμεινα εγκυος δεν ηταν ο σωστος χρονος για την μικρη μου ημουν ανεργη δεν ειχα παντρευτει ημουν ανωριμη ειμαι 24 ετων ειμαι μικρη να βρω δουλεια πρωτα

και πολλες αιτιες μπορεις να βρεις μεχρι να το αποφασισεις Ισως επρεπε να κατσω περισοτερο χρονικο διαστημα με τον αντρα μου

Ημαστε μαζι 4 χρονια το παιδι ηρθε σχεδον τυχαια αλλα αν περιμενεις να ωριμασεις για να κανεις παιδι σωθηκες

το παιδι απο μονο του σε ωριμαζει (συνηθως)

Τωρα αν και ακομα ανεργη δεν τρελενομαι να βρω δουλεια σε επιχειρηση αυτο που εχω αποφασισει να κανω ως εργασια ειναι να αναλαβω τα αγροτικα μιας που εχουμε και αρκετες ελιες να μαζεψουμε και ηδη δεν μπορει κανενας αλλος να αναλαβει πια

ο αντρας μου εργαζεται σε μια επιχηρηση απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα και με δυσκολια θα παρει αδεια για τις ελιες φετος ( περυσι ειχε ερθει 2 σαβατοκυριακα και επειδη κρυωνε φυγαμε :laugh: :laugh: !!!)

και ισως λογο του παιδιου ο πεθερος μου βοηθησει λιγακι οσο του επιτρεπουν οι δυναμεις του

αλλα στην ουσια απο τα αγροτικα μονο εχουμε κανει μια καλη καβατζα τωρα ο αντας μου εχει να πληρωθει μηνες και αν δεν ειχαμε εργαστει και στα αγροτικα δεν θα υπηρχε ευρο

πλεον κανενας δεν μπορει να το αναλαβει οποτε θα απολαυσω τις στιγμες αυτες στο παιδι μου και αργοτερα θα το αναλαβω εγω αποκλειστικα δεν ειναι η καριερα αλλα σιγουρα αργοτερα θα μπορω να εχω μαζι και τα παιδια μου και να τα μεγαλωνω οπως εγω θελω χωρις να συμβιβαζομαι για ενα μισθο 500 ευρο για το τιποτα

και τωρα θα πηγαινω και εγω μαζι με τον αντρα μου να τον βοηθησω αλλα οταν θα με ζηταει η μικρη φευγω οτι ωρα θελω και πηγαινω να την δω να την ταισω και να παιξω μαζι της

αλλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεχρι πριν μεινω εγκυος ονειρευομουν να βρω πρωτα μια δουλεια σταθερη σε καποια επιχειρηση και μετα να κανω παιδι αν και οποτε ερχοταν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σου Liberty.Με τον σύντροφο μου είμαστε λιγότερο απο 2,5 χρόνια μαζί και παντρεμένοι απο τον Ιούνιο :) Συγκατοικήσαμε στον χρόνο επάνω και όταν ήρθε η εγκυμοσύνη είχαμε μάθει για τα καλά ο ένας τον άλλο και είχαμε νιώσει τι πάει να πει ευθύνη.Εγώ είμαι 22 και εκείνος 25.Η εγκυμοσύνη ήταν απρογραμμάτιστη.Δεν πιστευω οτι υπάρχει κατάλληλη στιγμή για παιδάκι.Πάντα κάτι θα μας απασχολεί.Το μόνο σίγουρο είναι οτι πρέπει το ζευγάρι και μελλοντικοί γονείς να μπορούν να συννενοηθούν ώστε να αντέξουν και τις δυσκολίες :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marianda έγραψε:

Για να γινει ενα παιδι πρεπει να εχει δεσει η σχεση να εχει δοκιμαστει και να εχει νικησει ολες τις δυσκολιες, αν εισαι ενα με τον συντροφο σου και εισαστε ο ενας για τον αλλον τα παντα και φιλος και αδερφος και εραστες και ολα τοτε ενα παιδι ειναι ετοιμο να ερθει στην οικογενεια σας γιατι θα εισαστε πραγματικη οικογενεια και μονο ευτιχια θα φερει!!!!!!

Πολύ καλό!!!! συμφωνώ :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KONNA έγραψε:

marianda έγραψε:

Πολύ καλό!!!! συμφωνώ :laugh:[/quote:1sapkbqj]

δυσκολιες ερχονται και φευγουν συνεχεια και πολλες φορες και εκει που δεν το περιμενεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΩΡΟ

Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΑ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ Κ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΤΑΝ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ

ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ

ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΩΡΑ ΕΔΩ Κ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ Κ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΑ

ΠΟΛΥ

ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ

ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΞΕΝΥΧΤΙΑ

ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Κ ΝΑ ΑΦΙΕΡΟΘΩ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χμμ ενιωσα πριν ακομα κανουμε σχεση οτι μονο με αυτον τον ανθρωπο θα κανω παιδι αλλιως δεν κανω και οντως ετσι ηταν. :laugh: Οταν μειναμε μαζι ειπαμε να χαρουμε λιγο και μεις γιατι μας ειχε φαει η αποσταση. Μετα απο ενα χρονο ξεκινησαμε και τσουπ εμεινα εγκυος. Ητανε οτι καλυτερο μας εχει συμβει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νιωθω οτι με απορροφαει πολυ το θεμα του παιδιου και πολλες αλλες γυναικες που γινεται αυτοσκοπος...ενω στην πραγματικοτητα το ζευγαρι ειναι το θεμα..η σχεση.το παιδι ειναι η ολοκληρωση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liberty81 έγραψε:

νιωθω οτι με απορροφαει πολυ το θεμα του παιδιου και πολλες αλλες γυναικες που γινεται αυτοσκοπος...ενω στην πραγματικοτητα το ζευγαρι ειναι το θεμα..η σχεση.το παιδι ειναι η ολοκληρωση

Έχεις απόλυτο δίκιο, το θέμα είναι το ζευγάρι. Το παιδί έρχεται ως καρπός της αγάπης και όχι ως αυτοσκοπός.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι κανουμε ομως?αρχιζουμε αμεσως προσπαθειες για εγκυμοσυνη μολις νιωσουμε οτι τον βρηκαμε...σχεση ζωης ψαχνουμε ή πατερα των παιδιων μας μονο?ερχεται το παιδι και βουνο η απομακρυνση μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liberty81 έγραψε:

τι κανουμε ομως?αρχιζουμε αμεσως προσπαθειες για εγκυμοσυνη μολις νιωσουμε οτι τον βρηκαμε...σχεση ζωης ψαχνουμε ή πατερα των

παιδιων μας μονο?ερχεται το παιδι και βουνο η απομακρυνση μετα

σχεση ζωης ψαχνουμε!!

με εναν ανθρωπο που θα σημαινει σχεδον τα παντα για εμας και αυτος ο ανθρωπος θα ηταν η ευτυχια μας αν γινοταν και πατερας των παιδιων μας..

προσπαθειες ξεκιναμε μονο οταν ειμαστε ετοιμοι κι οι δυο,διαφορετικα υπαρχει προβλημα..

το παιδι δεν ειναι ικανο να απομακρυνει το ζευγαρι!! ισα-ισα...το δενει πιο πολυ! υπαρχει κοινη μοιρα πια!!

δε λεω! υπαρχουν προβληματα με τον ερχομο ενος μωρου,σιγουρα το αγχος η κουραση ο εκνευρισμος θα υπαρχουν κι απο τις δυο πλευρες...αλλα δεν ειναι δυνατον ολο αυτο να γινει εμποδιο στην εξελιξη μιας οικογενειας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟ. ΜΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΜΙΑ ....ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!! :P ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ. ΟΠΟΤΕ "ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΜΕ" ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΕΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Α! ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ. ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ 3. ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ. ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ 14 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 21. Ε... ΝΩΡΙΣ ΗΤΑΝ! ΧΕΧΕ :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κορίτσια!

εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι για μένα υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που πρέπει να γίνουν. πρώτα σχέση αρκετών ετών να μάθει ο ένας τον άλλον, μετά ίσως συμβίωση όχι απαραίτητα όμως, ύστερα ο γάμος και μετά το παιδί. άποψή μου βέβαια αλλά εγώ πάντα έτσι τα είχα στο μυαλό μου παραδοσιακά. :)

το θέμα είναι πως εγώ μια ζωή αισθανόμουν έτοιμη για μωρό αλλά για τον άντρα μου άισθάνθηκα τα τελευταία χρόνια ότι είναι ιδανικός και για μπαμπάς ζώντας τον από κοντά και βλέποντάς τον με τα παιδιά των άλλων.

και μιας και έχω κάνει ήδη τα 3 πρώτα βήματα λέω σιγά σιγά να γίνει και το τρίτο. ή και γρήγορα γρήγορα .... :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liberty81 έγραψε:

τι κανουμε ομως?αρχιζουμε αμεσως προσπαθειες για εγκυμοσυνη μολις νιωσουμε οτι τον βρηκαμε...σχεση ζωης ψαχνουμε ή πατερα των παιδιων μας μονο?ερχεται το παιδι και βουνο η απομακρυνση μετα

και τα δυο ψαχνουμε !

σχεση αγαπης και τον πατερα των παιδιων μας,δεν αποφασιζεις να κανεις παιδι με εναν που δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη,που δεν ξερεις πως θα σταθει πλαϊ σου σε δυσκολες στιγμες (που θα ερθουν,γιατι μια μεγαλη σχεση δεν ειναι αστεια,εχει και ζορικες και καλες στιγμες).

Δλδ εσεις κοριτσια δεν σκεφτηκατε οταν γνωρισατε τον ανθρωπο σας οτι θα μπορουσε να γινει πατερας των παιδιων σας?

Και δεν ειναι απαραιτητο να απομακρυνθει το ζευγαρι,το παιδι δεν ειναι το προβλημα,ο ερχομος του ομως μπορει να φερει στην επιφανεια προληματα που υπηρχαν και πριν..τελικα ισως κ να υπαρχει σωστος χρονος για παιδι,οταν νιωθεις καλα με αυτον που εισαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα!!!

Σίγουρα τα μωράκια έρχονται όποτε θέλουν εκείνα... Εγώ για παράδειγμα παντρεύτηκα τον Αύγουστο του 2008 και με τον άντρα μου συζούσαμε σχεδόν ένα χρόνο. Λέγαμε λοιπόν ότι θα καθήσουμε άλλον ένα χρόνο μόνοι για να μπορούμε λίγο να χαρούμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ταξίδια και άλλα πράγματα... Να σημειώσω ότι είμαστε μαζί 4 χρόνια, όχι πολλά λοιπόν για να πω ότι είχαμε κάνει πολλά μαζί!!!

Όμως η ζωή δεν στα φέρνει έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει και τελικά είναι καλύτερα... Ο γιος μου ήταν στο γάμο μας κι εμείς δεν το ξέραμε, ένιωθα κάτι ναυτίες και νόμιζα ότι ήταν το άγχος του γάμου. Την επόμενη του γάμου έκανα το τεστ και τελικά ήμουν έγκυος... Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα!!! Ο γιος μου είναι τώρα 6,5 μηνών, τον λατρεύω και τρελαίνομαι που τον έχω, κι εγώ και ο άντρας μου. Είναι όλη μου η ζωή!!!

line_line_b_beg_40_time_1240891200_text_f4ef20ede9eddceae920eceff520e5dfede1e9.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις αρχισαμε τις πεοσπαθιες πριν παντρευτουμς. Για την ακριβια οταν αρραβωνιαστικαμε. Το παιδι ηρθε μετα απο 1 χρονο σχεδον. Αλλα ολο αυτο το διαστημε δεν αγχοθηκαμε καθολο. Εμεις ημασταν καλα περνουσαμε καλα. θελαμε το μωρο να ειναι αποτελεσμα της αγαπης μας και οχι αποτελεσμα σεξουαλικης πραξης με σκοπο το μωρο μονο.

Πιστευω παντως οτι οταν μενεις σε δικο σου σπιτι...οι δουλιες που πρεπει να γινουν δεν τελειωνουν ποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν υπαρχει το "σωστο timing" για μενα οσον αφορα τη συλληψη ενος παιδιου..τιποτα δεν μπορεις να προγραμματισεις,τιποτα δεν μπορεις να ελεγξεις..βεβαια δεν εννοω οτι καποιος πρεπει να ξεκινησει να προσπαθειες,η να κανει ελευθερα και οτι κατσει ακομα κι αν δεν ειναι ετοιμος..προς Θεου..

πρεπει να την παρεις την αποφαση πραγματικα..να εχεις σκεφτει τα παντα,να εισαι ετοιμος ψυχολογικα κυριως,οικονομικα νομιζω πως δε θα ημοασταν ποτε ετοιμοι:laugh:, παντα αυτος ο τομεας ειναι δυσκολος..

παντως απο οτι εχω καταλαβει,οταν θελουν αυτα ερχονται.. ειμαστε δεν ειμαστε ετοιμοι,προσπαθουμε δεν προσπαθουμε,θελουμε δε θελουμε..

το θεμα ειναι να παρουμε αποφαση οτι θελουμε να γινουμε γονεις,και απο κει και περα να προσευχομαστε καθημερινα να μας το στειλει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χιχιχιχ. Παντως και οι δυο κουμπαρες μου, τα νινακια που βαφτησα τα αποκτισανε "τυχαια" 13 μηνες διαφορα εχει το ενα βαφτηστηρι 11 μηνες το άλλο. Λετε να ειναι τυχερο μου...χιχιχι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

liberty 81 εμείς συζούσαμε με τον άντρα μου 3 χρόνια πριν παντρευτούμε και μείνω και έγκυος τελικά.Προσωπικά εγώ θεωρώ την συγκατοίκηση απαραίτητη πριν πάρεις την σοβαρή απόφαση γάμου,αλλά και το διάστημα αυτό χωρίς παιδί ιδανικό για να κάνεις κάποια πράγματα με μεγαλύτερη ελευθερία.Βέβαια το μωράκι μας προέκυψε τυχαία δεν το προγραμματίζαμε ακόμα αλλά επειδή εγώ γενικώς ήμουν αναποφάσιστη σε αυτό το θέμα και με πολλές ανασφάλειες(γιατί και η δουλειά μου δεν είναι η καλύτερη)αν μου έλεγες να το προγραμματίσω ίσως να μην το προγραμμάτιζα ούτε στα επόμενα 5 χρόνια!τώρα όμως που θα έρθει είμαι πολύ ευτυχισμένη και κατάλαβα ότι τελικά αυτό ηθελα.Όμως πιστεύω πως καλό είναι να χαιρόμαστε λίγο την συγκατοίκηση,τον γάμο με τον συντροφό μας και μετά το παιδάκι! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...