Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προσπαθώ με τον άντρα μου εδω και 1,5 χρόνο για παιδάκι αλλά δεν ταχουμε καταφέρει ακόμα. Ο γιατρός μου μου έκανε κάτι (συγκεκρικριμενα η γραμματέας του) και δεν τους εμπιστεύομαι. Μπορεί καποια κοπέλα να μου προτείνει έναν πολύ καλό γιατρό που να χει και πείρα για το hpv?

Δημοσίευση

εγω εκανα ενα καυτηριασμο και τελειωσαν ολα!!!μην κανετε κωνοειδη τομη ρε κοριτσια...παει η μιση μητρα...ελεος με τις επεμβασεις πια...ολοι να τα περνουν

εχω κανει καυτηριασμο με cin 2 πριν 7 χρονια!!!!απο τοτε το τεστ παπ ειναι πεντακαθαρο!!!!!!!!και ειμαι 27 χρονων και εγκυουλα με ολη την μητρα!!!ευτυχως ο ιατρος μου με εσωσε απο κατι ηλιθιους που ηθελαν να μου κανουν επεμβαση!

Δημοσίευση

ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

ΕΧΕΙΣ CIN1 AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΠΕΡΠΤΩΣΗ...

ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΕ CIN1 ΚΑΙ CIN2...

ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΩΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ...

Ο ΙΟΣ HPV MOY EXEI ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 19 ΧΡΟΝΩΝ...

ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΠΑΠ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ CIN-1...

TOTE ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΒΙΟΨΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ...

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2000 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠ ΗΤΑΝ CIN-2. TOTE ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΟΛΥ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΒΙΟΨΙΑ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ ΕΝΩ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ...

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΡΕΛΑ!

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΑ ΠΑΠ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ HPV, ΧΩΡΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΩΝ CIN!

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΠ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ...

ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ 5 ΤΕΣΤ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ! ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΠΑΝΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Ή ΑΛΛΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥ!

ΒΑΣΙΚΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΟΛΥ...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΟΥ HPV ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΑΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ!!!

ΑΝ ΕΞΕΤΑΖΕΣΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ...

ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ!!!ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!!!!!Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ)ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ! ΕΧΩ ΤΗΛ.ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ (ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ) ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ειναι σιγουρο το cinI?

εχεις κανει ταυτοποιηση του ιου?

o HPV ειναι ιος που τον εχουμε ολοι!μπορει να εγκηλοθει σε διαφοαρα σημεια χαρακτηριστικα θα σας πω οτι ο ιος που πεοκαλει εκδηλωνει την λεγομενη μυρμιγκια ειναι ο HPV.

θα σου ελεγα να κανεις ταυτοποιηση του ιου! αν εχεις τυπο που δεν ανηκει στους επικινδυνους μην μπεις σε τετοια διαδικασια!(loop).

εχεις δει πως ειναι το loop εχει το σχημα του τραχηλου.... δηλ οτι αλλο υπαρχει απο ιο στην γυρω περιοχη δεν μπορει να το αφαιρεσει!

το 99 % των ενεργα σεξουαλικων(γενικα) γυναικων εχει η εχει περασει τον ιο!

το cinI kata 98% ειναι αυτοιασιμος εκτος αν υπαρχει σε μεγαλη επιφανεια που μπορει να επιφερει μεγαλυτερη επιμολυνση. το cinII εχει πολυ μεγαλα ποσοστα αυτοιασης αλλα με τακτικη εξεταση!

δυστηχως εχει γινει θεμα για τρελο χρημα!

αν θυμαμαι καλα οι υψηλου κινδυνου ειναι οι 16,18,45,56,58---μεσου οι16,18,45,56,58 χαμηλου οι6,11,42,43,44,53 μπορει να υπαρχουν πολοι τυποι μαζι!

• 2 months later...
Δημοσίευση

Και εγώ εχω hpv.Είχα cin2 πριν 4,5 χρόνια έκανα κωνοειδη εκτομή,υποτροπίασε στον 1,5 χρόνο με cin1-2 και ενώ είχα δυσπλασια έμεινα έγκυος κ μάλιστα με την πρώτη ελεύθερη επαφή.Δεν παίζει ρόλο στη γονιμότητα ο ιός.Ρόλο παίζουν οι θεραπείες του.Τέλος πάντων γέννησα κ από τότε όλα τα παπ είναι καλά εδώ κ 2 χρόνια.Το τελευταίο έδειξε την παρουσία του ιού πάλι κ άρχισα να φοβάμαι.Την παρασκευή έκανα άλλο κ περιμένω τ αποτελέσματα σε 20 μέρες με αγωνία αρκετή.Φοβάμαι μη χρειαστώ κ δεύτερη κωνοειδη εκτομή κ μετά πως θα ξανάμείνω έγκυος με μισό τραχήλο;ο γιατρός μου είπε αν φτάσω 40χρ.(28 είμαι τώρα)να μου αφαιρέσει τη μητρα για να μην εχω μια "βόμβα" όπως είπε μέσα μου.Με φόβισε!Διάβασα για έναν καθηγητή πανεπιστημίου που έχει μια κοπέλα εδώ.Είναι αθήνα;μπορώ να εχω τα στοιχεία του;δεν εχω πάει σε άλλο γυναικολόγο εκτός απ τον δικό μου.Θέλω να παω σε κάποιον πραγματικά έμπειρο κ συστημένο.Όχι γιατρούδακι η χασάπη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...