Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

cristi δεν ήταν μπροστά και ο άντρας σου όταν τα έλεγε αυτά;

Εμένα ευτυχώς δε λέει τίποτα, παρ' όλο που ο ... ο άντρας μου πήγε και της είπε ότι ξεκινήσαμε προσπάθειες για παιδί. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει τίποτα (ίσως φταίει που έχουμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ούτε θυμάμαι από πότε, πολύ πιθανόν από το δεκαπενταύγουστο), ούτε και ο άντρας μου μού έχει πει κάτι.

Όπως την έκοψα όμως, πάντοτε ψάχνει τον αίτιο, οπότε, αν αργήσουμε πολύ να κάνουμε παιδί, σε κάποιον από τους δυο μας θα ρίξει το φταίξιμο...

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια οχι ο αντρας μου δεν ηταν μπροστα. Για την ακριβεια η δουλεια του ειναι τετοια που λειπει για αρκετο καιρο. Οποτε εγω σαν "καλη νυφη" την επισκεπτομαι μονη μου... καταλαβαινετε τι περναω???

Καλα η δικη σου ηθελε ξυλο liberty81...

Δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου εκεινη την ωρα...

Δημοσίευση

κοριτσια μου επειδη ειναι πολλες οι πεθεροπληκτες ανοιξα μια ομαδα με θεμα πεθεροπληκτες ενωθειτε, να λεμε εκει οτι μας απασχολει και συμβαινει καθημερινα και να ξεσκαμε, και το φορουμ θα το διαβαζουν μονο μελοι που ειναι πεθεροπληκτες, σας περιμενω να γινουμε πολλες!! γιατι και εγω ειμαι μια απο εσας!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ...ΕΚΕΙ ΠΑΑΤΑΝΕ ...ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.....ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΠΤ,,,,ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ

Δημοσίευση

Αχ αντρουλα κι εγω αυτο φοβαμαι... Οτι θα τα λεει αυτη κι εγω θα τα καταπινω και θα σκαω...

Αααααα καλη καλη αλλα τοσα χρονια οτι πει η πεθερουλα μου ειμαι!

και πιο ειναι το ευχαριστω? Επειδη δεν εμεινα σε 4,5 μηνες παντρεμενη εγκυος μ'εχει βγαλει αχρηστη...

και το γελοιο? Μου δινει και κουραγιο λεγοντας μου για τις προοδους της επιστημης!!!!!!!

Ε Λ Ε Ο Σ

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΛΠ....ΘΑ ΒΡΙΣΩ,ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ

ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΓΙΑ.."Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ"!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΜΑΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ

PLAKAAAAAAAAAAAAA KANEIS!!!!!!!!!!!!!

KALA EGW THA THN ESKIZA!!!THA TIN SKILOEVRIZA KAI DEN THA THN KSANAMILOUSA POTE!!!!!!!!!!!

POPOPOPO KAKIA!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

TI EGINE TELIKA???????

Δημοσίευση

καλά ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ???

Δεν της έλεγες ότι ''η πρώην έμεινε έγκυος αλλά δεν ξέρει τίνος είναι το παιδί γιατί ειναι λίγο τσουλ...α''!!!χχαχχαχα

Καλά πλακα κάνω γιατί η πρωην δεν φταίνει τίποτα...η πεθερά σου όμως είναι για ένα ΝΕΟ επεισόδιο στο mega στο γνωστό σήριαλ!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Eντομεταξυ δεν ενδιαφερεται και ιδιαιτερα για το γιο της.η κορη της και μετα το χαος ειναι...αλλα εκει να μου την πει...ευτυχως που μου ειχε κοψει και δεν της ειχα πει για την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου,που δεν μπορουσα να το κρατησω το παιδι....τι θα μου ειχε σουρει αν το ηξερεεεε...ευτυχως ειχα φυλαχτει...το αλλο το κορυφαιο...

της ελεγα για τις φιλες μου που εχουν νεογεννητα τωρα και δεν την παλευουν,κουραζονται και εχουν κανει την νυχτα μερα...και τι μου λεει ρε κοριτσια

"Ελευθερια εσυ δεν θα εχεις προβλημα..ουτως ή αλλως τις νυχτες αργεις να κοιμηθεις ή δεν κοιμασαι κιολας" "Ξερετε δεν κοιμαμαι γιατι κανω μεταπτυχιακο και διαβαζω γιατι το πρωι δουλευω...αλλα μην ανησυχειτε δεν σας παρεξηγω,δεν περιμενα να καταλαβετε"

το αλλο? "οταν κανετε παιδι ο αντρας σου θα κοιμαται σε αλλο δωματιο.θα δουλευει το πρωι.εσυ να ξυπνας"

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ

ΕΛΑ ΒΡΕ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ....ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ!!!!!

ΤΣ!ΤΣ!ΤΣ!ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ...ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΜΩΡΟΥ!!!

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ.Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ!ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ,ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!

Δημοσίευση

Τι να πω ρε κοριτσια.... οι γυναικες δεν πανε καλα!

και μετα σου λενε για τις νυφες....!

Ενα ξερω... θελει πολυ γερο στομαχι για να τις αντεξεις.

Καταπινε καταπινε ποσα ν'αντεξουμε!

Εγω παλι ειμαι χαλια απο χθες το βραδυ που κυριολεκτικα μου ηρθε να τη βαρεσω τη δικια μου!!!

Δημοσίευση

cristi μη σκας καλα κανεις παντως και δεν λες τιποτα...εγω αρχισα να βριζω και παρολο που με υποστηριξε ο αντρας μου τωρα δεν ειμαστε καλα..καθολου καλα θα ελεγα.δεν μιλαμε...οποτε αστον απ εξω.ακυρο που σου ειπα να του το πεις

Δημοσίευση

Διπλωματια κοριτσια! Οσο και να σκατε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ!

Γι'αυτο τα λεμε εμεις εδω να ξεσπαμε, και στους αντρες αν η κατασταση εχει φτασει στο απρωχωρητο να τα λεμε με ζουζουνιες και γλυκες...

Ξερω βεβαια οτι οταν τα νευρακια μας μας τα εχουν κανει τσαταλακια οι μαμαδες τους ειναι δυσκολο να κανουμε τις γαλυφιες μας αλλα δυστυχως αν ξεσπαμε στον ανθρωπο μας, που δε φταιει στην τελικη για οτι μπουρδα πεταει η μαμα του, μονο να τα κανουμε χειροτερα καταφερνουμε και να ειμαστε πιο χαλια.

Και μην ξεχνατε κοριτσια η διπλωματια,οι ζουζουνιες και η γλυκα ειναι οπλο των γυναικων. κατι ξεραν οι παλιες. Το παν ειναι ο τροπος που θα τα πεις.

Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι θα τα βρειτε με τον καλο σου. κι αυτος μη νομιζεις σιγουρα σε καταλαβαινει απλα ειναι στη μεση και ισως αντεδρασε λιγο ασχημα.Δεν μπορει να κατηγορησει τη μαμα του σε σενα για να μη σου δωσει δικαιωμα. Ισως να της μιλησει χωρις να το ξερεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...