Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εσύ φταις που ασχολείσαι και ανοιγεις τέτοιες κουβέντες μαζί της!!!Μην κουβεντιάζεις για μωρά και εγκυμοσυνες μαζί της βρε κορίτσι μου...είναι σα να τα ζητάει ο κ... σου από μια τέτοια γυναίκα!!!Τι περίμενες να ακουσεις;; Επαίνους και γλυκόλογα;;; Με τέτοιους ανθρώπους λέμε μονο τα τυπικά!!! Αν σου ξανααναφερθεί σε παιδιά κτλ...ή μην της ξανααπαντήσεις ή πολύ απλά όπως είπε και μια άλλη κοπέλα..<<Το πότε θα κάνουμε παιδιά δε σας φορά...προς το παρόν...ότι κάνουμε το κάνουμε για ευχαρίστηση!!!!>>και τέλος!!!Αλλιώς δεν τις γλιτώνεις τις κοτσάνες..!!!Είναι ολοφάνερο πως δε σε χωνεύει καθόλου!Οπότε κράτα κι εσύ τις αποστάσεις σου και άσε τέτοιες όμορφες συζητήσεις για έσενα, τον άντρα σου και άτομα που σε αγαπάνε! Μην εκτίθεσαι περισσότερο!

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ελευθερια μου θα συμφωνησω με τη Φανη βεβαια καποιες φορες θελουμ να εχυμε καλη σχεση με τη μανα του αντρα μας αλλα τελικα βγαινει εις βαρος μας .Εγω παντως θα της την ελεγα γιατι αυτες δεν ξερουν απο αξιοπρεπεια γιατι αν ειχε εστω και λιγο τσιπα επανω της δνε θα εμπαινε στη διαδικασια οχι μονο να ενημερωσει τον αντρα σου αλλα ουτε καν να σε κρινει τη ωρα κοιμασαι η τη ωρα ξυπνας .Αυτη σπιτι δεν εχει; Τι στο καλο θελει καιε ρχετει ΤΕΛΟΣ .Πες στον αντρα σου οτι αν θελει να εχει σχεση με τη μανα του μακρια απο το σπιτι και τονισε του οτι δενε υτθυνεσε εσυ για την ποιοτητα του χαρακτηρα της ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ και πεσ του καθαρα οτι καποια στιγμη δυστυχως θα πρεπει αν επιλεξει παιδια αν εμενα η μανα μου που τη λατρευω ελεγε κατι τετοιο στον αντρα μου δνε θα την ξαναβλεπα . Ισως καποια να πει ειναι μανα του ε και ; τον γεννησε και πρπει αν του δηλητηριαζει ετσι τη ζωη ; ρε μαυρο κατευθειαν !

Δημοσίευση

Χριστέ μου τι άλλο θα ακούσουμε................Να σου πει και που θα κοιμάσαι..........ΕΛΕΟΣ

Μην της μιλάς αυτή είναι οχιά κι ας είναι και πεθερά σου......και δε ντρεπεται καθόλου που τα λέει.Κύριε Ελέησον πλέον!!!!!!!!!!!!!!

Κόψε κάθε σχέση μαζί της και να της κόψεις τον αέρα...Να μην ανακατεύεται στη ζωή σας να της πεις, θα κάνετε ότι θέλετε εσείς!

Και να μη ξαναεκφέρει άποψη!!!!Άντε από δω........... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Κοριτσια μαλλον πρεπει να οργανωθουμε!!!

Να ιδρυσουμε μια οργανωση που θα εξολοθρευει πεθερικα!!!

Θα βαζουμε γκαζακια σε οσες πεθερουλες ανοιγουν το στοματακι τους και πετανε βατραχια!!!! Ειναι και πολυ της μοδας το γκαζακι σημερα!!! :P:P:P και θα αναλαμβανουμε και την ευθυνη ως ΟΕΠ που λεει και η Βανια μας!!!! ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Ε!ΡΕ!!!! ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ.....ΚΑΨΤΕ ΚΑΛΑ....ΤΗΣ LIBERTY ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλα τώρα ε;;;;;;;αντε επιτέλους!και μένα μια απο τα ίδια πεθερά και κουνιάδα τα ίδια σκ@τ@...βέβαια στην αρχή εγώ τίποτα δεν έλεγα το παιζα καλό κορίτσι και μου κάθησαν στο σβέρκο και δεν μπορούσα να τις ξεκολλήσω από τότε κουβέντα δεν αφήνω να πέσει κάτω!!!!!αυτό μου τοχουν κάνει και μένα!μάλλον η τεχνική για να σου σπάσουν το τσαμπουκά είναι ίδια!!!!!!!!!αρραβωνιασμένοι ήμασταν είχαμε την κουνιάδα με τον άντρα της για φαγητό και γυρίζει και του λέει για την πρώην του"τα μαθες ε; η κάτια έμεινε πριν το γάμο της έγκυος,και θα παντρευτούν τώρα γρήγορα!αμα είσαι καρπερός τί να πεις όμως...."και της λέει ο άντρας μου "και μένα τι μου το λές τώρα αυτό;εμείς πάντως με τη ζωή είπαμε να παντρευτούμε πρώτα και μετά παιδί,μην πείτε κιόλας ότι με τύλιξε"ναι γιατί το έχουμε και αυτό τους πέφτω και γω λίγη βλέπεις!το κέρ@το μου :angry:αμ η πεθερά γλυκομίλητη τάχα μου και πετάει κάτι τσουχτερά....παίρνει κυριακές 8 το πρωί"καλέ τί κάνετε ακόμα κοιμάστε;δουλειές δεν έχετε;καλά ρε κορίτσι μου όλη μέρα κοιμάστε;"και απαντώ"συγνώμη κυρία δέσποινα επειδή γυρίσαμε αργά χθες είχαμε πάει στα μπουζούκια και μετά μα ς περιμένουν το μεσημέρι για φαγητό έξω να κοιμηθώ λίγο ακόμα και σας πάρω μετά να τα πούμε καλά;"και μπραφ το κλείνω και την συνδέω βέβαια με Κάιρο γιατί δεν την παίρνω μετά ποτέ! B) μακρυά και αγαπημένοι γιατί για πότε τέτοιοι άνθρωποι σου φοράνε χαλκά και σε σέρνουν δεν το παίρνεις χαμπάρι!!!!!!!!!!!!!ουφ είπα και γω τον πόνο μου και ξεθύμανα ;)

Δημοσίευση

Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν....

Τώρα θυμήθηκα την περίπτωση ενός πολύ καλού φίλου, που ήταν ερωτευμένος με μία συνάδελφο του, πολύ ωραία κοπέλα και καλό παιδί που όμως είχε ατυχήσει στον πρώτο γάμο της και είχε ένα παιδάκι. Όταν ο φίλος την παρουσίασε στους γονείς του τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του, έκαναν τα πάντα για να πληγώσουν την κοπέλα και να κάνουν το γιο τους να την παρατήσει γιατί είναι "λίγη και πάει να τον τυλίξει"... Αποτέλεσμα; Η κοπέλα δεν άντεξε, το ζευγάρι χώρισε και έκτοτε, αν και πέρασαν πολλά χρόνια, ο φίλος αυτός έχει κλειστεί στον εαυτό του και δεν έκανε ξανά σοβαρή σχέση.

Θα μπορούσε κανείς να ρίξει το φταίξιμο 100% στους γονείς, μήπως όμως φταίμε και εμείς τα παιδιά (άνδρες και γυνάικες) που αφήνουμε τους γονείς να ρυθμίζουν τη ζωή μας;

Πιστεύω Ελευθερία μου πως ο άνδρας σου δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, αλλά καλό θα είναι να του θέσεις το θέμα και να ξεκαθαρίσει ο ίδιος στη μητέρα του πως αν θέλει να έχει καλές σχέσεις μαζί του θα πρέπει να σέβεται τη γυναίκα με την οποία αποφάσισε να κάνει οικογένεια.

Τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα και φυσικά θα ξεκαθάριζα με ήρεμο τρόπο στην πεθερά μου, γιατί δεν πρόκειται να ξαναπατήσω σπίτι της.

Οι σωστοί γονείς δεν βλέπουν τα παιδιά σαν κτήμα τους, τα αφήνουν να αποφασίσουν τα ίδια για την ευτυχία τους, δυστυχώς όμως σωστοί γονείς είναι τελικά λίγοι...

Δημοσίευση

Κοριτσια τωρα ειδα τις απαντησεις σας και σας ευχαριστω πολυ...για το κλαμπ εναντιον των πεθερικων συμφωνω απολυτως...Φανη το οτι δεν με συμπαθει δεν με απασχολει...και φυσικα δεν θα με συμπαθουσε γιατι με θεωρει υπαιτια που ο γιος της δεν την παει...εγω το χαιρομαι ομως...κακια ε? :dry:

Δημοσίευση

Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!να δεις που θα το ξεχασεις και θα ξαναμιλησετε!αυτο ειναι το μονο σιγουρο!εμενα η δικια μου πεθερα αφου προσπαθησε να μας χωρισει απειρες φορες,και μας δημιουργησε και μεγαλο προβλημα με τις δουλειες μας και αφου αποκαλυφθηκαν ολα και το καταλαβε και ο αντρας μου κοψαμε καθε επαφη.αλλα τον εβλεπα ητανε στεναχωρημενος και αυτη κοριτσια ουτε μια κινηση να τον πλησιασει ωσπου πεθανε η γιαγια του και πηρα εγω την πρωτοβουλια και πηγαμε,καθε ανθρωπος εχει αναγκη την τους γονεις και ας μην το παραδεχεται.εγω βεβαια την κραταω σε αποσταση,για να μην την ξαναπαθω.απο την αλλη πλευρα ειναι και οι γονεις μου που ειναι και αυτοι ενα προβλημα,κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου που κατελειξε σε αποξεση ο γιατρος μου ειπε να ειμαι ξαπλωμενη ηρθε η μητερα μου στο σπιτι που επισε τον αντρα μου και του ειπε οτι μπορει να με χτυπησει στον υπνο του και να μην κοιμαται μαζι και κοιμοτανε στον καναπε δεν με αφηνε να σηκωθω και απο το κρεββατι και το μονο που καταφερε ειναι να μην μας αφηνει λεπτο.ενα μεσημερι τον πηρε ο υπνος τον αντρα μου στο κρεββατι διπλα μου,η μανα μου ηρθε και εκατσε σε μια καρεκλα και αρχισε να μου μιλαει!τον ξυπνησε και γυριζει και του λεει κοιμησου ξανα εγω εδω θα κατσω δεν ενοχλω σηκωθηκε και εκανε καφε και τσιγαρα για να μην την βρισει!!!οταν εφυγε και τα ειπαμε με τον αντρα μου,μου ειπε ολα οσα του ελεγε...ελεος ειμαι παραλογη???

Δημοσίευση

απαραδεκτη,η δικια μου δεν λεει τοσο χοντρα πραγματα ,μπροστα μου τουλαχιστον,πισω δεν ξερω τι κανει,ηρθαν εχθες κ εβαψαν το δωματιο του μωρου,μας εφερε κ ετοιμο φαγητο ,κ μετα εδωσε πουρε στο μωρο με φρεσκο γαλα....κ επαθα εγκεφαλικο.....τους εχω πει ενα εκατομμυριο φορες οτι δεν δινουμε στην πιπιλα τιποτα και ειδικα κατι που περιεχει μεσα αυγο κ γαλα...κ επιμενει να κανει του κεφαλιου της παντα....εγω εδινα στον αντρα σου κ δεν επαθε τιποτα!!!!!αυτη την εκφραση την εχει κανει πιπιλα πια,κατα τα αλλα θελει ο αντρας μου να της αφησουμε το μωρο κ να παμε ταξιδι,πως να κανω κατι τετοιο,της λεω ποτε μας ειπε ο γιατρος να φαει γιαουρτι το παιδι κ μου πεταει α στον αλλο μου τον εγγονο δωσαμε 6 μηνων,δεν με νοιαζει κυρα μου,εγω ακολουθω συμβουλες της δικης μου παιδιατρου...αλλα αυτη το μαντολινο της

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

Δεν το πιστεύω Ρουμπέλα..........υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι????Αντί να χαίρονται με τη χαρά των παιδιών τους..........ντροπή

Ας μην το ξέρει.....αυτός θα χάσει τη μεγαλύτερη χαρα!!!!!!!!!!!!

Δεν αξίζουν να ζουνε τέτοιοι άνθρωποι....μόνο μίσος και διστυχία θα έχουν στη ζωή τους και πληγώνουν και τα παιδιά τους και όλη την οικογένεια τους.

Ο άντρας σου και η πεθερά σου πώς το αντιμετωπίζουν???

Ή δεν έχετε καμία επαφή????Τα αδέρφια του άντρα σου????

Υπομονή.....μην στεναχωριέσαι τώρα που θα γίνεις μαμά θα ναι ότι καλύτερο!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ;)

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ... :angry:

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ :angry::angry: !!

Ο ΗΛΙΑΣ (ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΕΙ Η ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ....ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ... :angry::angry: ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΩ....ΡΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΜΑΛ...Σ (ΠΕΘΕΡΟΣ) ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...

ΘΥΜΩΝΩ ΟΜΩΣ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ...ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.... :angry:

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΥΣ?ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ <<ΜΑΜΑ>> ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ.....

ΕΙΝΑΙ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΙΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΑ ΘΑ ΤΗ ΣΤΟΛΙΖΑ ΚΑΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΧΩΡΟΥΜΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΣ ΚΙΟΛΛΑΣ

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΛΕΕΙ

Δημοσίευση

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ?........ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΤΕΣΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ,,,,ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΜΩΣ

ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΗΣΩ Π Ο Τ Ε

ΤΟΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΟΡΜΗΞΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΘΑΧΑΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ......ΨΑΧΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ

ΗΜΟΥΝ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΒΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΠΑ ΘΑΡΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕ ΔΙΝΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ.........ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ.....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΣΤΕΛΝΑ.........

ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΑΤΩΣΕ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

ΗΜΟΥΝ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΞΕΧΕΣΑ ΝΑ ΣΗΛΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΦΙΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑ

ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ Κ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΥΛΑ

ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΣΩ.........ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑΤΟ ΒΛΕΠΕΙ

ΑΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΚΑΤΙ ΤΙ ΘΑΓΙΝΟΤΑΝ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,,,,,,

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΛΕΞΗ....

ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΕΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΕΓΩ ΠΜΩΣ ΠΟΤΕ

Δημοσίευση

Καλέ τι διάβασαν να μάτια μου? Αμάν, πα πα πα...

Είναι να απορεί κανείς.

Εγώ με τα πεθερικά μου μένω δίπλα δίπλα κ γενικώς με έχουν στα ώπα ώπα.

Τώρα βέβαια ακούω κ καμια κοτσάνα κ κυρίως με ενοχλεί που πέφτει παρακολούθηση που πάμε, πότε γυρνάμε κτλ αλλά μπροστά σε αυτά που λέτε αποφάσισα να μην μιλάω καθόλου. Οι δικές σας είναι άλλο πράγμα!!! :angry::angry:

Θέλω όμως να πω κ κάτι άλλο γιατί πεθερές θα γίνουμε κ εμείς.Διάβασα απόψεις πιο πριν που λέγανε " κ γιατί δηλαδή να φταίει πάντα η γυναίκα κ όχι οι άντρες? " κτλ

Το θέμα δεν είναι αυτό βρε κορίτσια.Δηλ αν αύριο μεθαύριο η νύφη μας έχει πρόβλημα κ φταίει όντως η γυναίκα πρέπει να τους χωρίσουμε?

Γιατί ο κόσμος δεν σκέφτεται ότι αν κάποιος πονάει τότε πρώτη είναι αυτή η γυναίκα κ ο άντρας φυσικά κ μέτά όλοι οι άλλοι?

Αυτοί δηλ ανεβαίνουν ένα γολγοθά κ τους σταυρώνουν οι άλλοι από πάνω?

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!

Μολις γυρισα απο την πεθερα μου και ειμαι τουρμπο!!! Ημουν ετοιμη να ανοιξω παρομοιο θεματακι αλλα μολις μπηκα διαβασα αυτο...

Η γυναικα δεν παει καλα! Μου ανοιξε 100 φορες την ιδια κουβεντα...

Οτι δεν πειραζει που δεν εχω μεινει ακομα εγκυος γιατι η επιστημη εχει προχωρησει πολυ και υπαρχουν πολλες μεθοδοι...!

Εγω εν τω μεταξυ προσπαθω εδω και 4 μηνες η κακομοιρα. Ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικο που δεν εχω μεινει ακομα!

Και να μου λεει... "...μην ανησυχεις θα βρουμε ενα καλο γιατρο και θα παμε...!" γκρρρρρρρρρρρρ....

" Και τι? Ο αντρας φταιει οταν δεν κανουν παιδια τα ζευγαρια φυσιολογικα? Οχι βεβαια!" γκρρρρρρρρρ...

" Ειχα εγω ξαδερφο που ολοι τον κατηγορουσαν και τελικα εφταιγε η γυναικα του..."

Και ρε κοριτσια σας το λεω ειλικρινα αυτη τη φορα απο οταν τελειωσε η περιοδος μου δεν το σκεφτομαι καθολου! Πρωτη φορα που ξεαγχωθηκα!

Και ουτε της εχω ανοιχτει ποτε να συζητησω περι του θεματος με αυτην.

Τα νευρα μου...

Α και ολα αυτα βεβαια τα λεει οταν δεν ειναι μπροστα ο γιος της γιατι θα της φωναζε!!!

Ολο της αλλαζα κουβεντα και ολο εκει το γυρναγε...

Δηλαδη ποσο να κανω οτι δεν καταλαβαινω...

Δημοσίευση

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να πω τιποτα στον αντρα και για να μην γινει μπερδεμα και για να μην τον στεναχωρω και τον αγχωνω... Οποτε τι μου μενει? Να κανω τη χαζη κι οτι δεν καταλαβαινω οτι τα λεει για μενα! Ασε με εχει ταραξει! Εγω φταιω που πηγα να της κανω παρεα! Να δω ποτε δε θα μπορω να συγκρατηθω και θα της τα πω χυμα και τσουβαλατα!!!

Κι εσενα τα ιδια σου κανει?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...