Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

..να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα ομαλά με την εγκυμοσύνη μου και να έρθει ένα υγιές μωρό να συμπληρώσει την ευτυχισμένη μας οικογένεια.

..να μπούν όλες οι κοπέλες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες στη λίστα με τα χαρμόσυνα νέα στο θέμα του ΜΑΜΜΥ "ποιές ξεκινήσαμε παρεούλα?".

..να κάνει μιά εξαίρεση ο Αη-Βασίλης και να εκπληρώσει νωρίτερα την ευχή της Irene, δηλαδή αύριο!

..να τα περάσει η Voula ευτυχισμένη με τον άντρα της, τη Μαγουλίτσα και το νέο μέλος!

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ...ΚΑΝΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ :)

Δημοσίευση

bell έγραψε:

mata έγραψε:

...Να χάσω 8 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα !!![/quote:25kyz7x8]

...+ αλλα 8!μολις γενησω να χω χασει τα κιλα κ απο τις 2 εγκυμοσυνες!!αλλιως θα ερθω εγω Αγιος Βασιλης σε ολες (Αγιο με ανταυγεια εχετε δει?)

Δημοσίευση

Θέλω αυτά τα χριστούγεννα να έχουμε την υγεια μας...

θέλω αυτα τα χριστουγεννα όλα τα πλασματάκια του κόσμου να ειναι ευτυχισμένα κ να ναι κοντα σε ανθρώπους που τα αγαπανε...

θελω ολα τα ασχημα αυτης της χρονια να μεινουν πισω κ φετος να ναι μια χρονια μονο ωραιες στιγμες...

θελω αυτα τα χριστουγεννα να ναι ολα τα νοσοκομεια αδεια κ να ναι ολα τα σπιτια γεματα οικογενοιες στολισμενα σπιτια γελια κ παιδικα τραγουδια...

κ για μενα θελω κατι μποτες κατι τσαντουλες κατι ρουχαλακια κατι καλλυντικουλια κ γενικα επι μια εβδομαδα να ξεσαλωσουμε με το χαρακι κ το μπαμπας μας στα μαγαζια :P:P :woohoo:

Δημοσίευση

θελω να εχουμε υγεια πανω απο ολα και σιγουρα θα ειναι τα καλυτερα αφου θα τα περασουμε με το μωρακι μας,οσες προσπαθουν να εχουν συντομα μεγαλες κοιλιτσες,οι εγκυουλες μενα πονο και οι υπολοιπες να χαιρομαστε τα παιδακια μας.

Δημοσίευση

.. να τα ζησω όπως ποτέ άλλοτε.

Να στολισω το σπίτι με στολιδια, να γεμισει το σπίτι παραδοσιακες μυρωδιες & το μικρακι μου να μπουσουλάει σα τρελό :silly: απο γωνια σε γωνια φωναζοντας μα-μπα :laugh:

Δημοσίευση

8a ei8ela afta ta xristougenna na mporo na ankoinoso tin egimosini mou ston kalo mou me ena kaltsaki stolismeno pano sto xristougeniatiko dentro k na to xaroume oso ginete perisotero k na mas epitrepsi afti ti fora o 8eoulis na mporesouem na kanoume oneira gia to moraki na mi mas to parei piso ... episis efxomai oles oi kopeles pou agonioun na ginoun manoules na ta kataferoun

ma pano apola efxomai na mas dinei ygeia se olous mas na mporesoume na kratisoume tis douleies mas etsi oste na mporoume na xaroume ola afta pou epi8imoume k efxomaste k 8elisei o 8eos na mas ta dosei . efxomai na einai gia olo to kosmo ta pio zesta xristougenna k ta pio eylogimena !!!! amhn panagitsa mou amhn

Δημοσίευση

Να είμαι καλά με τον αντρούλη μου……

Να είμαστε και οι 2 υγιέστατοι και χαμογελαστοί……

Να περάσουμε πολύ όμορφα και να χορέψουμε πολύ……

Να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μας αγαπάνε και τους αγαπάμε…….

Να έχει κρύο….. γιατί….. καιρός με κρύο….. καιρός για δύο…….

Να είναι τα τελευταία που είμαστε οι 2 μας…… για να μη νομίζετε…. ότι ξεκολλάω εύκολα……

Δημοσίευση

...να ευχαριστήσω τον Θεο για όσα έχω...

...να ΤΟΝ παρακαλέσω για όλα τα παιδάκια του κόσμου,

να έχουν ΥΓΕΙΑ & ΑΓΑΠΗ

και ΠΟΤΕ ξανά πονο, πείνα,

θλίψη,αρρώστια,

εγκατάλειψη!!!

...να δώσει δύναμη σε όσους έχασαν παιδιά, συγγενείς, φίλους.

...να...

να...

να...

να...

να......τα υπόλοιπα θα τα πω στην προσευχή μου γιατί ειναι πολλάαααα

& τέλος...να ξυπνήσω τα Χριστούγεννα και να έχει έρθει ο DEREK

(grey's anatomy) στο σπίτι μου και να με παρακαλάει να του δώσω ένα φιλί!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

Να χει ολη μου η οικογενεια ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

να μην επισκεφτω ξανα νοσοκομειο φετος παρα μονο για γεννητουρια υπερηχους και μονο για ευχαριστα!!!!!

ολες μου οι εξετασεις να βγουν καλες και τον Ιανουαριο να τα καταφερω!!!!

να τα καταφερουν ολα τα κοριτσια του ΜΑΜΜΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Να έχουμε όλοι την υγεία μας να λέμε δόξα το Θεό που είμαστε καλά....

Να γίνουν οι επιθυμίες μας πραγματικότητα......

Να μου στείλει ο Αγιος Βασίλης απαντητικό γράμμα: ένα μωράκι για την Τζουτζούκα!!!!! το οποίο θα το δει ο αντρας μου με το που θα αλλάξει ο χρόνος.......

Πολλά είναι????? :):)

Δημοσίευση

.........Να ειναι καλα η κορουλα μου και ο αντρουλης μου οπως και ολα τα παιδακια και ολα τα αντρακια!!!

Και αυτα τα Χριστουγεννα να ειναι για ολους ξεχωριστα!!!!!

Ειδικα για τις νεες μανουλες και τις εγκυουλες μας καθως ειναι τα πρωτα Χριστουγεννα με το μωρακι τους!!!! (Ειμαι κ γωωωω νεομανουλαα!!!)

Δημοσίευση

ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ...

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ MAMMYLAND:

ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!

ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ:

ΠΡΩΤΑ ΥΓΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...

Ο ΙΑΣΟΝΑΚΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ... ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ!!!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ( Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ!!!

ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΕΙΡΗΝΗ, ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΜΟΛΥΝΣΗ, ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΑ... ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

Δημοσίευση

ΕΥΧΕΣ :

2010 ευχές έδωκα τ'Αϊ-Βασίλη

κι'ελπίζω πως θα φτάσουνε να πάρετ'όλοι οι φίλοι!!!

Χριστουγεννιάτικες ευχές στέλνω απο την καρδιά μου

σ'όλους αυτούς που αγαπώ και βρίσκονται μακριά μου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...