Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αργυρώ μου μην ανησυχείς και εγώ μέχρι να κάνω το τεστ και διαπιστώσω ότι είμαι έγκυος είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου, και πονάκια και πρισμένο στήθος και νόμιζα πως θα μου έρθει δεν το περίμενα. η μόνη διαφορά που διαπίστωσα στην αρχή ήταν ο πόνος στις θηλές, γιατί στην περίοδο πρίζεται το στήθος αλλά αν πονάει πονάει πιο βαθειά όχι στις θηλές. εγώ αυτή τη διαφορά είχα. μετά ήρθαν και οι αναγούλες και οι εμετοί και έφυγαν τα πονάκια.

νομίζω με τα πονάκια τα περνούσαμε πολύ καλύτερα :laugh: :laugh: :laugh:

εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι αργότερα

φιλάκια :kiss:

Δημοσίευση

fatsoula.aik.1981 έγραψε:

Αργυρώ μου μην ανησυχείς και εγώ μέχρι να κάνω το τεστ και διαπιστώσω ότι είμαι έγκυος είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου, και πονάκια και πρισμένο στήθος και νόμιζα πως θα μου έρθει δεν το περίμενα. η μόνη διαφορά που διαπίστωσα στην αρχή ήταν ο πόνος στις θηλές, γιατί στην περίοδο πρίζεται το στήθος αλλά αν πονάει πονάει πιο βαθειά όχι στις θηλές. εγώ αυτή τη διαφορά είχα. μετά ήρθαν και οι αναγούλες και οι εμετοί και έφυγαν τα πονάκια.

νομίζω με τα πονάκια τα περνούσαμε πολύ καλύτερα :laugh: :laugh: :laugh:

εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία ήρεμη εγκυμοσύνη και ένα υγιέστατο μωράκι αργότερα

φιλάκια :kiss:

Fatsoula μου σε ευχαριστω πολυ!!!ελπιζω ολα να πανε καλα!!!μεχρι στιγμης ολα τελεια απλα τα πονακια σαν περιοδου με πιανουν και φευγουν και ξαναρχονται..... :blink:

ο ιατρος ειπε πως αυτο ειναι καλο γιατι λεει μεγαλωνει η μητρα!!!αυτα τα νεα!φιλακια !!!

Δημοσίευση

μαρινιω έγραψε:

Argiroulaaaaaaaaa mou mpravoooooooooooooooo

kale min anisixeis!!!

xwnepse to

EISAI EGKIOSSSSSSSSSSSSS KAI TO SPORAKI MEGALWNEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μαρινιω μου!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω για τα καλα σου λογακια!!!το ξερω ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ δεν λεω να το πιστεψω...χαχχαχα ολο το βραδυ ξυπναω και φοβαμαι μην μου παθει τιποτα...τρεμω!!!

αντε μαρινιω μου και στα δικα σου!!!καθε ευτυχια σου ευχομαι !!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ MAMMYLAND.ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.......

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ!! ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!! ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 4Ο ΜΗΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΥ ΡΘΑΝΕ!! ΚΙ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ!! :laugh: ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...