Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου,τι μου κανετε?βγηκε η χωριακη μου στην 3η μερα καθυστερησης και ηταν 93,77 :dry:

ειναι καλη??????????

και κατι ακομη,γιατι εχω πονακια χαμηλα?ο ιατρος μου μου ειπε πως ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα μου...

επισης γιατι οι ιατροι του ικα δεν δινουν αναρρωτικη,απο την τσεπη τους θα δωσουν το μισθο μας?εδω στη θεσσαλονικη τα εχουν παιξει εντελως νομιζωωωωωω :blink:

Δημοσίευση

Δεν ξέρω κοριτσάκι κι γω τα ίδια τραβάω μετά την 1η μου εξωσωματική η χοριακή μου χθές ήταν 35,54 και ο γιατρός είπε ότι είναι θετικό και πρεπει να την παρακολουθήσουμε λίγο για να δούμε πως ανεβαίνει...Θα μας σκάσουν τα σκατούλικά μας!!!!

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

εμενα ηταν 67 η πρωτη χοριακη...ολα καλα ειναι...και τα πονακια λογικα ειναι :)

Βourique μου,ποτε ηταν 67 ?σε ποια μερα καθυστερησης?

και τα πονακια ηταν σαν περιοδου?περιπου,ετσι λιγο πιο ελαφρια σαν ενοχληση? :dry:

Δημοσίευση

αργυρω μου συγχαρητηρια για το μωρακι σου...αχ μην ανησυχεις τα πονακια ειναι απολυτως φυσιολογικα και εναι οντως επειδη μεγαλωνει η μητρα σου...να εχεις μια ηρεμη και υπεροχη εγκυμοσυνη....

Δημοσίευση

Αργυρω 27 έγραψε:

bourique1983 έγραψε:

Βourique μου,ποτε ηταν 67 ?σε ποια μερα καθυστερησης?

και τα πονακια ηταν σαν περιοδου?περιπου,ετσι λιγο πιο ελαφρια σαν ενοχληση? :dry:[/quote:37cch1sg]τα πονακια ειναι σαν πονοι περιοδου...και η χοριακη αυτη ηταν την ημερα περιοδου....μην κολλας στο νουμερο...η αναπτυξη παιζει ρολο...θα ξανακανεις;;;

Δημοσίευση

eirininik έγραψε:

αργυρω μου συγχαρητηρια για το μωρακι σου...αχ μην ανησυχεις τα πονακια ειναι απολυτως φυσιολογικα και εναι οντως επειδη μεγαλωνει η μητρα σου...να εχεις μια ηρεμη και υπεροχη εγκυμοσυνη....
Κοριτσακι μου,φοβαμαι η αληθεια ειναι!μερικες φορες ο πονος ειναι σαν να ερχεται περιοδος και αλλωτε σαν ναναι μια απλη ενοχληση.οτανειμαι ορθια πολυ ωρα το παθαινω,συνηθως.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου,και ολες τις κοπελες!!!! :kiss:
Δημοσίευση

argiro79 έγραψε:

Αργυρουλα σου ευχομαι και εγω μια καλη εγκυμοσυνη,οσο για τα πονακια μην ανησυχεις ολλες τα εχουμε.Με το καλο το μωρακη σου!! :kiss:
Σε ευχαριστω συνονοματη μου Αργυρουλα!!!νασαι καλα!!εσυ ποσο μηνων εισαι?με συγχωρεις δεν ειδα.
Δημοσίευση

Μπραβο σου!!Εμενα την 27η ημερα ηταν 43.Αυτη τη στιγμη ειναι 8,5 κιλα!!!

Λοιπον για τις αδειες, για αν σου δωσει ο ικατζης γιατρος αδεια, πρεπει να εχεις παραπεμπτικο απο τον ιδιωτη γιατρο σου.Δε σε εξεταζει, dont worry.

Αντε γιατι τους τα εχω μαζεμενα κ εγω με τους παιδιατρους στο ικα.Τοσα λεφτα ους δινουμε καθε μηνα!!

Δημοσίευση

xntou έγραψε:

Μπραβο σου!!Εμενα την 27η ημερα ηταν 43.Αυτη τη στιγμη ειναι 8,5 κιλα!!!

Λοιπον για τις αδειες, για αν σου δωσει ο ικατζης γιατρος αδεια, πρεπει να εχεις παραπεμπτικο απο τον ιδιωτη γιατρο σου.Δε σε εξεταζει, dont worry.

Αντε γιατι τους τα εχω μαζεμενα κ εγω με τους παιδιατρους στο ικα.Τοσα λεφτα ους δινουμε καθε μηνα!!

Αχ νασαι καλα!!!θα παω στον δικο μου στις 24 του μηνα οποτε θα του πω να μου δωσει αδεια και μετα παω στου ικα ε???αμαν με πριξανε.με τα χιλια ζορια μου εδωσε 4 μερες αδεια και αυτο γιατι ειπα ψεμματα.ξεκινησα να του πω αληθεια οτι δηλαδη η δουλεια μου ειναι βαρια καθωτι νοσηλευτρια σε εντατικη και αυτος ελεγε ε...και τι εγινε???και μετα του ειπα οτι εχω αιμα και μα....κιες

και τελικα μου εδωσε για 4 μερες αισιως...αστα να πανεε

ελπιζω τωρα να μου δωσει ο ιατρος μου και να το δεχτει ο ικατζης :blink:

Δημοσίευση

Μονο κ μονο που του ειπες οτι δουλευεις σε νοσοκομειο επρεπε να σου δωσει.Ειδικα αυτη τη περιοδο...τελος παντων.

Ετσι θα κανεις, θα πεις στο γιατρο σου να σου γραψει παραπεμπτικο κ θα στειλεις καποιον δικο σου(γιατι υποτιθεται οτι εχεις προβλημα) στο ικα να σου γραψει την αδεια.Οταν μαζευτουν πολλες θα σου πουν να περασεις απο επιτροπη, αλλα μην ψαρωνεις, στην δινουν αρκει παλι να παει καποιος δικος σου.

Δημοσίευση

Σου εχω στειλει και πμ

Απο επιτροπη θα περασεις οταν παρεις συνεχομενα 20 μερες(αν δεν κανω λαθος, αν ξερει μια κοπελα το οριο να το πει).Ο γιατρος του ικα θα στο πει, και θα σου κλεισει ραντεβου για την επιτροπη.Αλλα μην αγχωνεσαι, εκει δεν θα εχει ςπροβλημα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...