Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διασημες γυναικες

Recommended Posts

εγω θαυμαζω παρα πολυ την πεθερα μου...

και επειδη πολλα λεγονται γι αυτες ισως οχι αδικα

θα εξηγησω γιατι.........

δουλευει 24 ωρες το 24ωρο το βραδυ αποκλειστικη σε νοσοκομειο της επαρχιας και ολη την υπολοιπη ημερα πηγαινει σε σπιτια ηλικιωμενων ανθρωπων και τους φροντιζει φευγει απο τον ενα παει σε αλλον και αυτο τελειωνει στις 9 το βραδυ οπου και τους βαζει για υπνο και στις 10

παει στο νοσοκομειο μεχρι το πρωι...

αυτο το κανει απο τοτε που γεννησε τα 2 παιδια της,και οτι βγαζει μεχρι τελευταιας δεκαρας το δινει σε μας...στα παιδια της δηλαδη στις νυφες της και στα 2 εγγονια που εχει....

δεν εχει μπει ποτε σε μαγαζι να ψωνισει κατι για εκεινη και ομως εμενα προσωπικα μου εχει κανει τρελες χορηγιες..εχει παρει σπιτι και στους 2 γιους,αυτοκινητα,και παρα πολλα αλλα που δεν φτανουν 10 σελιδες να τα γραψω...

επισης δεν την ακους ποτε να λεει ειμαι κουρασμενη... εχει θυσιασει τη ζωη της δεν εζησε τιποτα για να ζησουν πολλα τα παιδια της...

και μιλαμε οτι εχει 2 γιους μαλαμα...ο ενας ειναι ο αντρουλης μου...

μακαρι να μπορεσω καποτε να κανω κατι και για εκεινην...σκεφτομαι καποιες φορες οτι θα ηθελα να εχω πολλα λεφτα και να την σταματουσαμε απο ολες τις δουλειες και να την εχουμε οπως εχει κεινη εμας τοσα χρονια..........

λοιπον ειναι δυνατον αυτες οι γυναικες να μπορουν να συγκριθουν με τις διασημες?????????

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...