Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρουλακι μου χρονια πολλα να σε εχει ο θεος καλα, στη ζωη να ευτιχισεις και να τα εκατοστησεις!!!

σε αγαπω πολυ εισαι ΣΠΑΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειμαι περηφανη που σε εχω φιλη μου και τυχερη που σε γνωρισα.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

http://www.youtube.com/watch?v=7jUq5n_mNHk

Δημοσίευση

Ρουλα μου να τα εκατοστησεις! Πρωτα απ' ολα να εχεις την υγεια σου και ολα τ' αλλα θα γινουν! Πραγματικα εισαι σπανιος ανθρωπος! Εισαι ενα πλασμα που ο καθενας θα ηθελε να το εχει διπλα του! Σ αγαπω πολυ φιλεναδα μου! :kiss:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ

ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ τι κορίτσια είστε εσείς;;;; :) :) :)

Σας ευχαριστώ πάαααρα πολύ!!!!

Έλενα σ'ευχαριστώ για το ποστ, το τραγουδάκι με το happy birthday, την κάρτα, τις ευχές...

Μαρίτσα μου... έχω ανατριχιάσει... τι λόγια είναι αυτά.. τι τέλειο τραγούδι;;; :)

Δημητρούλα μου, τι ωραία καρτούλα!!!

Μαρία μου, σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! Κι εσύ με το καλό να κρατήσεις το μπουμπουκάκι σου αγκαλιά!! [μήπως γέννησες και δεν το ξέρω;;; το κικεράκι σου με μπέρδεψε!!! :P ]

Κορίτσια έχω ανατριχιάσει και δακρύσει... :blush:

Eγώ είμαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα - σας αγαπώ πάρα πολύ!! :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Eδέησε επιτέλους!!!!!!!!!! :woohoo:

Χρόνια σου καλά και ευλογημένα!!!!!! :cheer:

Εύχομαι όσα επιθυμείς πολύ γρήγορα να πραγματοποιηθούν!!!!!! :cheer:

Πάντοτε να έχεις ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας!!!! :cheer:

Να σε χαίρονται και πολύ περισσότερο εμείς με την θετικότατη ενέργεια που εκπέμπεις!!!!!!! :cheer:

ΥΣ.κάρτες-τραγούδια,πολύ ωραία όλα!!!!!

Στο καλό ήθελα και εγώ να σου αφιερώσω εικόνα!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

χαρουμενα γενεθλια ρουλιτσα μου. :):) να τα εκατοστησεις με υγεια πανω απο ολα κ ολες σου οι επιθυμιες σου να πραγματοποιηθουν συντομα.σε ευχαριστω πολυ πολυ για ολα κ θα ειμαι εδω οταν με χρειαστεις... σε αγαπω πολυ. φιλακια

Δημοσίευση

ρουλακι μου χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα

σου ευχομαι μεσα πο την καρδια μου οτι ποθεις να ερθει στην αγκαλια σου οσο πιο γρηγορα γινεται και να εισαι παντα το πιο ευτυχισμενο κοριτσι!!!

Δημοσίευση

Ρούλααααααααααααααααα μου! :lol:

Χιλιόχρονη κορίτσι μου! Όλες σου οι επιθυμίες έχουν γίνει ευχές και σου τις στέλνω! :cheer:

Αυτό που ποθείς περισσότερο, εύχομαι να γεμίσει την κοιλίτσα σου σύντομα! ;)

Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου! :cheer:

Σε φιλώ! :kiss:

Δημοσίευση

Ρουλακι πριν απο ενα χρόνο περίπου εγεινα μέλος σε ενα chat ε και :δεν πιστευα σε καμια περιπτωση οτι θα γνωρισω κάποια ατομα καιμε κάποια απο αυτά θα δέσω τόσο πολυ.

Μου αρέσεις σαν άνθρωπος και αυτο γιατί είσαι αληθινή τρέχεις για όποιον χρειαστεί χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα είσαι πολύ πλούσια και δνε το ξέρεις .Ο πλούτος κρυβετε μεσα καρδουλα μου .

Να εισαι γερή και δυνατή και να ξερεις ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα δικαιωθεις σε όλα αυτα που εσυ θέλεις .

Φιλάκια πολλα

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!Να σε χαιρομαστε!!!!Και οσοι σε αγαπουν!!!!!!!!!!!Ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου στην αγκαλια σου λατρεμενο μου θειακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι να πω παλι τα ξερεις,ποσο μα ποσο σε αγαπαω!!!!!!!!!Να εχεις παντα υγεια αγαπη και απεραντη ευτυχια στην ζωη σου!!!!Ολα να πηγαινουν καλα!!!Ο Θεος παντα κοντα σου να σου δινει δυναμη.Και του χρονου να σαι καλα!!!Φιλακια πολλααααααααααααα!!!

Δημοσίευση

ΘΕΙΑ ......ΡΟΥΛΑ!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!![ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ]!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είχα τα ίδια άγχη για την διαδικασία πριν κάνω την περίδεση.. διαβαζα κι εγώ δυσάρεστα και το άγχος μου είχε πάει στα ύψη... Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εμένα ήταν εξειδικευμένος ο γιατρός και το μόνο που με κρατούσε να μη πέσω σε παρανοια ήταν η εμπειρία του και απλά αφέθηκα στην κρίση του και την ικανότητα του. Να το εξαντλήσεις μέχρι τέλους, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων ούτε κατά διάνοια ίσως ακόμα και με αυτά τα χιλιοστά να μπορείς να κάνεις περίδεση η πεσσο στα χέρια ενός καλού γιατρού. Να μας λες τα νέα σου και έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου και τη σκέψη μου! 
    • Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι  Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι  Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε  Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 
    • Όσον αφορά το πρόγραμμα του ύπνου, δεν έχω κάποια ρουτίνα που ακολουθώ, παρατηρώ και το μωρο πότε θέλει και πότε όχι  Συνήθως βέβαια εκεί 22.00 22.30 έχει κοιμηθεί ειστε σπίτι είμαστε είτε έξω, μετά κατά τις 12 ίσως μεταξυπνησει ή στις 3.00 μετά ξανά στις 6 το πρωί,  δεν έχει τόσο στάνταρ, το πρωί είναι πολύ ενεργή φουλ ενέργεια και θα κρατηθεί μέχρι τις 10.30 όπου ξανακοιμαται για 1.30 2 ώρες μετά ξανά το μεσημέρι κάνει μεγάλο ύπνο,  σε γενικές γραμμές πάει με τις δικές της ανάγκες ο ύπνος
    • Γειά σας κορίτσια, θα πάμε παιδίατρο την Δευτέρα για εμβόλια,  έχω παρατηρήσει ότι την μικρή δεν την ενοχλούν πολύ τα εμβόλια,  βέβαια την προηγούμενη φορά δώσαμε προληπτικα ντεπον, τώρα την Δευτέρα πρώτα ο Θεός δεν ξέρω αν την ενοχλήσουν 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας για τα μαλλιά γιατί αγχώθηκα κάπου ..Καλέ τι κούκλες είναι αυτές ;Να σας ζήσουν να είναι γερές και τυχερές και όλα τα μπέμπακια.Ευτυχως που τα λέμε κ εδώ κ το βγάζουμε από μέσα μας .Εμας λόγω δοντιών ;λόγω παλινδρόμησης πάλι μας κάνει κάτι περίεργα με το φαγητό ..Θα δείξει ..Αν ξεκινήσουμε τις φρουτόκρεμες στον 5ο μήπως έτσι λίγο δούμε φως .Δεν ξέρω .Εγω πιστεύω όσον αφορά για το αν γυρνάει αν βγάζει κραυγές αν κάνει χαμόγελα είναι στο κάθε παιδί .Δε λέω να πάει δυο χρονών αλλά το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του .Μπορει εμένα πχ να μην κανει κραυγές ή να μην μιλάει κλπ κλπ και να μιλήσει μετά από ένα μήνα δε σημαίνει κάτι αυτό .Έτσι νομίζω και έτσι θέλω να το αντιμετωπίζω προφανώς αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα το πω στον γιατρό .Οσον αφορά τα εμβόλια εμένα με ντεπόν είναι οκ .Δεν έχει κάνει κάτι προς ώρας τώρα που θα γυρίσουμε όμως έχουμε εμβόλια οπότε θα δούμε πάλι πως θα πάει .Να περνάτε τέλεια !!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...