Μετάβαση σε περιεχόμενο

γιορταζω!!!! γιορταζω!!! εχω super νεα!!!!!!

Recommended Posts

Μόλις σήμερα μπήκα και διάβασα τα υπέροχά σας νέα!!!!!!

Μπράβο στο Σπυράκο , μπράβο και σε σένα Αναστασία....Μέσα μου ήξερα οτι όλα θα πάνε καλά και χθες το βράδυ σας σκεφτόμουνα - αλλα δεν μπήκα στο mammy-Ti να πω,χάρηκα πραγματικά πάρα πολύ και να ξέρεις οτι αυτή ήταν η τελευταία σας αγωνία....Να αγκαλιάζεις και να φιλάς το παιδάκι σου συνεχώς και πάντα να γελάτε όπως τώρα...Σας ευχομαι μόνο υγεία και χαρές...Αναστασία , όλα πέρασαν,να χαμογελάς πάντα!!Σε φιλώ,Σπυράκο ακόμα περισσότερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αναστασια μου συγχαριτηρια και απο εδω!!!!

Δωσε πολλά πολλα φιλακια και αμο μενα στον Σπυρακο!!! ΝΑ κανετε το πιο μεγαλο και χαρουμενο παρτι για τα καλα νεα!!!

Δοξα τον θεο!!!

Κοριτσακι μου :woohoo: Τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα? Τα πιο ευχαριστα νεα που εχω ακουσει τους τελευταιους μηνες :) Μακαρι να εχεις μονο ευχαριστα να μας λες παντα. :lol: :laugh: :woohoo: :P:kiss:

μπραβο κοριτσακι μου!ολο το μαμμυ γιορταζει μαζι σου!νομιζω πως αξιζεις λιγη ηρεμια μετα απ'ολα αυτα που τραβηξες!ευχομαι τα καλυτερα απο δω και περα!!!!

SOU EFXOMAI GLIKIA MOU APO EDO K PERA MONO EFXARISTA NEA NA EXEIS K MONO XARES STO SPITI SOU :) :) !!

PRAGMATI YPARXEI 8EOS APLA ARGEI LIGAKI ALLA STO TELOS MAS KANEI NA EIMASTE TRISEFTXISMENOI OPOS ESI K H OIKOGENIA SOU :) NA EISTE PADA ETSI XAROUMENOI EFTYXISMENOI K AGAPAHMENOI TA FILIA MOU STO MIKRO SOU PRIGIPA ! :)

μπεμπουλη χρονια μας πολλα! αχ νιωθω μεγαλη συγκινηση!

γιορταζει ολο το μαμυλαντ! ολες μας!

ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μεγαλη χαρα βρηκε το σαιτ μας!!

ειδες τελικα που το αγορακι σου δε μασαει?????

αχ με συγκινησες παρα πολυ κοριτσακι μου,παντα να ειστε καλα,και καθε μερα να ειναι γιορτη στο σπιτακι σας... :kiss:

Αναστασία μου,αναμφίβολα τα πιο καταπληκτικά νέα που θα μπορούσες να μας πεις!!!! :woohoo:

Για άλλη μια φορά νικητής ο Σπυράκος!!! :laugh:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα!!!!Γιορτάζουμε κι εμείς μαζί σας!!!

Πολλά φιλιά :kiss::kiss::kiss::kiss:

Τα έχουμε ξαναπει ότι ο Σπυράκος θα βάλει σε όλους τα γυαλιά και θα γίνει μεγάλος και τρανός...σε περίπτωση που δεν τα θυμάσαι μπεμπουλομαμά στα θυμίζω!!!

Δεν αμφέβαλλα στιγμή και επειδή τα πρώτα καλά νέα τα είχαμε ακούσει όταν ξεκίνησα τη διαδικασία της εξωσωματικής μου και θεώρησα ότι ήταν σημάδι για μένα και μου έστειλες και pm για γούρι εεεεεε τώρα τι να θεωρήσω που αυτά τα νέα έρχονται την προηγουμένη της χοριακής μου εεεεεε μπεμπουλομαμά;;;;;;

Να τον χαίρεσαι΄!!!!!!

ευχομαι αυτο να ειναι το πρωτο μηνυμα απο τα πολλα ευχαριστα μηνυματα που θα ακολουθησουν.

να ειναι παντα καλα το παιδακι σου

Αναστασία μου, δεν έχουμε καταφέρει να γνωριστούμε από κοντά και τελευταία έκανα απεξάρτηση απ' το mammy!!

Τον Σπυράκο όμως τον έχω στην καρδιά μου και δε τον ξεχνώ... :kiss:

Χάρηκα ΤΟΣΟ πολύ με τα νέα σας... Συγκινήθηκα αληθινά..... :cheer:

ΟΛΑ θα πάνε καλά στη συνέχεια κοπέλα μου....... Το εύχομαι μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου.......... :)

Να μου τον φιλήσεις! :kiss:

Αναστασία μου ο θεούλης είναι δίπλα σε όλες μας!!!

Πίστη να έχουμε και όλα θα πηγαίνουν υπέροχα!!!

Χάρηκα απίστευτα πολύ με τα νέα σου...

Στέλνω ένα ρουφιχτό φιλί στον Σπυράκο και μια ζεστή αγκαλιά σε σένα καρδούλα μου...

voula εδω και 4 μηνες ειχε σταματησει να αναπτυσεται ο εγκεφαλος του και ειχαμε προθεσμια μεχρι τελος νοεμβριου να δουμε αν θα παρει εκατοστα αλλιως θα καναμε εξετασεις στο κεφαλι του και φοβομασταν μηπως υπηρχε καποια παθολογια που τον εμποδιζε να ανπτυχθει

ευτυχως ομως αρχιζουν ολα να πηγαινουν καλα παλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...