Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η κορη μου ειναι 4 μηνων και 2 εβδομαδων απο τοτε που φυγαμε απο το νοσοκομειο για την ουρολοιμωξ που ειχε οσες θυμουνται παιρνουμε προλυπτικα amoxil

Το προβλημα ειναι οτι της τελευταιες 2-3 μερες με το που θα δει την συριγγα με την αντιβιωση να πλησιαζει κλεινει ερμητικα τα χειλακια της και οταν καταφερνω να της δωσω σιγα σιγα συνηθως μου την φτυνει την μιση!!!!!

Εσεις τι κολπα κανετε για να παρουν τα μωρακια σας αντιβιωση οταν χρειαζεται?? :blink::huh:

Δημοσίευση

Μαριρενα έγραψε:

Η κορη μου ειναι 4 μηνων και 2 εβδομαδων απο τοτε που φυγαμε απο το νοσοκομειο για την ουρολοιμωξ που ειχε οσες θυμουνται παιρνουμε προλυπτικα amoxil

Το προβλημα ειναι οτι της τελευταιες 2-3 μερες με το που θα δει την συριγγα με την αντιβιωση να πλησιαζει κλεινει ερμητικα τα χειλακια της και οταν καταφερνω να της δωσω σιγα σιγα συνηθως μου την φτυνει την μιση!!!!!

Εσεις τι κολπα κανετε για να παρουν τα μωρακια σας αντιβιωση οταν χρειαζεται?? :blink::huh:

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΙΕΙ ΟΛΗ ;)

Δημοσίευση

εγω ειδα τον γιατρο μια μερα που εδωσε και ετσι της δινω και εγω το σιροπακι, πιανεις τα χειλακια της κοντα στα μαγουλακια με τα δυο σου δαχτυλα και τα ζουπας να γινει το στομα της σαν ψαρακι μετα δινεις την αντιβιωση λιγο λιγο χωρις να την αφηνεις ετσι κανει την κινηση με την γλωσσα της και το καταπινει χωρις να μπορει να το φτυσει εξω σε μας παντως πιανει

Δημοσίευση

Zoύλιξέ της τα μαγουλάκια ετσι ωστε να ανοίξει το στόμα της.

Κρατησε το στομα ανοιχτο συνεχιζοντας να κρατας τα μαγουλακια.

αδειασε τη συριγγα με το φαρμακο στο στομα της σιγα σιγα εξακολουθοντας να κρατας οπως σου ειπα πριν. αφου το καταπιει, Δωσε της λιγο γαλα.

Δημοσίευση

Προληπτικα δινετε αντιβιωση; Αν θυμαμαι καλα επαθε ουρολοιμωξη πριν 3 εβδομαδες. Ποσο καιρο της τη δινεις;

Εγω με συριγγα και επειδη κλαιει τσουπ της τη βαζω στο στομα με συντονισμενες κινησεις!

Δημοσίευση

Μαριρενα εγω του την εδινα την ωρα που ετρωγε...εκει που επινε αμεριμνος το γαλα εχωνα τη συριγγα απο το πλαι και την εδινα σιγα σιγα! :P καταλαβαινε οτι κατι διαφορετικο γινεται,αλλα δεν αντιδρουσε! :silly:

Τωρα εσενα βεβαια που θηλαζει δε ξερω αν γινεται αλλα προσπαθησε το

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...