Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ

kalypso

Recommended Posts

αν εχει αλλεργεια να κοψεις τα γαλακτοκομικα αμεσα, και τα γλυκα που ταπεριεχουν και οτι φαγητο, και συνεχισε να θηλαζεις η αλεργεια δεν φευγει πριν τον πρωτο χρονο συνηθως αλλα θα ηρεμησει το μωρακι σου αν δινεις υποαλεργικο και θηλαζεις χωρις γαλακτοκομικα στην διατροφη σου, δωσε χρονο δυο εβδομαδες αν δεν ηρεμησει και τοτε ψαχτε για κατι αλλο αν φταιει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΕΠΕΙΔΗ ΘΗΛΑΖΩ ΛΙΓΟ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ..Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..

Αχ τι ειναι πάλι αυτό;

Αν η μικρή σου έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, ακόμα και αν θηλάζεις δύο φορές τη μέρα θα την πειράξει. Καλύτερα να κόψεις τα γαλακτοκομικά, τουλάχιστον δοκιμαστικά για να δείτε αν θα φτιάξει η κατάσταση.

Περαστικά σας και ελπίζω να βρείτε άμεσα τι φταίει. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείται τόσο το μωράκι...

• 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM. ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ

ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

ΟΤΑΝ ΚΑΤΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΠΕΡΝΕΙ ΤΩΡΑ

EPADOREN, MALOX ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ALFAREE. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ; ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ; ΠΟΙΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΣΑΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΗΛΘΕ Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΛΛΑΓΗ; ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ PLEASE HELP.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ

ΤΟ MALOX. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ NEOCATE. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ & ΤΑ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΑ...

ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΝΤΟΡΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ 10 ΜΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ & ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ..ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΣΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΜΕΤΑ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ή ΝΑ ΤΡΩΕΙ & ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ HUMANA HA & ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΗΝΩΝ.ΑΛΛΟ ΣΙΡΟΠΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ.ΑΛΛΕΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ,ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ,ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ,ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ..ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ ΟΤΑΝ ΡΕΥΕΤΑΙ & ΜΠΟΡΕΙ & 2 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ..

ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΣΗ 30 ΜΟΙΡΩΝ,ΝΑ ΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΟΥΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ & ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ,ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ Κ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ,ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΑΜΕ ΚΑΤΩ ΞΥΠΝΑΓΕ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ.,ΕΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ Κ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΣΥ!!!

saba δε μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω παρομοια εμπειρια,αλλα ευχομαι και σε σενα και στη Καλυψω να το ξεπερασουν γρηγορα τα μωρακια σας και να μη τα ξαναδειτε ποτε να ταλαιπωρουνται! :kiss:

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΝΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ:ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΚΑΙ ΠΟΤΕ; ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΩΣ...

SABA MΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ & ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..Κ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΕΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ..ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ & ΣΥΧΝΑ..ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΡΩΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΥΜΑ & ΚΑΘΕ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΡΩΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΕ 2,5 ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ .ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ,ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ & ΞΕΡΩ..

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ!!!ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ..Κ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ & ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ..

ΦΙΛΙΑ Κ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...