Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ε δεν πειραζει! Ισως αν ειναι εξω να της τραβηξουμε εμεις την προσοχη για να προλαβεις να κανεις και εσυ μια ρουφηξια!

Βανια την επομενη φορα τοτε! Περαστικα στον γιο σου! :)

  • Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αθηνουλα μου ηθελα και εγω παρα πολυ να σε γνωρισω εχω ομως κι εγω τον μικρο με πυρετο (σημερα μου εκανε)και πολυ γκρινια απο χθες

αχ μωρε στεναχωριεμαι τωρα που δεν ερχομαι σου στελνω ομως την αγαπη μου και πολλα πολλα φιλακια στα κοριτσακια σου

Δημοσίευση

kalypso έγραψε:

ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!

kalypso και τι εγινε! Παρε τη μικρη και ελα!! Επιτρέπεται ο θηλασμός! ;) Μη φοβάσαι δεν θα σε λιντσάρουμε! :P :laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΕΙΚΑ :) ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ.Α ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ.ΣΤΙΣ 5:30 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ?

Δημοσίευση

Φανταζομαι τα κοριτσια θα βαλουν φωτογραφιες, ετσι κοριτσια;;;;;

Τα Χριστουγεννα θα ξαναερθουμε και απο οτι βλεπω μεχρι να γινουν οι ετοιμασιες του γαμου θα κανω μερικα ταξιδακια αστραπη. Ολο και καπου θα τα καταφερω να βρεθουμε!

Δημοσίευση

Αθηνά μαθηματικώς βέβαιο ότι σε 1 εβδομάδα θα μηδενιστεί! :laugh:

Τόσο αντιπαθητική είμαι;;; :huh::dry: :silly: :blink:

Τέλος πάντων...κατηγορήθηκα ότι υπερασχολούμαι και να φανταστείς ότι έπειτα από μήνες το αντιλήφθηκα! B)

Έχει και σίριαλ κάρμα στον ΑΝΤΙ;;;

Ευχαριστώ... :)

με εμψυχώνεις!Ανταποδίδω... :cheer:

Τηλεφώνησε να σου στείλουν δείγματα ηλεκτρονικά...

Πολύ γρήγορα θα συνεννοηθείς με την κυρία!

Περιμένουμε τί θα επιλέξεις... :);)

Ζουζού επίσης!!! :)

αύριο θα ανταποδώδω... ;)

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

crazy έγραψε:

Κορίτσια, έχουμε επισκέψεις!!! :woohoo:

Ήρθε στην Αθήνα η AthinaK!!! :)

Είπαμε λοιπόν να κάνουμε μια έκτακτη συνάντηση για να την καλωσορίσουμε και να τη γνωρίσουμε από κοντά.

Η συνάντηση θα γίνει τη Δευτέρα 9-11-2009 στις 5.30 μ.μ. στo Applebee's που βρίσκεται Λ. Αλεξάνδρας 190 & Δ. Σούτσου, δίπλα στο σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι.

Με το καλό να βρεθούμε!!!

Φιλάκια! :)

Κορίτσια, το ραντεβού μας ισχύει, δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Τα λέμε το απόγευμα! ;):)

Δημοσίευση

Κοριτσάρες ισχύει ε; 5 μιση στο Applebee's; Θα είμαι και εγώ.Πως θα γνωριστούμε; Εγώ θα είμαι στο περίπτερο μπροστά και θα κρατάω το Αθηνόραμα.Ειμαι ξανθιά και παχουλούλα.Ο μπέμπης έχει κόκκινο καρότσι.Τα λέμε εκεί.

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

o dikos mou shmera brike na bgaei to tetarto donti ...grrrrr

tha prospathisoume na erthoume omws .

to polu polu na anektite na ton exete agalitssa me thn seira gia xadakia .

Μη σε νοιάζει βρε.Θα συναγωνίζονται με το δικό μου στη γκρίνια. :woohoo: :woohoo: Θα σε περιμένουμε ε;

Δημοσίευση

Τελεια! Εγω θα ειμαι μονο με τη Δαναη. Η Ναταλια με γειωσε! Γιατι Παναγιωτα στο περιπτερο και οχι μεσα στο μαγαζι;

Και η Δαναη βγαζει δοντια αι ειναι στις γκρινιες της αλλα αυτο δεν με εποδιζει να την εχω μαζι μου. Ειναι αλλωστε το δεξι μου χερι!!!

Δημοσίευση

AthinaK έγραψε:

Τελεια! Εγω θα ειμαι μονο με τη Δαναη. Η Ναταλια με γειωσε! Γιατι Παναγιωτα στο περιπτερο και οχι μεσα στο μαγαζι;

Και η Δαναη βγαζει δοντια αι ειναι στις γκρινιες της αλλα αυτο δεν με εποδιζει να την εχω μαζι μου. Ειναι αλλωστε το δεξι μου χερι!!!

Μέσα λες ε;Στον κάτω όροφο;Δε θυμάμαι να έχουν ασανσέρ.Οκ.Πως θα γνωριστούμε;Ψιλοντρέπομαι να κοιτάζω τα τραπέζια.Εσύ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...