Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερααα σημερα εχουμε μονο μξλαρακι και αυριο αλλα δοκιμασα να το αλεσω με το μπλεντερ(τη ραβδο εχω) και δεν γινεται αλοιφη τελειωσ...τι να ριξω μεσα να για να πολτοποιηθει καλα?χυμο πορτοκαλι μπυ πε οχι

Δημοσίευση

αχ κριτσια ευχαριστω.....πωπω ασχετιλλα ετσι?ορισμενα ξεχασα να τα ρωτησω και στον παιδιατρο...και ο καθενασ εδω μου λεει οτι ναναι.(μανα κτλ ονοματα δε λεμε υπολυψεισ δε θιγουμε......)οποτε ζτηω παντα τα φωτα σασ.....

Δημοσίευση

Εμένα με βολεύει πιο πολύ να τρίβω το μήλο και το αχλάδι στον τρίφτη γιατί βγαίνει πιο πολύ ζουμάκι και δεν είναι καθόλου στεγνό. Την μπανάνα τη λιώνω με ένα πιρουνάκι και μετά τα ανακατεύω. Δεν γίνεται ομοιόμορφο το μίγμα, αλλού έχει πιο πολύ χυμό και αλλού μικρά κομματάκια μπανάνας, αλλά η μπουμπού το τρώει πολύ ευχάριστα.

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω....κάποτε κι εγώ ήμουν τόσο άσχετη! :blink::blush::S

Ίσως επειδή μας πιάνει άγχος στο να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες του μωρού, κι έτσι ξεχνάμε και τα πιο απλά. ;)

Ευτυχώς έχω την μαμά μου και με ξεπλοκάρει.... :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...