Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δέσποινα, δεν νομίζω να βγαίνει τόσο νωρίς!

Εγώ μόλις πριν δέκα μέρες παρατήρησα μια πολύύύύύ αχνή, λεπτή γραμμή από τον ομφαλό και κάτω! Δεν ξέρω αν θα επεκταθεί ή θα σκουρύνει!

Έχω διαβάσει ότι εξαρτάται από την κάθε γυναίκα!

Δημοσίευση

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΧΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Κ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΚΝΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ΚΑΠΩΣ.

Δημοσίευση

Ειναι η μελανα γραμμη και την εχουμε ολοι μας. Αυξανεται νομιζω η μελανινη λογω εγκυμοσυνης $καθως μεγαλωνει η κοιλια η γραμμη αυτη σκουραινει και γενικα σκουραινουν ολες οι περιοχες που εχουν αδενες (μαστοι, γεννητικα οργανα, μασχαλες) γι'αυτο αν κατσεις στον ηλιο μαυριζεις και ευκολοτερα αν εισαι εγκυουλα (απαγορευεται ομως :woohoo: ). Δεν νομιζω να βγαινει τοσο νωρις. Καπου στον 6-7 μηνα. Ακομα την εχω αλλα παρα πολυ αχνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...