Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δε με βάφτισαν στο μοναστήρι.

Νομίζω πως επειδή το μοναστήρι είναι Πεντηκοστιανό (Παλαιοημερολογίτες).

Με βάφτισαν σε μια εκκλησία της Αθήνας και ανέφεραν μόνο το όνομα Ειρήνη.

Βέβαια με πήγαν στην εικόνα του μοναστηρίου και εκεί βρήκαμε και τη νονά.

Τα κάναμε όλα παραδοσιακά.

Να σας πω την αλήθεια όταν ήμουν μικρή δεν ξέραμε πότε γιόρταζε η αγία και γιόρταζα στις 5 Μαΐου.

Όταν όμως μεγάλωσα και έμαθα τα πόσα πέρασε η μαμά μου για να κάνει την αφεντιά μου, αποφάσισα να αλλάξω την γιορτή μου και τώρα γιορτάζω το καλοκαίρι.

Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να την ευχαριστήσω!

Υπάρχει ένα μοναστήρι της αγίας και εδώ στην Κρήτη.

Κάθε χρόνο νηστεύω και πάω και κοινωνάω στη χάρη της.

Δημοσίευση

Γίνεται να δώσεις όνομα Ειρήνη Χρυσοβαλάντου???Δε νομίζω....

Είτε το ένα είτε το άλλο........Στο μοναστήρι έτσι λένε πως πρέπει να ονομαστεί Χρυσοβαλάντω αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν πειράζει την Αγία αν βγει Ειρήνη...

Η Αγία γνωρίζει το λόγο που ονομάστηκε το παιδάκι Ειρήνη και θα το προστατεύει.....

Και την αδερφή μου την τάξανε στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου γιατί οι γονείς μου είχανε πρόβλημα....έχουν και οι δυο στίγμα μεσογειακής αναιμίας και είχαν χάσει 3 παιδάκια πριν την Ειρηνούλα....Και όλα ήταν τέλεια και ούτε στίγμα δεν έχει η αδερφή μου...

Ούτε υπήρχε πρόβλημα στο να την ονομάσουν Ειρήνη.

Εξάλλου το τάμα είναι μεταξύ του γονιού και της Αγίας και όχι των μοναχών.

Δημοσίευση

Η δικιά μου ιστορία έχει ως εξής : πριν από 2 χρόνια περίπου μετά από αρκετές προσπάθειες έμεινα έγκυος. Δυστυχώς στο τέλος του δεύτερου μήνα απέβαλα. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο αλλά ευτυχώς μπόρεσα και το ξεπέρασα. Τότε ήταν που μια φίλη μου μίλησε για την Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου. Επισκέφτηκα το μοναστήρι, πίστεψα με όλη μου την ψυχή έκανα την νηστεία και διάβαζα την παράκληση ΤΗΣ. Μετά έφαγα το μήλο. Με την 1η προσπάθεια έμεινα έγκυος και μάλιστα σε μη γόνιμες μέρες. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά χάρη στην Αγ.Ειρήνη Χρυσοβαλλάντου και στον Αγ.Εφραίμ που είναι προστάτες μου τα κατάφερα! Τώρα έχω το κοριτσάκι μου!!!

Η μπεμπούλα μου γεννήθηκε στις 05-05-09. Την ημέρα που γιορτάζει η Αγ.Ειρήνη και ο Αγ.Εφραίμ.

Απλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!!!Γι’ αυτό ρωτάω και την γνώμη σας για το όνομα.

Δημοσίευση

Dmaria έχεις τάξει τη μπεμπούλα σου στην Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου και γεννήθηκε στην γιορτή της Αγίας Ειρήνης????

Και ρωτάς τι να κάνεις????Εννοείτε και με χίλια να την ονομάσεις Ειρήνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό θέλει η Αγία και πρέπει να το εκπληρώσεις το τάμα σου...είναι μεγάλη αμαρτία να μην το κάνεις....

Να σε ρωτήσω κάτι αν επιτρέπεται...η πεθερά σου και ο άντρας σου τι αποψη έχουν???Το χετε συζητήσει???

Είναι τέλειο να γιορτάζει της Χρυσοβαλάντου και να έχει γενέθλια της Αγίας Ειρήνης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dev141pr___.png

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑ!ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ .ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΝΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚTΑΡΙΟΣ ΠΗΓΑME ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΜΕ ΛΑΜΠΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ.

Δημοσίευση

Eιρηνη - Χρυσοβαλαντου ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!

θα τη φωναζεις Ειρηνη και θα γιορταζει και στις 5 Μαιου (λογο γενεθλιων) και στις 28 Ιουλιου!!! ;);)

Δε νομιζω πως και η πεθερα σου θα ηθελε απλα να μπει το ονομα της χωρις να ακουγετε.... :dry::dry:

Δημοσίευση

Δεν διάβασα τι σου απάντησαν οι άλλες κοπέλες αλλά θα σου πω οτι όπως οι Άγιο κάνουν το χατίρι μας, μας ακούν και μεσιτεύουν στον θεό για εμάς και μας δίνει ένα μωράκι ,μετά το να το σκέφτεσαι είναι σαν να ακυρώνεις το θαύμα και να σου μπαίνει ή αμφιβολία ότι ίσως και να μην σε βοήθησε τελικά η Αγία Ειρήνη και αυτό θα ήταν αμαρτία και άδικο! Πάντως θα σου πω ότι μία φίλη μου που είναι 45 χρόνων εταξε στην αγία ειρήνη την χρυσοβαλάντου ένα μωρό και βγήκε κοριτσάκι,ήταν 44 όταν γέννησε και ήταν το πρώτο της παιδί μετά από κάποια χρόνια προσπάθειας και ενώ η γιατροί τις έλεγαν ακόμη και για δανεικό ωάριο και τέτοια!Αυτο συνέβει πριν 2 χρονια σχεδων!

Δημοσίευση

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ...

ΨΑΞΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΒΑΛΙΑ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...