Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και πάλι! Ο Φοιβάκος μου, 6 μηνών πλέον, τρώει τα φρουτάκια του ως 2ο γεύμα και τα λαχανικά του ως 3ο γεύμα. Το ρυζάλευρο όμως ούτε να το φτύσει. Τι άλλο μπορώ να δώσω στη θέση του ρυζάλευρου ως 4ο γεύμα? Αν δώσω ξανα φρούτα μήπως κάνει διάρροια? Ή μήπως ξανα λαχανικά??

Δημοσίευση

τι ρυζαλευρο του δινεις?δοκιμασε κ τον ανθο ορυζης της Γιωτης καντο με το γαλα του,εμενα δεν ηθελε να δει το ρυζαλευρο βανιλια,κρεμες οχι ακομα μην κανει αλλεργια στα δημητριακα,οποτε υπομονη,αμα του δωσεις λιγοτερο φρουτο το πρωι δωσε κ το απογευμα,μοιρασε τις μεριδες δηλ,ειδαλλως παλι λαχανικα,γιαουρτι εμας μας ειπε η γιατρος στο χρονο,απο την αλλη ο καθε γιατρος λεει αλλα κ πολλες μαμαδες δινουν κρεμες στους 6 μηνες

Δημοσίευση

Καλημέρα Mamatobe! Ο δικός μου γενικά τις κρέμες τις τρώει αλλά έχω ακούσει από πολλές μαμάδες να δίνουν ξανά χορτόσουπα. Δεν έχω ακούσει για φρούτα και σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για να του δώσεις γιαούρτι.

Δημοσίευση

εμενα ειναι 7 μηνων κρεμα τυπου φαριν λακτε και ρυζαλευρο δεν του εδωσα ακομα μπορεις να του δινεις γαλα ή οπως σκεφτομαι να κανω τωρα πιτουρο βρωμης απο βιολογικο βρασμενο με κομποστα μηλο χωρις ζαχαρη .εχω παρει σιμιγδαλι της holle το οποιο του το αναμειγνυω με φρουτακι,αλλα και διαφορετικα λαχανικα απο το μεσημεριανο του ειναι μια καλη λυση

Δημοσίευση

εγω εδινα κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο..αυτο πρεπει να εννοεις γιατι σκετο ρυζαλευρο δεν τρωγεται με τιποτα!!!!!!!!!!!!αν δεν το θελει δωσε τουλαχιστον 2-3 κουταλιες και μετα γαλα ως οτου συνηθισει..

Δημοσίευση

glayki έγραψε:

εμενα ειναι 7 μηνων κρεμα τυπου φαριν λακτε και ρυζαλευρο δεν του εδωσα ακομα μπορεις να του δινεις γαλα ή οπως σκεφτομαι να κανω τωρα πιτουρο βρωμης απο βιολογικο βρασμενο με κομποστα μηλο χωρις ζαχαρη .εχω παρει σιμιγδαλι της holle το οποιο του το αναμειγνυω με φρουτακι,αλλα και διαφορετικα λαχανικα απο το μεσημεριανο του ειναι μια καλη λυση

αυτο ειναι μια πολυ καλυτερη λυση :) εγω εδινα κ βρασμενα λαχανικα.Γιαουρτι εδωσα μετα τον 10ο μηνα.

Δημοσίευση

Μου κανει φοβερή εντυπωση που μπηκατε τοσο δυναμικά στις στερεες τροφες . Μεσα σε λιγες μερες 3 γευματα? Δεν ξερω τι σκεφτεσαι να κανεις με το θηλασμο και αν ακουλουθεις ενα προγραμμα αποθηλασμου αλλα θα προτεινα για λιγο ακομα διαστημα να παραμείνεις στα 2 γευματα .

Αν επιμενεις να εισάγεις και τριτο γευμα τοτε θα ελεγα να ειναι καποιο φρούτο ή λαχανικό . Κρεμες , ρυζάλευρα , ψευδοδημητριακά κλπ κλπ δεν χρειαζεται το μωρακι σου ειδικά σ΄αυτη την ηλικια .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...