Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα και πάλι! Ο Φοιβάκος μου, 6 μηνών πλέον, τρώει τα φρουτάκια του ως 2ο γεύμα και τα λαχανικά του ως 3ο γεύμα. Το ρυζάλευρο όμως ούτε να το φτύσει. Τι άλλο μπορώ να δώσω στη θέση του ρυζάλευρου ως 4ο γεύμα? Αν δώσω ξανα φρούτα μήπως κάνει διάρροια? Ή μήπως ξανα λαχανικά??

Δημοσίευση

τι ρυζαλευρο του δινεις?δοκιμασε κ τον ανθο ορυζης της Γιωτης καντο με το γαλα του,εμενα δεν ηθελε να δει το ρυζαλευρο βανιλια,κρεμες οχι ακομα μην κανει αλλεργια στα δημητριακα,οποτε υπομονη,αμα του δωσεις λιγοτερο φρουτο το πρωι δωσε κ το απογευμα,μοιρασε τις μεριδες δηλ,ειδαλλως παλι λαχανικα,γιαουρτι εμας μας ειπε η γιατρος στο χρονο,απο την αλλη ο καθε γιατρος λεει αλλα κ πολλες μαμαδες δινουν κρεμες στους 6 μηνες

Δημοσίευση

Καλημέρα Mamatobe! Ο δικός μου γενικά τις κρέμες τις τρώει αλλά έχω ακούσει από πολλές μαμάδες να δίνουν ξανά χορτόσουπα. Δεν έχω ακούσει για φρούτα και σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για να του δώσεις γιαούρτι.

Δημοσίευση

εμενα ειναι 7 μηνων κρεμα τυπου φαριν λακτε και ρυζαλευρο δεν του εδωσα ακομα μπορεις να του δινεις γαλα ή οπως σκεφτομαι να κανω τωρα πιτουρο βρωμης απο βιολογικο βρασμενο με κομποστα μηλο χωρις ζαχαρη .εχω παρει σιμιγδαλι της holle το οποιο του το αναμειγνυω με φρουτακι,αλλα και διαφορετικα λαχανικα απο το μεσημεριανο του ειναι μια καλη λυση

Δημοσίευση

εγω εδινα κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο..αυτο πρεπει να εννοεις γιατι σκετο ρυζαλευρο δεν τρωγεται με τιποτα!!!!!!!!!!!!αν δεν το θελει δωσε τουλαχιστον 2-3 κουταλιες και μετα γαλα ως οτου συνηθισει..

Δημοσίευση

glayki έγραψε:

εμενα ειναι 7 μηνων κρεμα τυπου φαριν λακτε και ρυζαλευρο δεν του εδωσα ακομα μπορεις να του δινεις γαλα ή οπως σκεφτομαι να κανω τωρα πιτουρο βρωμης απο βιολογικο βρασμενο με κομποστα μηλο χωρις ζαχαρη .εχω παρει σιμιγδαλι της holle το οποιο του το αναμειγνυω με φρουτακι,αλλα και διαφορετικα λαχανικα απο το μεσημεριανο του ειναι μια καλη λυση

αυτο ειναι μια πολυ καλυτερη λυση :) εγω εδινα κ βρασμενα λαχανικα.Γιαουρτι εδωσα μετα τον 10ο μηνα.

Δημοσίευση

Μου κανει φοβερή εντυπωση που μπηκατε τοσο δυναμικά στις στερεες τροφες . Μεσα σε λιγες μερες 3 γευματα? Δεν ξερω τι σκεφτεσαι να κανεις με το θηλασμο και αν ακουλουθεις ενα προγραμμα αποθηλασμου αλλα θα προτεινα για λιγο ακομα διαστημα να παραμείνεις στα 2 γευματα .

Αν επιμενεις να εισάγεις και τριτο γευμα τοτε θα ελεγα να ειναι καποιο φρούτο ή λαχανικό . Κρεμες , ρυζάλευρα , ψευδοδημητριακά κλπ κλπ δεν χρειαζεται το μωρακι σου ειδικά σ΄αυτη την ηλικια .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...