Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

egw prepei na oksazw ton theo pou den me enoxlei kai toso authn h parimia .....ton antra mou tha enoxlei sigoura pou den thelei na ginw san thn mama tou :P :laugh:

mporei na me tsatizei wres wres alla den exw na pw tipota kako .

pantos h nufh mou kai o antras mou miazoun thn mama mas ,akoma kai sto zwdio !!!ante gia ton aderfo mou katalabenw ...epsakse kai brike thn mama tou ...egw?den tha eprepe na brw ton mpampa mou? :laugh:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΛΕΩ...

"ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ"

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ :P ... ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΝΥΦΕΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ

ΜΑΣ :laugh: :laugh: :laugh:

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΔΩ ΝΥΦΗ

(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ :silly: )ΚΑΙ ΘΑ

ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΟ Η ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΥΦΟΥΛΑ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

εχουν την αίσθηση ότι αυτές τα ξερουν όλα. Οτι εμείς δεν γεννηθήκαμε σε οικογένεια, λες και μεγαλώσαμε στο παγκακι. Η δικιά μου ότι και να κάνω δεν λέει ποτε καλή κουβέντα αλλά κανει μετά τα ίδια. Αγοράζω κουβερλι,κουβέντα δεν είπε.Την επόμενη βδομάδα πήρε κι αυτή. ΄

Εκανε την ίδια διακόσμηση στο σπίτι της χωρίς ποτέ όμως να πεί μπράβο ή ωραίο αυτό ρε παιδί μου. Ζήλια μέχρι αηδίας. Δεν μπορώ να καταλάβω ζηλεύουν τα ίδια τα παιδιά τους?Δεν χαίρονται που έχουν καλές κοπέλες και τους προσέχουν? Ευτυχώς την έχω σε απόσταση λογω ευτράπελων στον γάμο και απο τότε έχω την ησυχία μου.Αντε γιατί καμμια μέρα θα δαγκώσω :P

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΟ ΠΑΣΧΩ ! :(

Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! :silly:

Και εγω το ιδιο απο πεθερο βλαμμενο πασχω!!

Ρε κοριτσια το μωρο μου ειναι σχεδον 2μηνων και ακομη δεν εχει ερθει να το δει διοτι δε βγαλαμε το ονομα του!! Ε Λ Ε Ο Σ! Λεει οτι δεν τον σεβαστηκαμε κα τετοιες βλακιες... το μωρο ειναι ταμενο στην Παναγια απο πριν μεινω εγκυος... Ο αντρας μου τα εχει παρει και δεν θελει να τον βλεπει ουτε ζωγραφιστο. Και το καλυτερο απο ολα ειπε οτι θα ερθει να δει το μωρο μονο οταν χωρισω με το γιο του... τωρα πειτε μου εχω αδικο να μην τον χωνευω??

Δημοσίευση

Εμένα πάντως η παροιμία : "Η νύφη που θα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει" απ' ό,τι μου λέει ο άντρας μου κι ο πεθερός μου βγήκε αληθινή! Και δε με ενοχλεί καθόλου γιατί είναι ΧΡΥΣΗ γυναίκα! Φανταστείτε ότι από όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος μου σιδερώνει σχεδόν όλα τα ρούχα, μας μαγειρεύει κάθε μέρα και με τοπ ζόρι την κρατάω να μη μου κάνει και φασίνα!!!! Βέβαια, ώρες ώρες λόγω χάσματος (όχι τόσο γεννεών αλλά γνώσεων θα έλεγα) μου τη δίνει που επιμένει σε κάποια πράγματα χωρίς να γνωρίζει,(κάνει λίγο την ξερόλα) αλλά αυτά είναι πταίσματα. Δόξα τω Θεώ! Και ο πεθερός μου, αρνάκι δεν το συζητώ. Ευτυχώς βέβαια γιατί μένουν από κάτω μας κι αλλιώς θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Και το άλλο; για να ανέβουν σπίτι μας, ειδικά η πεθερά μου, περιμένουν να τους το πούμε ΚΑΙ οι δυο, μην ενοχλήσουν! Πιο πολύ με νευριάζει η μάνα μου που λερχεται όποτε της καπνίσει (με τηλέφωνο πριν βέβαια, αλλά όποτε τη βολεύει)!!!!! Απλά στη μάνα μου θα πω και καμια κουβέντα παραπάνω...! Νιώθω πολύ τυχερή από πεθερικά, ειδικά με αυτά που ακούω.

Δημοσίευση

Χρυσές κουβέντες

· Ο γάμος είναι απαρχή παρακμής για τον άνδρα και αφετηρία ζωής για τη γυναίκα. /Πλάτων

· Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο ανύπανδρος ζει σαν άνθρωπος και πεθαίνει σαν σκύλος. /Κωνσταντίνος Καβάφης

· Να είσαι πάντα καλός με τα παιδιά σου, γιατί αυτά θα επιλέξουν τον οίκο ευγηρίας σου. /Φίλις Ντίλερ

· Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε. /Charles Maurice de Talleyrand

· Μόνο ένας στους χίλιους άντρες γίνεται αρχηγός. Οι υπόλοιποι 999 ακολουθούν γυναίκες. /Groucho Marx

· Άπιστος δεν είναι ο άνδρας που ερωτοτροπεί αλλά αυτός που δεν ξαναεπιστρέφει στη γυναίκα του. /Διόνυσος

· Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που διεγείρουν σεξουαλικά, ειδικά τιςγυναίκες. Το καλύτερο είναι μια Mercedes-Benz 500SL. /Λιν Λαβνέρ

· Πως να είναι μια γυναίκα ευτυχισμένη, όταν ο άντρας επιμένει να τηςφέρεται σαν να ήταν ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος; /Όσκαρ Ουάιλντ

· Ο άντρας κλέβει το πρώτο φιλί, ικετεύει για το δεύτερο, απαιτεί το τρίτο, παίρνει το τέταρτο, δέχεται το πέμπτο και ανέχεται όλα τα υπόλοιπα. /Έλεν Ρόουλαντ

· Ο άνδρας δημιουργεί την ζωή του, η γυναίκα δικαιολογεί την δική της./Αίσωπος

· Αν αποφασίσεις να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό και τον έρωτα, δεν ζεις περισσότερο καιρό. Απλώς σου φαίνεται ότι δεν περνάει ο καιρός. /Κλέμεντ Φρόιντ

· Κάποτε έκοψα το ποτό και τις γυναίκες. Ήταν τα χειρότερα 20 λεπτά της ζωής μου. /George Best

· Ατύχησα και με τις δύο μου συζύγους. Η πρώτη με άφησε και η δεύτερη όχι. /Πάτρικ Μάρεϊ

· Πιο πολύ πρέπει να τιμούμε όσους ανατρέφουν και διαπαιδαγωγούν καλά παιδιά, παρά αυτούς που τα γεννούν. /Πλάτων

· Στο σπίτι μου είμαι το αφεντικό, η γυναίκα μου είναι απλά αυτή που παίρνει τις αποφάσεις. /Γούντι Άλεν

· Όταν κάθεσαι με ένα ωραίο κορίτσι για δυο ώρες, σου φαίνεται σαν δυο λεπτά. Αν καθίσεις σε μια αναμμένη σόμπα για δυο λεπτά, σου φαίνεται σαν δυο ώρες. Αυτό είναι η σχετικότητα. /Άλμπερτ Αϊνστάιν

· Ο άνθρωπος παντρεύεται από έλλειψη γνώσης, χωρίζει από έλλειψη υπομονής και ξαναπαντρεύεται από έλλειψη μνήμης. /Ανώνυμος

· Ξόδεψα το 90% των χρημάτων μου στο ποτό και στις γυναίκες. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα. /George Best

· Θάλασσα και πυρ, και γυνή τρίτον κακόν.. /Μένανδρος

Δημοσίευση

Kοριτσια καλημερα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.κουνιαδα??αχχχχχ απο κουνιαδα να δειτε τι τραβαω...ενας συνεχης πολεμος οτι ξερει καλυτερα τον αδελφο της.."ο αδελφος μου δεν τρωει πιπερια."λες και τωρα τον γνωρισα τον αντρα μου..."για να εχει νευρα ο αδελφος μου εσυ φταις"μου λεει"οχι η δουλεια του"ελεος

η μονη παροιμια που ειχα πει στη πεθερα μου ηταν"γαμος εως τα γηρατεια(τη μερα που ειχε επετειο τησ το ειπα,καλο ε?)ή σταυρος ή κερατα ;)

Δημοσίευση

μασρορακι έγραψε:

Η ΝΥΦΗ ΣΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΜΙΑΣΕΙ

Αυτή την παροιμία δε μου την λέει η πεθερά μου αλλά η μάνα μου γιατί η πεθερά μου είναι 130 κιλά και τεμπελα και μου το έλεγε όταν είχα παχύνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη...είχα τσατιστεί πάρα πολύ..τι να κάνω που με έπιαναν ορέξεις κι έτρωγα τα πάντα;; Ευτυχώς ακόμη διατηρουμε σε σχετικά φυσιολογικά επιπεδα..κοντεύω όμως να γίνω χοντρή!!! :dry:

Δημοσίευση

θελω να γινω μαμα και εγω μαζι σου στο κρεμασμα αν ισχυει....ακουσον ακουσον....με εχει ταραξει στις παροιμιες γιατι αυτο που εχω σπουδασει ειναι αντρικο και μονο φιλολογιες σπουδαζουν οι γυναικες!!θα σου μαθω εγω,μου λεει..."εμ η νυφη μου πολυτεχνειο?μηχανικος?αντρας εισαι καλε? που να μαθεις να σιδερωνεις με αυτα που διαβαζεις" ντοιγκ ντοιγκ :woohoo: :ohmy::blink:

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

θελω να γινω μαμα και εγω μαζι σου στο κρεμασμα αν ισχυει....ακουσον ακουσον....με εχει ταραξει στις παροιμιες γιατι αυτο που εχω σπουδασει ειναι αντρικο και μονο φιλολογιες σπουδαζουν οι γυναικες!!θα σου μαθω εγω,μου λεει..."εμ η νυφη μου πολυτεχνειο?μηχανικος?αντρας εισαι καλε? που να μαθεις να σιδερωνεις με αυτα που διαβαζεις" ντοιγκ ντοιγκ :woohoo: :ohmy::blink:

εγω θα της έλεγα δεν πε πηρε να σιδερωνω καλα, αμα δεν του αρεσουν ας τα κανει κ καλύτερα....

Δημοσίευση

Χε χε, εμένα ευτυχώς δε λέει τέτοια!!!!!!

Γενικά, εμένα βρίζουν τον άντρα μου που σπούδασε αντί να παρατήσει το σχολείο και να γίνει πλακάς όπως ο αδελφός του, και όπως αυτοί, βέβαια, που επειδή δουλεύουν απ' τα δεκαπέντε και ούτε το δημοτικό δεν τελείωσαν, θεωρούν ότι έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι: είναι μοναδικός τύπος γονιού που θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν χειρότερα απ' αυτούς!!!!!!!

Ευτυχώς εμένα στα θέματα οικιακών είναι πολύ διακριτική: ποτέ δε μου δίνει συμβουλές ούτε το παίζει ξερόλας, και μια φορά που ήρθε να μου πει πώς να πλένω κάτι σώβρακα, μου ζήτησε και 100 συγγνώμες που έλεγε τι να κάνω! Εντάξει, να λέω και τα καλά της όχι μόνο τα κακά!

Δημοσίευση

τα καλα της ε?χμμμμμ οτι εχει αδυναμια στην κορη της και ειναι αφοσιωμενη εκει και οχι τοσο στο γιο της...παραδοξο μεν,κωλοφαρδια για μενα δε...καμια αλλη παροιμια δεν ξερουμε κοριτσια?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...