Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Εχω αστατο κυκλο το ξερω ...παλαιοτερα πηγαινα μερα παρα μερα για υπερηχο κ να μετραω προγεστερονη για να δω αν εκανα ωορρηξια . Τωρα π μιλησα με το γιατρο λειπει γ χριστουγεννα κ δεν μπορεσα να παω να κανω υπερηχο.πφφ...κ δεν εχω κ συμπτωματα ποτε εγω για να καταλαβω αν κανω ωορηξια🤣 θελω να τελειωσει κ αυτος ο χρονος να φυγει ...να ξεκινησουμε ολες μια νεα αρχη
@arntaliaκοριτσι μ την εξέταση προγεστερονης την κανουμε ανάλογα τον κύκλο μας. Γινεται 7 μερες μετα από τσεκαριτσεκαρισμενη ωορηξια. Οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι άκυρη ότι κ να δείξει. Σε έναν κύκλο 28 ημερών με ωορηξια 14η μερα ναι γίνεται την 21η μερα. Αλλιώς πρώτα βρίσκουμε την ωορηξια με παρακολούθηση με υπερηχο κ 7 μερες μετα τσεκάρουμε προγεστερονη.
Kοριτσια τι κανετε??? Εγω χαθηκα λιγες μερες ετρεχα με τη μαμα μ σε γιατρους κλπ... ευτυχως σημερα 21ημερα κυκλου θυμηθηκα κ πηγα να κανω την εξεταση προγεστερονης... 0.40 βγηκε αρα η δεν εκανα ωορρηξια ακομη θελω να ελπιζω ή κλασσικα παλι ανωρρηκτικος αυτος ο κυκλος...κουραστηκα 😥😥😥😥29μηνες κλεισαμε σημερα...
Δεν έχω και άλλα reactions!!
Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏
Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές.. για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.