Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

MITSI2 έγραψε:

χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!1

σας ευχαριστω και εγω με την σειρα μου για τις ευχες σας...

οι μισες να πιασουν θα περασω τζαμι το υπολοιπο της ζωης μου χιχι :P;);) :laugh: :silly: :kiss:

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ! :)))

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Χρόνια πολλά αγαπημένη μου Δημητρούλα29!! Είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνώρισα γιατί είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος!! Να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, να χαίρεσαι και τον μικρό σου Δημητράκη.. Να 'ναι πάντα γερός και δυνατός!! Πολλά πολλά φιλάκια...

Και επίσης ... Χρόνια πολλά σε όλες τις Δήμητρες... που γιορτάζουν, να χαιρόμαστε κι αυτούς που αγαπάμε και γιορτάζουν οι υπόλοιπες!!!

ΕΝΑ "ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΑΣ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ!

Δημοσίευση

χρονια πολλα , χρονια καλα , χρονια ευτυχισμένα !!!!!!!!!!!!

Δημητρουλα μου, εχω να πω τα καλυτερα, να εισαι παντα γερή κ ευτυχισμένη κ συμφωνω απολυτα με την ΜΑΡΙΑΝΤΑ μας......να εισαι παντα γερή....

χρονια πολλα σε ολες τις κοπελες που γιορταζουν σημερα κ

χρονια πολλα κ σε οσους συζυγους γιορταζουν (dadyland)...να τους χαιρεστε κοριτσια !!!!!!!!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημερα!Τωρα καταφερα να μπω! :)

Εγω και ο Δημητρακης μου σας ευχαριστουμε παρα πολυ!Να ειστε καλα ολες! :kiss:

Χρονια Πολλα και παλι σε ολα τα κοριτσια του mammyland!

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!!με το καλό να γεννήσουμε όλες όσες περιμένουμε, με το καλό να μείνετε όσες προσπαθείτε, και όσες έχετε ήδη παιδάκια να τα χαίρεστε!!!!

να έχουμε υγεία πανω απ'όλα και χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!

τα φιλια μου σε όλες σας, και ευχαριστώ σε όσες μου στήλατε μην.

καλη εβδομάδα!!!!!!!!! :silly:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΟΥΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!! :kiss::kiss::kiss:

ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑΤΑΣΟΥΛΑΣ (lovie)

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ !!! ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΔΩ ΒΡΕ !!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Δημητρουλα χρονια πολλα και καλα... να χαιρεσαι και το παιδακι σου, τον Δημητρακη σου...! Τα ειπαμε και στο fb αλλα εδω ειναι τα επισημα...!!! Καλα να περασετε σημερα παρ'οτι ο καιρος δεν ειναι και στα καλυτερα του...!!! Φιλακια πολλα...!!!

Επισης χρονια πολλα σε ολες τις Δημητρουλες του φορουμ, στους αντρες τους και τα παιδακια που γιορταζουν...!!! :)

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

marianda έγραψε:

[/quote:p4252tmk]

Με συγκίνησες ρε ακαθαρμα!Ειναι τα πιο όμορφα λογια που εχω ακουσει στη ζωη μου! Πραγματικά με εχεις κομπλάρει τελείως. Θελω τοσα πολλα να γράψω! Το μονο που θα ηθελα αυτη τι στιγμη ειναι να σε ειχα διπλα μου να σε παρω μια αγκαλια και να κλαιω απο χαρα στο ώμο σου!Σε ευχαριστώ πολυ για ολα. Να εισαι παντα καλα και εσυ και η οικογένειά σου! :kiss:

βρε παλιοκοριτσα με συγκινησατε πολυ!!!!

τι αγαπημενες φιλες ειστε εσεις?? :woohoo:

Δημητρουλα,χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα!οτι καλυτερο για σενα κ την οικογενεια σου!! :kiss::kiss:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά σε όλες!με υγεία και του χρόνου !

Ιδίως στη Δημητρούλα29 που γνωρίζω κιολας προσωπικά...να ευχηθώ να είναι πάντα έτσι ανοιχτή!χαμογελαστή!τρελή!αυθεντική!ακπομπλεξαριστη!χαλαρή!και χαρούμενη !

Παντα γερή γλυκιά μου! να σε χαίρονται!

Για το γιο σου μια μεγαλη αγκαλιά!!!!!!!!(δεν τον εχω γνωρίσει αυτον τον μπομπιρα) και να είναι πάντα γερό και υγιές!

τις πιο γλυκές μου ευχές!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...