Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

marianda και μόνο που του εφτιαξες !!αρκεί !

φτιάξε και για τον κούκλο γιο σου ένα τώρα!!!!!!!!!

να τα χαιρεσαι τα κουκλάκια σου! πάντα υγεία και ευτυχία!

9 / 8 γεννηθηκατε ??την ιδια μερα γεννηθηκε ο αγγελάκος μου!ή είδα λάθος!!!!!!!!

χαρηκα και για την κουμπαριά..να υποθεω εδω γνωριστηκατε ε? τι όμορφο! μπραβο κοριτσια! με το καλό!

:silly:

Δημοσίευση

Πραγματικα πολυ συγκινητικο!!Πολυ πολυ γλυκο και τρυφερο βιντεακι!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!Μα τι ομορφη λεξη!!Οι ψυχουλες σου!!Να στε παντα καλα Μαριαντα μου και γεματη η οικογενεια σου ευτυχισμενες στιγμες!!!

Δημοσίευση

Κάσση έγραψε:

marianda και μόνο που του εφτιαξες !!αρκεί !

φτιάξε και για τον κούκλο γιο σου ένα τώρα!!!!!!!!!

να τα χαιρεσαι τα κουκλάκια σου! πάντα υγεία και ευτυχία!

9 / 8 γεννηθηκατε ??την ιδια μερα γεννηθηκε ο αγγελάκος μου!ή είδα λάθος!!!!!!!!

χαρηκα και για την κουμπαριά..να υποθεω εδω γνωριστηκατε ε? τι όμορφο! μπραβο κοριτσια! με το καλό!

:silly:

Κασση μου ναι 9 αυγουστου γεννηθηκε η μικρη, και να εισαι σιγουρη οτι πρεπει να φτιαξω ενα βιντεακι και για τον γιο μου γιατι μωρακι ηταν πολυ κουκλακι και επειδη δεν ημουν στο μαμμυ μονο μεγαλο σας τον εχω δειξει του το χρωσταω..να το περιμενετε λοιπον, ναι με την Ελενα (dallia)εδω γνωριστηκαμε και ναι θα γινει νονα μας :)

Δημοσίευση

Μαρίτσα μου.. ο Σωκράτης δεν ήταν μόνο μωράκι πολύ όμορφο αγοράκι!! Είναι κούκλος και τώρα!! Έχει μια ντελικάτη φατσούλα.. άλλο πράγμα!! :) Κι εγώ βέβαια πιστεύω πως πρέπει να του φτιάξεις ένα βιντεάκι!! ;) Όσο για την τσούπρα την μικρή.. έχει να κάψει καρδιές... θα με θυμηθείς!! Καλά να'μαστε θα μου τα λες... σε 16 με 18 χρόνια!! Ουρές θα κάνουν κάτω από το σπίτι οι γαμπροί... :laugh:

Δημοσίευση

Μαρίτσα μου... :) :)

Περιττό να σου πω ότι έχω βάλει τα κλάμματα από τη συγκίνηση... :blush:

Tι ωραίο βιντεάκι;;; :) Τι όμορφες φωτογραφίες... Ειδικά αυτή που'χεις και τα δυο ζουζούνια σου μαζί και η μικρή κοιτάει το Σωκράτη.. τι ωραία!!

Φτου φτου.. είναι κουκλάκια και τα δύο..

Να τους δώσεις από ένα φιλάκι από τη θεία Ρούλα.. ;)

Δημοσίευση

Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι ! ! ! ! ! Είναι σκέτη γλύκα!! Τι φατσούλα τρελή;; Αλλά να σου πω.. Κι η εξέλιξη του είναι σούπερ!! Και που είσαι ακόμα!! Άλλος ένας Δον Ζουαν.. γεννήθηκε!! :) Πέρα από την πλάκα είναι πανέμορφα και τα δυο παιδάκια σου!! Να τα χαίρεσαι.. Πάνω απ'όλα ΥΓΕΙΑ!!!

Δημοσίευση

Μαριάντα μου...........τι όμορφο βίντεο!!!Η κορη σου ειναι κούκλα!!!ειλικρινα ειναι πανέμορφη!!!!σαν την μαμα της!!!!και ο γιος σου φοβερος!!!να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και την οικογένοια σου!!!!

φιλακια πολλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...