Μετάβαση σε περιεχόμενο

νευριασααααααααααααα

Recommended Posts

:laugh: :laugh: Βουλακι χανεις χανεις!!! :laugh: :laugh:

Ξερεις τι ειναι να ειναι η Μαγουλιτσα σου συνονοματη με μια προσωπικοτητα σα την Αννα Μαρια;;;;!!!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mama_xina έγραψε:

μα ειτε σε ιδιωτικα ειτε σε δημοσια σκεψου λιγο το εξης...: πες οτι πηγαινεις σε δημοσιο...σκεφτεσε μεσα σου οκ δε θα πληρωσω πολλα...σου λεει ο γιατρος πηγαινε εκει κ κανε αυτες τις εξετασεις...λοιπον μια εξεταση αιματος και ουρων σου βγαινει γυρω στα 70ευρω και αυτο το κανεις επι εννεα μηνες συνολο 630, καθε υπερηχος κοστιζει γυρω στα 80 ευρω οπου κανεις τρεις στην καλυτερη ισον 240, κανεις και εναν αλλον για να δεις την καρδια του μωρου στους τελευταιους μηνες ισον 100ευρω,φτανει η ωρα να γεννησεις...σου λεει οτι η μια μερα στο δωματιο κοστιζει 40 ευρω...πες οτι θα κατσεις 4μερες αν γεννησεις με καισαρικη πες μια βδομαδα...πανω κατω δηλαδη κοντα στα 200ευρω, οκ λες την βγαζω με 1200 τη γεννα...ελα ομως που τοτε αρχιζει το φακελωμα αναγκαστικα ομως,οχι με την καλη σου τη καρδια. 100 η μαια,200 ο αναισθησιολογος και κανενα 300αρι ο γιατρος...συνολο 1700.

στην καλυτερη

Σκιαχτηκα τωρα! :P

παιδι μου σε ποιο δημοσιο πληρωνεις 70 ευρω για εξεταση ουρων κ αιματος? :blink: αφου τα ταμεια καλυπτουν ολες τις εξετασεις κ οτι πληρωνεις το παιρνεις πισω -αν οχι ολο,το μεγαλυτερο ποσοστο,εξαρταται το ταμειο-!!! Τουλαχιστον οταν εισια εγκυος,για εξωσωματικη δεν γνωριζω γι αυτο σε ρωτησα κιολας,απο περιεργεια για να δω τις τιμες.

tonia28 έγραψε:

:laugh: :laugh: Βουλακι χανεις χανεις!!! :laugh: :laugh:

Ξερεις τι ειναι να ειναι η Μαγουλιτσα σου συνονοματη με μια προσωπικοτητα σα την Αννα Μαρια;;;;!!!!! :laugh: :laugh:

Εμ, είδες, κι άλλοι στα λένε!

Anastacia έγραψε:

bebadomama αυτο ειναι μια μεγααααλη κουβεντα!!!

(εγω μενω Θεσ/νικη που ειναι καλυτερα τα πραγματα! ;) )

Πες μου ομως....Ποσες νεες μανουλες "τολμανε" να γεννησουν σε νοσοκομειο κ χωρις την επιβλεψη του προσωπικου τους γιατρου????Να τις ξεγεννησει δλδ ο γιατρος της βαρδιας????Αρκετες μεν...αλλα οι περισσοτερες δεν το σκεφτονται καν!!!

Κ κακα τα ψεμματα,οι περισσοτεροι γυναικολογοι εχουν κανει συμβασεις με ιδιωτικές κλινικες-μαιευτηρια!!!

Το κουφο που ακουσα...."Ποσο πληρωνεις το γιατρο σου?"ρωτησα μια φιλη μου...

"Μου κανει εκπτωση....κ θα παρει 20% λιγοτερο απ'οτι πληρωσω στην κλινικη"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δλδ αναλογως το δωματιο που θα εισαι παει κ η αμοιβη του γιατρου???????? :ohmy::ohmy::ohmy:

Κ εγω στο 2ο θα ειμαι πιο κουλ!!!Αλλα δεν μπορουσα να διανοηθω 1η γεννα χωρις τη γιατρο που με παρακολουθει 9 χρονια!!!!Σαν θεια μου ειναι(γτ δεν μπορω να πω σαν μανα μου!)

anastacia μου,εγω σε δημοσιο γενησα,με τον γιατρο μου παρεα all the way ειμασταν :) γιατι να μην το τολμησω?θελει τολμη? :P

καλα πολλοι χειρουργουν σε ιδιωτικα αλλα παρανομα,δεν επιτρεπει ο νομος σε γιατρο του δημοσιου να ιδιωτευει.

Εσυ μαλλον μιλας για αυτες που ο γυναικολογος τους ειναι ιδιωτης -σωστα? εκει υπαρχει θεμα,συνηθως τον γιατρο ακολουθουν οι περισσοτερες.Γι αυτο σου μιλησα για επιλογες.Επιλεγεις σε ποιο γιατρο θα πας,δεν στον επιβαλλει κανεις,κανεις μια ερευνα στον κυκλο σου (αυτο δεν κανουμε ολες?) και διαλεγεις αυτον που θα σου πουν οτι ειναι καλος.

VOYLA έγραψε:

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ ΠΛΗΡΩΣΑ 1400 ΕΥΡΩ.

ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ,ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΞΩ Κ ΠΛΗΡΩΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ....ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ Κ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

...και για του λογου το αληθες!

βλεπετε τιμες?δεν εδωσε μια περιουσια,ειναι πιο λογικο το ποσο που εδωσε η voyla!

...ασχετο που δεν ξερει την Αννα-Μαρια Παπαδακη,παρ'ολα αυτα ειναι λογικη :P:P

tonia28 έγραψε:

Κοριτσια εγω γεννησα στο Μητερα Ηρακλειου Κρητης σε μονοκλινο και μου στοιχισε 5.000 ευρω!!! :ohmy: Καλα δεν εχω υπολογισει τα εξοδα εγκυμοσυνης,εξτασεις κτλ γαιτι θα το παθω το εγκεφαλικο... :S

και συ μανα μου μαζεψου λιγο!πως θα την παρετε την Μαγουλιτσα ?φραγκο δε θα σας μεινει για τον γαμο!!Ασε που απο οσο ξερω στην Κρητη ο γαμος ειναι υπερπαραγωγη :P :laugh:

(εχω φιλη-κουμπαρα Κρητικια και μαθαινω χεχε!!) :kiss:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

tonia28 έγραψε:

Εμ, είδες, κι άλλοι στα λένε![/quote:piwt8bws]

ΣΥΓΝΩΜΗ.....ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ..... :blush::blush::blush:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΚΙΑ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

bebadomama έγραψε:

VOYLA έγραψε:

βλεπετε τιμες?δεν εδωσε μια περιουσια,ειναι πιο λογικο το ποσο που εδωσε η voyla!

...ασχετο που δεν ξερει την Αννα-Μαρια Παπαδακη,παρ'ολα αυτα ειναι λογικη :P:P[/quote:2vzd5rb9]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

bebadomama έγραψε:

VOYLA έγραψε:

...ασχετο που δεν ξερει την Αννα-Μαρια Παπαδακη,παρ'ολα αυτα ειναι λογικη :P:P[/quote:2r54xy1e]

Αν με ήξερε να δεις... ;)

δυστηχως δεν ειναι μονο σε αυτο πανακριβα!!!!για να φερεις ενα παιδι στον κοσμο πρεπει να εχεις και τον απαραιτητο οικονομικο προυπολογισμο κάνει!!!!εξετασεις εγκυου-κλινικές-γαλατα-κρεμες-κ.τ.λ..οσο μεγαλωνει τοσα και τα εξοδα...μην φτασω και στο θεμα της παιδιας!!!που υποτιθεται οτι ειναι δωρεαν..αλλα τα φροντιστηρια για καθε παιδι ακρως απαραιτητα!!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ bebadomama.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ.

ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,

ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΣΤΟ

ΜΑΜΜΥ ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ,9 ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ(2ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ)ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΟΣ!ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ,ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΙΚΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ!ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ 1000ΕΥΡΩ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΜΑΖΙ

2000ΠΕΡΙΠΟΥ!(ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ)ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΙΝ 10ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΗΚΕ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ(7ΠΑΙΔΙΑ -ΡΟΥΜΑΝΙΑ)

ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

8ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΑΝΕ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ....ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ...ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

bebadomama έγραψε:

Anastacia έγραψε:

anastacia μου,εγω σε δημοσιο γενησα,με τον γιατρο μου παρεα all the way ειμασταν :) γιατι να μην το τολμησω?θελει τολμη? :P

καλα πολλοι χειρουργουν σε ιδιωτικα αλλα παρανομα,δεν επιτρεπει ο νομος σε γιατρο του δημοσιου να ιδιωτευει.

Εσυ μαλλον μιλας για αυτες που ο γυναικολογος τους ειναι ιδιωτης -σωστα? εκει υπαρχει θεμα,συνηθως τον γιατρο ακολουθουν οι περισσοτερες.Γι αυτο σου μιλησα για επιλογες.Επιλεγεις σε ποιο γιατρο θα πας,δεν στον επιβαλλει κανεις,κανεις μια ερευνα στον κυκλο σου (αυτο δεν κανουμε ολες?) και διαλεγεις αυτον που θα σου πουν οτι ειναι καλος.[/quote:3rty7jzz]

ειπα πως θελει τολμη να γεννησεις κ σε νοσοκομειο κ χωρις το γιατρο σου!κ ναι μιλαω για ιδιωτες!

τουλαχιστον ετσι ενιωθα εγω κ φιλες μου...ο συνδιασμος ειναι που θελει τολμη!!!!!!!!

τωρα...αν εννοεις να αφησω τη γιατρο που-ξαναλεω- με παρακολουθει 9 χρονια,κ να βρω εναν γιατρο σε νοσοκομειο που "ακουσα" [ως ειναι καλος..... δεν νομιζω!ισως λεω στο επομενο!

Κορίτσια πηγαίνετε στην επαρχία να γεννήσετε!!

Εμείς σε ιδιωτική κλινική(Χανιά) δώσαμε περίπου 2600 που ήταν μέσα η αμοιβή του γιατρού,μονόκλινο δωμάτιο+εξτρα κρεββάτι κ αμοιβή αναισθησιολόγου κ εκανα καισαρική.Σε κάθε επίσκεψη ο γιατρός μου έπαιρνε 40 ευρω.

Συμφωνω με την Purple kai την Bebadomama

Οτι στοιχιζει η εγκυμοσυνη στοιχιζει

Απο εκει και περα κανονιζεις αναλογα με την οικονομικη σου κατασταση να χαμηλωσεις αρκετα το κοστος Προσωπικα δεν εμπιστευομαι τα ιδιωτικα στα "δυσκολα" οχι λογω των γυναικολογων αλλα των υπολοιπων ειδικοτητων που (αχρειαστοι να ναι) ..δεν εχουν την εμπειρια των δημοσιων νοσοκομειων

Επισης καθε υποψηφια μητερα να εχει στο νου της οτι ενδεχεται να νοσηλευτει για καποιο διαστημα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης της Φαντασου να εισαι στο κρεββατι του πονου,εγκυος και να εχεις το αγχος οτι καθε μερα που περναει σου στοιχιζει ενα χιλιαρικο :ohmy:

vasoula2 έγραψε:

Κορίτσια πηγαίνετε στην επαρχία να γεννήσετε!!

Εμείς σε ιδιωτική κλινική(Χανιά) δώσαμε περίπου 2600 που ήταν μέσα η αμοιβή του γιατρού,μονόκλινο δωμάτιο+εξτρα κρεββάτι κ αμοιβή αναισθησιολόγου κ εκανα καισαρική.Σε κάθε επίσκεψη ο γιατρός μου έπαιρνε 40 ευρω.

ΒΑΣΟΥΛΑ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ???

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΗΤΑΝ 1200 Ο ΓΙΑΤΡΟΣ,1500 Η ΚΛΙΝΙΚΗ Κ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΕ 4000.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...