Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι ολα μπανουν σε ολα τα αυτοκινητα..

εγω εχω το britax αλλα δε ξερω τι μοντελο...

ενα δε ειναι??????

εχει ειδικο μαξιλαρακι που μπαινει κ απο νεογεννητο...

κ μετα τα 4 κιλα αν θυμαμαι καλα το βγαζεις...

με το καλο ;)

Δημοσίευση

egw auto tha parw tora .

einai ena apo ta kalitra kathismata sthn agora .

exw tora ena ths chicco 0-13 alla opou nane den tha mas xoraei .

apofasisame logo entatikhs meleths panw sta kathismata (koinos to psaksame polu) na paroume auto .einai mexri sxedon 4 xronwn kai theloume na koitazei mexri tote pros ta pisw .

to eidame kai apo konta kai einai polu kalo .

Δημοσίευση

Κι εμείς αυτό είχαμε αποφασίσει να πάρουμε μετά από πολύ ψάξιμο στο ιντερνετ. Έχει πάρα πολύ καλές επιδόσεις σε τεστ. Τελικά όμως όταν το είδαμε από κοντά μας φάνηκε ότι έιναι λίγο μεγάλο για νεογέννητο παρόλο που έχει αυτή την ειδική θεσούλα... Τελικά πήραμε το baby safe, πάλι της Britax, που είχε εξίσου καλές επιδόσεις και είναι στην κατηγορία 0-13. Είναι πιο μαζεμένο και μου φαίνεται ότι παρέχει καλύτερη υποστήριξη σε νεογέννητο...Τώρα βέβαια μπορεί να είναι κι η ιδέα μου και να κάνουμε παραπάνω έξοδα (αυτό στο χρόνο θα πρέπει να το αλλάξουμε...) χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Εσύ thouli το είχες βάλει και νεογέννητο το μωράκι σου? Καθόταν καλά?

Δημοσίευση

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ...

http://www.britax-roemer.com/

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΕΔΩ..

http://www.kindersitze.de/

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ (BABY SAFE) ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ!

Δημοσίευση

Εμεις το εχουμε και το χρισημοποιω απο την πρωτη μερα.

Απο το μαιευτηριο με αυτο τον πηραμε. Εχει το ειδικο μαξυλαρακι, τωρα το βγαλαμε βεβαια. Ειναι λιγακι ακριβο αλλα αν μετακινεισαι συχνα, αξιζει τα λευτα του. Εχει πολύ καλυτερη πλευρικη προστασια και στυρηξη στο κεφαλακι απο το αντιστοιχο της Κικο. Το συνηστω ανεπιφιλακτα. Εχει γυρω στα 240 Ευρω στα ΚΟΥΚΟΥ

Δημοσίευση

sofiadav έγραψε:

koritsia...peira autokinito ..tha to exw se 3 ebdomades..yey!!!!!!!!!!! kai twra koitaw kai egw gia kathismataki. Ti protinete gia mwro 2 xronvn??? den ta exw psaksei katholou ma katholou...alla thelw pleon na koitaei mprosta gia na mporei na me blepei otan odhgaw.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 18 ΚΙΛΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 4ΩΝ ΕΤΩΝ

ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ (ΜΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ Ή ΕΠΜΡΟΣ).

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ, ΝΕ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΕ 1,5 - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙΣ...

Δημοσίευση

Τοχουμε κ εμεις αυτο το καθισματακι, ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη. Τον βαζαμε μεσα απο 10 ημερων, μαλιστα ειχαμε τρακαρει κιολας με το μωρο μεσα - ελαφρια βεβαια - αλλα ουτε τρανταχτηκε ουτε τπτ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...