Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αλκοστάκι μου γλυκό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!! :woohoo:

Χαρηκα πάρα πάρα πολύ!!!

Εύχομαι μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου να πάνε όλα φανταστικά!!!

Μια ήρεμη εγκυμοσύνη σου εύχομαι να έχεις!!!

Φιλάκια πολλά πολλά!!! :kiss:

  • Απαντήσεις 183
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο κοριτσι μου.κατι μου θυμησες εμενα ,και εγω προσπαθουσα εναμιση χρονο και οταν παρατησα την προσπαθεια εμεινα εγκυος.μπραβο και παλισου ευχομαι οτι καλυτερο και να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ βρε κοριτσια,δεν ξερω τι να πω....αργυρουλα μου απο βεροια ειμαι,οποτε θελεις ελα,αλλα οχι για να με κατσαδιασεις,να ερθεις για καφε..ετσι κι αλλιως δεν προκειτε να κανω βαριες δουλειες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

θα προσεχω οσο μπορω,δεν το συζητω...

αχ κοριτσια ακομα δεν μπορω να το πιστεψω..μαλλον αυριο που θα παω στο γιατρο θα το συνειδητοποιησω καλυτερα..ως τοτε,χαιρομαι,αλλα με επιφυλαξη...δεν περασα και λιγα...μακαρι τωρα να ειναι διαφορετικα τα πραγματα..φιλάκια σε ολες :kiss:

Δημοσίευση

Κορίτσι μου, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαίρομαι, είσαι από τις κοπέλες που έχω πολύ στο νού μου από τότε που μπήκα στο ΜΑΜΜΥ, θα περιμένω την επιβεβαίωσή σου και από τη χωριακή το συντομότερο! Να'σαι καλά!

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ!Τι υπέροχα νέα αυτά που διαβάζω!!!!!

Συγχαρητήρια alkostaki!!!!

Προσοχή τώρα , χωρίς καθόλου άγχος και ξέχνα τά παλιά!!!

Χάρηκα πολύ μαζί σου , αν και δεν μιλήσαμε πολλές φορές , γνωρίζω την ιστορία σου!

Ξεκινάει μία νέα , αισιόδοξη σελίδα για τη ζωή σας!

Απολαυστε την και μη σκέφτεστε ΤΙΠΟΤΑ!

Όλα , θα πάνε καλά! κξηκξκ5655

( Αυτα τα έγραψε ο Θανούλης , σου λέει καλή τύχη! ) :silly:

Με το καλό να το κρατήσετε - να τα κρατήσετε , στην αγκαλιά σας.

:silly:

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ..ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ..ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΔΙ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΦΤΑΙΕΙ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ...ΗΡΘΕ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Kοριτσάκι μου είμαι σχετικά καινούρια και δεν έχει τύχει να ξαναμιλήσουμε. Ωστόσο σε ξέρω ακόμα από τότε που έμπαινα σαν επισκέπτης στο φόρουμ και νοιώθω σα να σε ξέρω από καιρό.

Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, συγχαρητήρια!!

Σου αξίζει η πιο όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη 9 γεμάτων μηνών και κατόπιν η πιο γλυκιά και τρυφερή αγκαλίτσα με ένα όμορφο και υγιές μωράκι.

Πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ... :huh::huh::huh:

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 548!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΦΙΛΑΚΙΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Πολλα συγχαρητηρια γλυκια μου...Ευχομαι ολοψυχα μια τελεια εγκυμοσυνη..Ειναι υπεροχο αυτο που σου συμβαινει..να το απολαυσεις χωρις αγχος και να αποβαλλεις τις κακες σκεψεις....Σε ταλαιπωρησε λιγο το νινακι σου αλλα ηρθε...Φιλακια :)

Δημοσίευση

Αlkostaki μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ .

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ (ΣΝΙΦ!)ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ Η ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ !!!!!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ .

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΤΣΙ???????????

ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

Ο Χ Ι Α Γ Χ Ο Σ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΑΓΧΟΣ)

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss:

Δημοσίευση

alkost μου μπραβο χαρηκα πολυ μετα νεα σου :laugh: ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσηνη κ να προσεχεις κ οσο για τις δουλιες μη σε στεναχωρεουν καθολου ολο κ καποιος θα σε βοηθησει.....φιλακια πολλα :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...