Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νανούκα έγραψε:

lovie μου, από τήν 3η μέρα που κατέβηκε το γάλα μου, ο μπέμπης χόρταινε και κοιμότανε έως 5 ώρες...

& το στήθος μου έτρεχε.

Από την ημέρα που έβγαλα το γάλα με το θήλαστρο, κλαίει και ζητάει πιο συχνά...

Μακάρι να επανέλθει η παραγωγή...

Φυσικά και εχει μεγαλύτερες ανάγκες το μωρο σου σημερα . Μην συγκρινεις τι εκανε οταν ήταν 3ων ημερων ... Τοτε το στομαχακι του ειχε μεγεθος οσο ενα κεράσι !

Εχουν ξεκινήσει τα αλματα ανάπτυξης και το μωρο σου προσπαθει να αυξήσει την παραγωγή . Αν το ταιζεις οποτε θελει για οσο θέλει τοτε σιγουρα θα αυξηθει η παραγωγή . Αν πεσεις στην παγιδα του συμπληρώματος τοτε δεν θα καταφέρεις ποτε να ανταπεξελθεις στις αναγκες του ...

Δημοσίευση

marker έγραψε:

βρε κοριτσια

πλην του οτι σιγουρα οσο θηλαζουν τοσο κατεβαζει

το εχω νιωσει αυτο

δεν υπαρχει καποιο γιατροσοφι που να το πέρνεις και να γεμιζει ερκετα;

εγω θηλαζω και δινω συμπληρωμα εξ αρχης

θα ηθελα να τα τουμπανιασω σε γαλα :laugh:

αλλα πως;;;;;

μου εχει πει η μαια για μπυρες σουπες κλπ αλλα δεν νομιζω οτι βοηθανε

ολα τα κανω και το ιδιο με βλεπω

Αν δινεις εξ αρχής συμπληρωμα τοτε ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ δεν θα "τουμπανιάσεις" απο γαλα . Το συμπλήρωμα δεν σε βοηθά να αυξήσεις την παραγωγή σου , οποτε οσες μπυρες και να πιεις οσα καζάνια σουπα και να φας ...δεν γινετε τιποτα!

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ έγραψε:

θα προσπαθήσω να το κάνω και αυτό για να δω αντιδράσεις στην μικρή, και βλέπωντας και κάνοντας μετά. μακαρι να φτιάξουν όλα!

Με μεγάλη επιφύλαξη θα πρότεινα να παρεις για 1 εβδομάδα μαγιά μπυρας . Η δοσολογία ειναι 7 χαπάκια * 3 φορες την ημέρα .

Θα βαζεις ομως ΣΥΝΕΧΕΙΑ το μωρο στο στηθος να θηλάζει . Η αυξηση δεν γινεται μονο απο τη μαγιά αλλα μονο σε συνδιασμό με τον θηλασμό .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...