Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

pite mou kanena kolpo na dosw ston mikro portokali ...to stibw kai den pinei malon tou ksinizei :(

Και η Ειρηνη δεν θελει καθολου τον χυμο.

Ετσι λοιπον καθαριζω το πορτοκαλι το χωριζω σε φιλακια τα ξεφλουδιζω ενα ενα και τα κοβω κομματακια.

Ετσι τρελλαινεται!!!

Της δινω και το μανταρινι με τον ιδιο τροπο.

Δοκιμασε το!!! ;)

Σε μας επιασε!! :kiss:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

πεστε κανα κολπο να μαθει ο μικρος να τρωει?????

:blink::blink::blink::blink::blink:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ax βρε Μαρθα μου!!!Εχετε το πιο βαρετο μενου!!!!μεμε δεξι-μεμε αριστερο-μεμε.....δεξιιιιιιι-μεμε αριστερο!χαχαχαχαχα

Παρε ενα κορνε βαψτο σε μπεζακι,στην ακρη βαψτο καφε ωστε να θυμιζει θηλη.Γεμισε το οτι κρεμουλα θες κ δωστο στον Ντοντο σου!!! :P

Ευθυμισαμε κ σημερα!!!!

Δημοσίευση

Anastacia έγραψε:

thouli έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ax βρε Μαρθα μου!!!Εχετε το πιο βαρετο μενου!!!!μεμε δεξι-μεμε αριστερο-μεμε.....δεξιιιιιιι-μεμε αριστερο!χαχαχαχαχα

Παρε ενα κορνε βαψτο σε μπεζακι,στην ακρη βαψτο καφε ωστε να θυμιζει θηλη.Γεμισε το οτι κρεμουλα θες κ δωστο στον Ντοντο σου!!! :P

Ευθυμισαμε κ σημερα!!!![/quote:2smc9ixn]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

kalooooo!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μάρθα δοκίμασες να τον αφήσεις σε κάποιον άλλον να τον ταίσει?

Ίσως αν δεν είσαι εκέι να φάει περισσότερο.

Το μανταρίνι της το δίνω κι εγώ φετούλες και της αρέσει πολύ αλλά φοβάμαι μην πνιγεί γιατί δεν το μασάει αλλά προσπαθεί να το ρουφήξει.

Εγώ τι να κάνω που με δαγκώνει? Όχι βέβαια όταν πεινάει, αλλά μόλις χορτάσει αρχίζει να με δαγκώνει και γελαει :angry: και επίσης όταν θέλει να κοιμηθεί και το θέλει για πιπίλα. Φοβάμαι να την μαλώσω μήπως μετά δεν θέλει καθόλου το στήθος.

Δημοσίευση

natasoula έγραψε:

Μάρθα δοκίμασες να τον αφήσεις σε κάποιον άλλον να τον ταίσει?

Ίσως αν δεν είσαι εκέι να φάει περισσότερο.

Το μανταρίνι της το δίνω κι εγώ φετούλες και της αρέσει πολύ αλλά φοβάμαι μην πνιγεί γιατί δεν το μασάει αλλά προσπαθεί να το ρουφήξει.

Εγώ τι να κάνω που με δαγκώνει? Όχι βέβαια όταν πεινάει, αλλά μόλις χορτάσει αρχίζει να με δαγκώνει και γελαει :angry: και επίσης όταν θέλει να κοιμηθεί και το θέλει για πιπίλα. Φοβάμαι να την μαλώσω μήπως μετά δεν θέλει καθόλου το στήθος.

το εκανα νατασουλα...

αλλα πουυυ

ισα ισα εγω μετα του εδωσα κ κανα κουταλακι ακομα...

καλε θα το παντρεψω κ ακομα δε θα ξερει να φαει... :blink::P:side::lol:

εσενα τρωει τα παντα ε?

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

natasoula έγραψε:

το εκανα νατασουλα...

αλλα πουυυ

ισα ισα εγω μετα του εδωσα κ κανα κουταλακι ακομα...

καλε θα το παντρεψω κ ακομα δε θα ξερει να φαει... :blink::P:side::lol:

εσενα τρωει τα παντα ε?[/quote:l7p2gxz9]

Φαγητό τρώει ολόκληρη μερίδα δεν θέλει συμπλήρωμα γάλα.

Με το φρούτο όμως ξυνίζει τα μούτρα της. Πολύ σπάνια τρώει ικανοποιητική μερίδα. Συνήθως πίνει και 100ml γάλα μετά. Εγώ συνεχίζω και αντλώ στη δουλειά. Μάλλον δεν της αρέσει η μίξη στα φρούτα γιατί ένα ένα τα τρώει όταν τρώμε κι εμείς αλλά την φοβάμαι ακόμα για να της δίνω κομματάκια. Θα δοκιμάσω αυτό που είπε η Νατάσα να μην τα αλέθω πολύ ώστε να γίνει πουρές.

Με την δουλειά τί θα κάνεις?

Δημοσίευση

Νατάσσα μου από το δικό μας εκτός αλάτι και μπαχαρικά! :);)

Κομματάκια;;;Μπράβο σας... :);)

Αφροδίτη Νάρκισσος ο μικρούλης;;; :lol:

Γέμισέ του κραγιόν και αν προσπαθήσει να το σβήσει, τότε έχει αντιληφθεί το είδωλό του! :)

Θούλη μία οικογενειακή φίλη που αντιμετώπισε το ίδιο, άφησε το μωρό

1 εβδομάδα στον άντρα της και στους γονείς της, ούτε να την μυρίζει...

Έκλαψε πολύ αλλά έφαγε... :);)

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Σημερα εχουμε κοτοπουλο με πατατα,κολοκυθα,πρασο και λιγο σεληνο!

Χθες τσακισε το απανακορυζο και προχθες τις φακες.

Απο φρουτα κοψαμε το πορτολακι-μανταρινι-ακτινιδιο που της αρεσαν παρα πολυ γιατι συγκαηκε ασχημα.Επιστρεψαμε προς το παρον στα γνωστα μπανανα μηλο αχλαδι μεχρι να περασει και μερα βλεπουμε.

Δημοσίευση

αντρούλα έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΖΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ Η ΩΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?

Εγώ την βάζω ωμή.

Εμείς σήμερα τρώμε κοτόπουλο με αστράκι ντοματούλα και κολοκυθάκι.

Νατάσα περαστικά.

Μελάνι της βάζεις? Κάνει θαύματα.

Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον γιό μου μέχρι να καταλάβουμε τί τον πειράζει και ήταν το μόνο που τον βοηθούσε.

Δημοσίευση

αντρούλα έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΖΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ Η ΩΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?

Εγω την βαζω ζεματισμενη για λιγα λεπτα.Την κοβω σε κομματια και μολις κρυωσει τη βαζω στη καταψυξη.Οποτε θελω να τη μαγειρεψω παιρνω 2-3 κομματια και ειναι μια χαρα.

Απλα η ζεματισμενη κραταει καιρο.

natasoula έγραψε:

Νατάσα περαστικά.

Μελάνι της βάζεις? Κάνει θαύματα.

Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον γιό μου μέχρι να καταλάβουμε τί τον πειράζει και ήταν το μόνο που τον βοηθούσε.

Ευχαριστουμε πολυ!

Βαζω σε μια αλλαγη μελανι και στην επομενη ιωδιο.Το βραδυ βαζω εξτρα λανολινη γιατι κοιμαται 12ωρο και δεν την αλλαζω οποτε θελω να ειναι οσο το δυνατον στεγνη.

Μανικι το συγκαμα.....

Δημοσίευση

ρε νατασσα τη ζεματιζεις για ποσο?

κ μετα που θα τη βγαλεις απο καταψυξη την βαζεις στο ατμο?????

εμεις σημερα φαγαμε αριστερο μεμε....(τι πρωτοτυπο)

κ ο νεροχυτης εφαγε καροτο κολοκυθα κ κοτοπουλο..(του αρεσε νομιζω) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

ρε νατασσα τη ζεματιζεις για ποσο?

κ μετα που θα τη βγαλεις απο καταψυξη την βαζεις στο ατμο?????

εμεις σημερα φαγαμε αριστερο μεμε....(τι πρωτοτυπο)

κ ο νεροχυτης εφαγε καροτο κολοκυθα κ κοτοπουλο..(του αρεσε νομιζω) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...