Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tί καλό θα φάμε σήμερα μανούλααααααα????

Recommended Posts

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γιουβαρλακια

κιμας(απο κομματι ψαχνο) λιγο μαιντανο, ρυζακι, λιγο ανιθο, λιγο κρεμμυδακι-καροτακι και λεμονακι!

να δουμε θα τα φαει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

pite mou kanena kolpo na dosw ston mikro portokali ...to stibw kai den pinei malon tou ksinizei :(

Και η Ειρηνη δεν θελει καθολου τον χυμο.

Ετσι λοιπον καθαριζω το πορτοκαλι το χωριζω σε φιλακια τα ξεφλουδιζω ενα ενα και τα κοβω κομματακια.

Ετσι τρελλαινεται!!!

Της δινω και το μανταρινι με τον ιδιο τροπο.

Δοκιμασε το!!! ;)

Σε μας επιασε!! :kiss:

thouli έγραψε:

πεστε κανα κολπο να μαθει ο μικρος να τρωει?????

:blink::blink::blink::blink::blink:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ax βρε Μαρθα μου!!!Εχετε το πιο βαρετο μενου!!!!μεμε δεξι-μεμε αριστερο-μεμε.....δεξιιιιιιι-μεμε αριστερο!χαχαχαχαχα

Παρε ενα κορνε βαψτο σε μπεζακι,στην ακρη βαψτο καφε ωστε να θυμιζει θηλη.Γεμισε το οτι κρεμουλα θες κ δωστο στον Ντοντο σου!!! :P

Ευθυμισαμε κ σημερα!!!!

Anastacia έγραψε:

thouli έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ax βρε Μαρθα μου!!!Εχετε το πιο βαρετο μενου!!!!μεμε δεξι-μεμε αριστερο-μεμε.....δεξιιιιιιι-μεμε αριστερο!χαχαχαχαχα

Παρε ενα κορνε βαψτο σε μπεζακι,στην ακρη βαψτο καφε ωστε να θυμιζει θηλη.Γεμισε το οτι κρεμουλα θες κ δωστο στον Ντοντο σου!!! :P

Ευθυμισαμε κ σημερα!!!![/quote:2smc9ixn]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

kalooooo!!!!!!!!!!!

Μάρθα δοκίμασες να τον αφήσεις σε κάποιον άλλον να τον ταίσει?

Ίσως αν δεν είσαι εκέι να φάει περισσότερο.

Το μανταρίνι της το δίνω κι εγώ φετούλες και της αρέσει πολύ αλλά φοβάμαι μην πνιγεί γιατί δεν το μασάει αλλά προσπαθεί να το ρουφήξει.

Εγώ τι να κάνω που με δαγκώνει? Όχι βέβαια όταν πεινάει, αλλά μόλις χορτάσει αρχίζει να με δαγκώνει και γελαει :angry: και επίσης όταν θέλει να κοιμηθεί και το θέλει για πιπίλα. Φοβάμαι να την μαλώσω μήπως μετά δεν θέλει καθόλου το στήθος.

natasoula έγραψε:

Μάρθα δοκίμασες να τον αφήσεις σε κάποιον άλλον να τον ταίσει?

Ίσως αν δεν είσαι εκέι να φάει περισσότερο.

Το μανταρίνι της το δίνω κι εγώ φετούλες και της αρέσει πολύ αλλά φοβάμαι μην πνιγεί γιατί δεν το μασάει αλλά προσπαθεί να το ρουφήξει.

Εγώ τι να κάνω που με δαγκώνει? Όχι βέβαια όταν πεινάει, αλλά μόλις χορτάσει αρχίζει να με δαγκώνει και γελαει :angry: και επίσης όταν θέλει να κοιμηθεί και το θέλει για πιπίλα. Φοβάμαι να την μαλώσω μήπως μετά δεν θέλει καθόλου το στήθος.

το εκανα νατασουλα...

αλλα πουυυ

ισα ισα εγω μετα του εδωσα κ κανα κουταλακι ακομα...

καλε θα το παντρεψω κ ακομα δε θα ξερει να φαει... :blink::P:side::lol:

εσενα τρωει τα παντα ε?

ena alo kolpo (diko mou) einai na ton taizeis mprosta apo kathrepth .

o dikos mou trelenete na trwei parea me to alo paidaki .....an kai nomizw oti tora pia kserei oti einai autos kai oxi alo paidaki ...apla autareskete .

thouli έγραψε:

natasoula έγραψε:

το εκανα νατασουλα...

αλλα πουυυ

ισα ισα εγω μετα του εδωσα κ κανα κουταλακι ακομα...

καλε θα το παντρεψω κ ακομα δε θα ξερει να φαει... :blink::P:side::lol:

εσενα τρωει τα παντα ε?[/quote:l7p2gxz9]

Φαγητό τρώει ολόκληρη μερίδα δεν θέλει συμπλήρωμα γάλα.

Με το φρούτο όμως ξυνίζει τα μούτρα της. Πολύ σπάνια τρώει ικανοποιητική μερίδα. Συνήθως πίνει και 100ml γάλα μετά. Εγώ συνεχίζω και αντλώ στη δουλειά. Μάλλον δεν της αρέσει η μίξη στα φρούτα γιατί ένα ένα τα τρώει όταν τρώμε κι εμείς αλλά την φοβάμαι ακόμα για να της δίνω κομματάκια. Θα δοκιμάσω αυτό που είπε η Νατάσα να μην τα αλέθω πολύ ώστε να γίνει πουρές.

Με την δουλειά τί θα κάνεις?

Νατάσσα μου από το δικό μας εκτός αλάτι και μπαχαρικά! :);)

Κομματάκια;;;Μπράβο σας... :);)

Αφροδίτη Νάρκισσος ο μικρούλης;;; :lol:

Γέμισέ του κραγιόν και αν προσπαθήσει να το σβήσει, τότε έχει αντιληφθεί το είδωλό του! :)

Θούλη μία οικογενειακή φίλη που αντιμετώπισε το ίδιο, άφησε το μωρό

1 εβδομάδα στον άντρα της και στους γονείς της, ούτε να την μυρίζει...

Έκλαψε πολύ αλλά έφαγε... :);)

• 2 weeks later...

Σημερα εχουμε κοτοπουλο με πατατα,κολοκυθα,πρασο και λιγο σεληνο!

Χθες τσακισε το απανακορυζο και προχθες τις φακες.

Απο φρουτα κοψαμε το πορτολακι-μανταρινι-ακτινιδιο που της αρεσαν παρα πολυ γιατι συγκαηκε ασχημα.Επιστρεψαμε προς το παρον στα γνωστα μπανανα μηλο αχλαδι μεχρι να περασει και μερα βλεπουμε.

αντρούλα έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΖΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ Η ΩΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?

Εγώ την βάζω ωμή.

Εμείς σήμερα τρώμε κοτόπουλο με αστράκι ντοματούλα και κολοκυθάκι.

Νατάσα περαστικά.

Μελάνι της βάζεις? Κάνει θαύματα.

Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον γιό μου μέχρι να καταλάβουμε τί τον πειράζει και ήταν το μόνο που τον βοηθούσε.

αντρούλα έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΖΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ Η ΩΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?

Εγω την βαζω ζεματισμενη για λιγα λεπτα.Την κοβω σε κομματια και μολις κρυωσει τη βαζω στη καταψυξη.Οποτε θελω να τη μαγειρεψω παιρνω 2-3 κομματια και ειναι μια χαρα.

Απλα η ζεματισμενη κραταει καιρο.

natasoula έγραψε:

Νατάσα περαστικά.

Μελάνι της βάζεις? Κάνει θαύματα.

Είχα μεγάλο πρόβλημα με τον γιό μου μέχρι να καταλάβουμε τί τον πειράζει και ήταν το μόνο που τον βοηθούσε.

Ευχαριστουμε πολυ!

Βαζω σε μια αλλαγη μελανι και στην επομενη ιωδιο.Το βραδυ βαζω εξτρα λανολινη γιατι κοιμαται 12ωρο και δεν την αλλαζω οποτε θελω να ειναι οσο το δυνατον στεγνη.

Μανικι το συγκαμα.....

ρε νατασσα τη ζεματιζεις για ποσο?

κ μετα που θα τη βγαλεις απο καταψυξη την βαζεις στο ατμο?????

εμεις σημερα φαγαμε αριστερο μεμε....(τι πρωτοτυπο)

κ ο νεροχυτης εφαγε καροτο κολοκυθα κ κοτοπουλο..(του αρεσε νομιζω) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

thouli έγραψε:

ρε νατασσα τη ζεματιζεις για ποσο?

κ μετα που θα τη βγαλεις απο καταψυξη την βαζεις στο ατμο?????

εμεις σημερα φαγαμε αριστερο μεμε....(τι πρωτοτυπο)

κ ο νεροχυτης εφαγε καροτο κολοκυθα κ κοτοπουλο..(του αρεσε νομιζω) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...