Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χθες πηρα τα αποτελεματα της αμνιο.Ο καρυοτυπος ειναι ο.κ. αλλα εχουμε συγγενη καρδιοπαθεια τετραλιγια fallot θα χρειαστουν επεμβασεις στην καρδουλα του μαλλον Ωνασειο η παιδων Αγια Σοφια .Η πνευμονικη αρτηρια ειναι στενη!Ειμαι πολυ στεναχωρημενη αλλα θα το παλεψουμε ,τουλαχιστον εχουμε μια ευκαιρια.Δεν θα διακοψουμε την κυηση.

Ειναι α γ ο ρ α κ ι!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου χαίρομαι που σε ακούω δυνατή και με διάθεση να το παλέψεις. Μη βιαστείς να αποφασίσεις για το που θα την κάνεις την εγχείρηση πάρε και άλλες γνώμες. Σήμερα η ιατρική έχει προχωρήσει και πολλά πράγματα που ακούγονται σε μας τρομερά για τους γιατρούς είναι υπόθεση ρουτίνας. Άλλωστε υπάρχουν και τα θαύματα!

Να σου ζήσει το αγοράκι σου με το καλό να γεννηθεί

Δημοσίευση

Είδες που ο Θεός είναι μεγάλος και που το παλικαράκι σου είναι αποφασισμένο να γεννηθεί και να παλέψει....

Ολα θα πάνε καλά!!!! Και θα τον καμαρώνεις γριούλα με τον γεράκο σου αγκαλιά και θα λές "θυμάσαι....που κοντέψαμε να τον χάσουμε;;;" και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!!!!

Η παναγιά μαζί σας!!!!

Δημοσίευση

γλυκεια μου ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου να πανε ολα καλα!!!!!δεν θελω να σου δινω φρουδες ελπιδες απλα θα σου πω κατι για το οποιο ειμαι απολυτα σιγουρη οτι ειναι αληθες γιατι το εζησα απο κοντα με τη θεια μου.οταν ηταν εγκυος ανακαλυψε ο γιατρος οτι η μπεμπα της οταν γεννηθει θα πασχει απο καποιο καρδιακο προβλημα(δεν θυμαμαι τι)και οτι ηταν αρκετα επικινδυνο το ιδιο ειπε και ο αλλος γιατρος που επισκεφθηκε,εκανε αμνιο κι εκει της τα μασουσαν οτι μπορει και να μην ειναι τοσο σοβαρα τα πραγματα αλλα οτι καποιο προβλημα σιγουρα θα υπαρχει.εκεινη δεν ξερω απο που αντλουσε αυτην την ψυχραιμια πιστευε βαθυα οτι το παιδι της δεν εχει τιποτα,δεν αγχωθηκε καθολου και το κοριτσακι μας γεννηθηκε 100 τοισ 100 υγειεστατο!ειναι 4 χρονων και ειναι μια χαρουλα!!!!μην χανεις την πιστη σου,να προσευχεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!

Δημοσίευση

silber έγραψε:

Χθες πηρα τα αποτελεματα της αμνιο.Ο καρυοτυπος ειναι ο.κ. αλλα εχουμε συγγενη καρδιοπαθεια τετραλιγια fallot θα χρειαστουν επεμβασεις στην καρδουλα του μαλλον Ωνασειο η παιδων Αγια Σοφια .Η πνευμονικη αρτηρια ειναι στενη!Ειμαι πολυ στεναχωρημενη αλλα θα το παλεψουμε ,τουλαχιστον εχουμε μια ευκαιρια.Δεν θα διακοψουμε την κυηση.

Ειναι α γ ο ρ α κ ι!!!

Σου ευχομαι ολα να πανε τελεια και θελω να σου πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την αποφαση σου να κρατησεις το μωρακι σου! :)

Δημοσίευση

Μπράβο για τη δύναμή σου και για την τόση ψυχραιμία που έχεις!

Με το καλό να κρατήσεις αγγαλιά υγιέστατο το αγοράκι σου.

Όλα θα περάσουν και το μωράκι θας θα βγει νικητής.Η ιατρική έχει κάνει τεράστια άλματα ( ειδικά στα καρδιολογικά )

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!!!!!! :):):):) ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

Δεν ξέρω τι να σου γραψω... Μπορεί το μωράκι σου να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, αλλά θα τα πελεψετε μαζι. Θα σου χαμογελάσει, θα το πάρεις αγκαλιά και θα βρειτε τη δύναμη να βγειτε νικητες.

Με το καλό να ερθει ο γιος σου!

Δημοσίευση

silber έγραψε:

Ειναι α γ ο ρ α κ ι!!!

Χαίρομαι που σε ακούω αισιόδοξη!!!

Όλα θα πάνε καλά!!!Το μωράκι σου θα τα καταφέρει,θα έρθει αντιμέτωπο με όλες τις δυσκολίες και τελικά θα βγει νικητής!

Αρκεί να το πιστέψετε ;)

Κάνε όνειρα... :laugh: Ο μπεμπούλης σου έρχεται και όλα θα πάνε καλά!!! :laugh:

Δημοσίευση

καλη μου το οτι εισαι αξια συγχαρητηριων ειναι δεδομενο, για μενα ομως εισαι κατι πολυ παραπανω: εισαι ΜΑΝΑ με ολη την σημασια της λεξεως μια πραγματικη μανουλα.(δεν το λεω με προσβλητικο τροπο οτι δηλ οι υπολοιπες μανες δεν ειναι αξιες ομως αυτο λιγες γυναικες το κανουν).οι μαναδες σε δυσκολες στιγμες σαν αυτες φαινονται.μην αγχωνεσαι για τιποτα και εχε πιστη στον θεο.σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα. :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...