Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!

Recommended Posts

σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα, εγω παντως διαβασα αυτα που σου στειλα και εγραψα 82,36%, καλη τυχη και καλο διαβασμα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι βρε μπουμπου μη μη ειχα να φταξω την καρτα σκυλακι και το μομπιλε συννεφακια πρωι πρωι για αυτο δεν μπηκα.. ;)

σου εστειλα πμ αλλα μαλλον θα χει καποιο προβλημα η σελιδα γιατι και αλλες κοπελες απο οτι ακουσα δεν μπορεσαν να στειλουν.τελοσπαντων εγω διαβασα τα ακολουθα:

οδηγος νηπιαγωγου πολυ καλο ξεσκονισμα, δεππσ νηπιαγωγειου, "συγχρονες τασεις της προσχολικης αγωγης" της ντολιοπουλου

1. ΑΣΕΠ κλαδος νηπιαγωγων (περιεχει 482 πολλαπλης, η θεωρια του δεν με καλυψε πληρως αλλα με βοηθησε στο να οργανωσω το διαβασμα μου)

2. ΑΣΕΠ 2 κλαδος νηπιαγωγων ( 455 πολλαπλης και αρκετα παρασειγματα θεματικων προσεγγισεων και σχεδιων ερασιας συμφωνα με τον οδηγο και το δεππσ)

δεν υπαρχει συγκεκριμενος συγγραφεας και δεν υπαρχει στα βιβλιοπωλεια εγω το παρηγγειλα αφου το μελετησα απο μια γνωστη μου που το ειχε.

και τα δυο αυτα βιβλια απο εκδοσεις διπτυχο με βοηθησαν πολυ στο να κανω πρακτικη και μαλιστα πολλα απο τα πολλαπλης που επεσαν στον διαγωνισμο ειχαν την ιδια ή και παραπλησια διατυπωση και ειχε αρκετα καλα παραδειγματα για δραστηριοτητες

να σημειωσω οτι και στα δυο βιβλια εχει το ιδιο θεμα και ως θεματικη προσεγγιση και ως σχεδιο εργασιας π.χ. "τα μεσα μεταφορας" και ωσ θεματικη προσεγγιση και ως προτζεκτ.

απο την διευθυνση www.nip-oloimero.gr κατεβασα τον οδηγο ολοημερου που με βοηθησε τρομερα στην επιστημονικη τεκμηριωση οσων εγραφα ( τα εισαγωγικα του βιβλιου ειναι πολυ καλα)

αλλα βιβλια για ασεπ μηπιαγωγων δεν διαβασα γιατι απο αυτα που τουλαχιστον εψαξα δεν τα βρηκα καθολου ποιοτικα ( ωσ προς το περιεχομενο). επισης ξεχασα να πω οι εκανα μια αναγνωση και το βιβλιο "εξελικτικη ψυχολογια, ψυχολογικη θεωρηση της πορειας της ζωης απο τη συλληψη ως την ενηλικιωση" τομος 2 προσχολικη ηλικια, παρασκευοπουλος ιωαννης. απο θεωρητικους εψαξα στο ιντερνετ και απο βιβλια της σχολης και εδωσα εμφαση στους: piaget,vygotsky,bruner, gardner,freud.τους αναφερω επειδη ( με εξαιρεση τον τελευταιο) τους ανεφερα και στις 2 ερωτησεις.ελπιζω να βοηθησα.

tonia28 έγραψε:

Evhdal σε καταλαβαινω απολυτα!!! τους γνωρισα καλα τους ιδιωτικους οσο εκανα πρακτικη και ειχα πει καλυτερα πωλητρια σε σουπερ μαρκετ!!!(επειδη ειναι κουραστικη δουλεια εννοω... ;) )

Αλλα και στο δημοσιο που ημουν..δραματικες συνθηκες!!! :(

Ειχα 25 παιδακια 2 1/2 χρονων μονη μου και καποιες ωρες ειχα και το διπλανο τμημα!!συνολο....50!!!!! :S για να μη πω για την ελειψη εποπτικου υλικου,τη τρελη διευθυντρια που κοντεψε να μας στειλει στο τρελοκομειο,τις ακαταλληλες εγκαταστασεις κτλ κτλ!!! :angry:

Τωρα διοριστικα σε ενα βρεφικο οπου θα εχω 6 μωρα 8-30 μηνων κι ελπιζω να ειναι καλυτερα αν και παλι θα ειμαι μονη... :unsure:

Αν μπορεις να βρεις αλλου δουλεια φυγε γιατι η κουραση,κυριως η ψυχολογικη,ειναι δε παλευεται!! ;)

Κι' εγώ νόμιζα άν μπεις στο Δημόσιο θα είσαι για πάντα εκεί..Αλλά απ' ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει έτσι δεν είναι Τόνια;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΤΙ ΞΥΛΟ,ΤΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ,ΦΑΙ ΣΕ 25 ΜΩΡΑ ΩΣ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΑΠΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ...ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΚΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΡΝΑ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Η ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΘΑ ΠΝΙΞΩ...

δηλαδη στουσδημοσιους ειναιακομα πιο χαλια ωραια εγινε η καρδια μου περιβολι τωρα... :(

georgiasamar ευχαριστωωω πολυυυυυυ κοριτσακιιιιιιι ηδη εχω βαλει μπροστα διαβασμααααααα... :kiss:

Δεν ειναι σε ολλους τους παιδικους ετσι!

Μιλαω για τους δημοσιους!

Αν ειναι δυνατον να υπαρχει ξυλοδαρμος, φωνες.

Ας μην κατηγορουμε ολλους τους παιδικους!

Ευα, στους δημοσιους ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα!

Δεν υπαρχει(πιστευω) αυτο που υπαρχει στους ιδιωτικους!

Πολλες δραστηριοτητες(οπως κολυμβηση, υππασια).

Μακαρι να πιασεις!

Καλη τυχη σου ευχομαι!

κοριτσια παρακολουθω το θεμα σας και εχω μεινει αναυδη! τι γινεται ρε γαμωτο? Και απο αποψη συνθηκων εργασιας αλλα και απο την πλευρα της μανας που θα στειλει το μωρο της ....Εγω νομιζα οτι μονο στους δημοσιους ειναι μπαχαλο...αλλα απο οτι βλεπω παντου υπαρχει θεμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...