Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν είμα έτοιμη για 2ο παιδάκι..

Recommended Posts

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

tirogaridaki,

Δεν είπα ότι σε ξέρω!

Κρίνω από αυτά που γράφεις.

Όποτε ή δεν τα είπες όλα, ή έχεις λάθος εικόνα για τον εαυτό σου, όταν λες ότι είσαι κακία μάνα κλπ.

Χαίρομαι αν είναι έτσι, γιατί η πρώτη περιγραφή στο θέμα μου άφησε μια περίεργη εικόνα. :blink:

Πάντως χίλιες φορές να γκρινιάζεις σε φίλες και εδώ σε φόρουμ παρά στον άντρα σου! Όσο καλός και να είναι. Σε αυτό επιμένω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και γιατι δηλ πρεπει να τα κανει ολα η Φανη?κ αυτη δουλευει κ κουραζεται,κ εχει κ ενα παιδι που θελει συνεχεια προσοχη....ας κανουν κατι κ οι αντρες.....η καθαροτητα της ψυχης εχει σημασια οχι του σπιτιου.....

tirogaridaki έγραψε:

Πάντως δεν κρύβω ότι ένιωσα ότι έχασα πολλά από την ηλικία μου..το νιώθω ακόμη...το νιώθω κάθε μέρα που βλέπω να περνάνε ακόμη τα φοιτητικά τους χρόνια ακόμη κι αν έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά..αυτά τα χρόνια που κάνεις τα ταξίδια σου, τις τρέλες σου..και εγώ μπήκα σε άλλη φάση νωρίς..και τα άφησα πίσω..

Βέβαια δεν αισθάνονται όλες οι κοπέλες σαν εμένα..πολλές πιο μικρές μου αλλά και στην ηλικία μου όπως η ΄Νέλλη χαίρονται που θα γίνουν 2η φορά μαμάδες και βλέπουν όλη την ευτυχία στα παιδιά τους..και αναρωτιέμαι..μπας και χάνω την ουσία τελικά με το να σκέφτομαι αυτές τις σαχλαμάρες;;

τυρογαριδακι μου εγω οταν παντρευτηκα κ εμεινα εγκυος ο περιγυρος μου αρχιζε τις βλακειες οτι ειμαι μικρη,οτι μπηκα σε πολλα βασανα,αχ την κακομοιρουλα που δεν εζησε τιποτα σαν κοριτσακι κ αλλα τετοια...οι συνομιληκες μου(19) με κοιταζαν μ'ενα βλεμμα ναι οτι χαρηκαν για μενα,αλλα κ κριμα μωρε το κοριτσακι...αυτες τωρα ομως δεν εχουν αυτα που εχω εγω...''γυρνανε απο καφετερια σε καφετερια,σε κλαμπ,κουσομπολευουν με τις φιλεναδιτσες....τι θα κερδιζα εγω μ'ενα καφε παραπανω η' μ'ενα παραπανω ταξιδι??τιποτα...τιποτα μπροστα σ'αυτα που εχω δημιουργησει..!!με κοπο βεβαια κ υπομονη,αλλα τα χτιζω λιγο λιγο καθε μερα!!εχω ξαδερφες που καμια φορα φιλοξενω στο σπιτι μου κ ετοιμαζονται να βγουν,φορανε τα καλα τους,βαφονται,αρωματιζονται....κ ομως δεν νιωθω τιποτα γι'αυτες,ουτε θα ηθελα να ειμαι στη θεση τους....αργοτερα θα καταλαβουν οτι εχασαν χρονο σε ανουσια πραγματα.....με τα χρονια θα δεις οτι οι θυσιες σ,οι κοποι σ,ο χρονος σ,θα αναγνωριστουν απ'τα παιδια σου!!τοτε θ'ακουσεις τα μεγαλα κ πολυτιμα ευχαριστω που ποτε δεν θ'ακουσεις σε καμια καφετερια....οταν γεννησε το 2ο παιδακι μου,ελεγα οτι καλα θα ηταν να εκανα το 3ο σε 2 χρονακια για να παρω τα πανω μου,να παω γυμναστηριο,να παρω το διπλωμα,αλλα μετα απο 7 μηνες ημουν παλι εγκυος!!!!!!!1απ'την ωρα που ειδα το θετικο αποτελεσμα στο τεστ ολα εξαφανιστηκαν,ουτε καν στο πισω μερος του μυαλου μου δεν ηταν....ημουν τοσο ευτυχισμενη που διαγραφηκαν,σαν να μην υπηρξαν ποτε...ετσι κ αλλιως τιποτα δεν μπορουσε να ηταν πιο σημαντικο απο το νεο μου μωρακι!!!!!!

Συμφωνώ με την Γιώτα.Γιατι να τα κάνουμε όλα εμείς;Οι άντρες διακοσμητικά στοιχεία είναι;

Ο δικός μου σύντροφος κάνει περισσότερες δουλειές απο εμένα στο σπίτι,και είμαι πολύ περήφανη για αυτό :) Είμαι έγκυος(με αρκετά προβλήματα υγείας),παράλληλα θηλάζω αποκλειστικά την μικρή ,οπότε πρέπει να βοηθάει κι εκείνος περισσότερο για λίγο καιρό.Μέχρι να φτάσουμε πάλι στο 50-50.

Εγώ πάλι προτιμώ να μιλάω στον άνθρωπο μου για πράγματα που μας αφορούν παρά σε άγνωστα άτομα.Θα το συζητήσω και με τις φίλες εδώ στο μαμμυ αλλά θα το πω σίγουρα και στον καλό μου ;)

Φανη μου με εχει καλυψει σε ολα η Κασσυ!

δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισοτερο.. οτι εγραψε-απαντησε ηταν οτι θα εγραφα και εγω!

καταλαβαινω πως νοιωθεις... τα παιδακια μας εχουν την ιδια ηλικια!

υποθετω εχεις βοηθεια με τον μικρο?

αν ναι εκμεταλευσου την οσο πιο πολυ μπορεις!απολαυσε την περιοδο της 2ης εγγυμοσυνης σου! ασε τον δημητρακη καπου κια πηγαινε οπου σε βγαλει ο δρομος!

εμεινα 8,5 μηνες εκτος δουλειας και κοντευα να νοσηλευτω στο ψυχιατρειο(ειχα και μεσο...)ηθελα να γυρισω για δουλεια.... γυρισα... τωρα θελω να κατσω.... νοιωθω κουρασμενη!

μην σκεφτεσαι οτι δεν εζησε ςοτι ζουν οι φιλες σου.... οταν εκεινες θα εχουν μωρακι εσυ θα πινεις καφε με τα παιδακια σου! θα μιλας και θα σε καταλαβαινουν, δεν θα κουβαλας καροτσια τσαντες γαλατα κ.α.... θα παιρνεις την τσαντουλα σου και θα απολαμαβανεις οσα εχασες τωρα!

οσο για τον αντρα σου.... αμα θελει να το κανει , δεν θα του φταιει το 2ο παιδακι η η κλεισουρα!

δεν εχω νοιωσει την ανασφαλεια σου να και ο αντρας μου εργαζεται με πολλες γυνακες!

tirogaridaki έγραψε:

Πάντως δεν κρύβω ότι ένιωσα ότι έχασα πολλά από την ηλικία μου..το νιώθω ακόμη...το νιώθω κάθε μέρα που βλέπω να περνάνε ακόμη τα φοιτητικά τους χρόνια ακόμη κι αν έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά..αυτά τα χρόνια που κάνεις τα ταξίδια σου, τις τρέλες σου..και εγώ μπήκα σε άλλη φάση νωρίς..και τα άφησα πίσω..

Βέβαια δεν αισθάνονται όλες οι κοπέλες σαν εμένα..πολλές πιο μικρές μου αλλά και στην ηλικία μου όπως η ΄Νέλλη χαίρονται που θα γίνουν 2η φορά μαμάδες και βλέπουν όλη την ευτυχία στα παιδιά τους..και αναρωτιέμαι..μπας και χάνω την ουσία τελικά με το να σκέφτομαι αυτές τις σαχλαμάρες;;

!

Φανούλα μου εγώ ακόμη δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο.Και λέω ακόμη γιατι δεν ξέρω τι μου επιφυλάσει το μέλλον.Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα μετανιώσω ποτέ για τα παιδιά μου. :) Για όλα τα υπόλοιπα ,μπορεί ;)

Όσο για τις βόλτες...Είμαι αρκετά χορτασμένη,αλλά και τώρα τίποτα δεν με εμπωδίζει να πάω όπου θέλω :) Μου κρατάει κάποιος την μικρούλα,αφήνω γαλατάκι στο σπίτι και πάω κάπου για λίγες ώρες.Βέβαια το μυαλό μου είναι συνέχεια στην Αννούλα μου(έφαγε;κοιμήθηκε;κατάλαβε οτι λείπω; :woohoo: )αλλά το ξεπερνώ χαχαχα. :P

Το μόνο που μου λείπει είναι τα ταξίδια :) Αλλά θα τα κάνω!Μαζί με τον καλό μου και τα κοριτσάκια μας,μόλις μεγαλώσουμε λίγο ;) Και πιστευω πραγματικά οτι θα περάσουμε πολύ καλύτερα απ'οτι θα περνάγαμε οι δυο μας ;)

:kiss:

δεν ειμαι ακομα μανουλα,αλλα σιγουρα καλα κανεις και μας λες ολα αυτα,σιγουρα δεν υπαρχει πουθενα η απολυτα ευτυχισμενη οικογενεια,που ολοι ειναι ξεκουραστοι,ξενοιαστοι κλπ,μονο σε σιριαλ.για τη manoula3 να πω οτι οσες φορες εχω αναφερει για οικογενεια ειδικα στη μανα μου με κοιταει σαν κακιμοιρα και μου λεει θα μπλεξεις,θα γινεις δυστυχισμενη,φυσικα σημασια δεν εχει η ηλικια αλλα πως νιωθεις,αλλα θα διαφωνησω για τα ανουσια πραγματα που κανουν οι φιλες σου,ουτε σε μενα αρεσει να πολυβγαινω,τα κλαμπ τα σιχαινομαι,αλλα αυτα ανουσια καμια φορα αν δεν γινουν στην ωρα τους γινονται απωθημενα

βρε tirogaridaki τα μωρα μας δεν ερχονται κατα παραγγελια.ολα εχουν το σκοπο τους.το ιδιο προβλημα με σενα περιπου αντιμετωπιζει και η κουμπαρα μου.το δευτερο ειναι 6 μηνων περιπου και εχει κλειστει μεσα στο σπιτι.ενω εχει την δυνατοτητα να βγει να βαλει τα παιδακια της στο αυτοκινητο και να τα κανει μια βολτα.βαριεται λεει την προετοιμασια των αναγκαιων πραγματων γιαυτο δεν το κανει.και καμια δεν ειναι χαλια μαμα και αθλια ή ανοικοκυρευτη.ελα να δεις το δικο μου σπιτι.σαν το δικο σου.δεν λαμποκοπαει αλλα ειναι ενταξει.βεβαια δουλευω ακανονιστες ωρες.εκει αλλαζω παραστασεις εγω.αλλα για 8 μηνες που δεν δουλευα ειμουν αποκλειστικα με τον γιωργο μου.δεν τον αφηνα πουθενα και μου ελεγαν θα κουραστεις γρηγορα κανε κατι και χωρις αυτον.ξερεις το σκεφτομαι σοβαρα να ξεκινησω για το δευτερο μωρο-εγω θελω να κανω και 3-νομιζω οτι αυτα θα με ξελαφρωνουν απο τα ψυχολογικα που με πιανουν ωρες ωρες.το εχω αναφερει ξανα οτι εχω ερθει στο οριο της καταθλιψης που λειπει ο αντρας μου και και και.....αλλα ξεχνιεμαι με τον μικρο.θελω να γεμισω το σπιτι με παιδικες φωνουλες.πολλες!!!!δες αλλιως την ζωη.τωρα ειναι και οι ορμονες στο φουλ.

Φανη υπαρχει και η περιπτωση ολο αυτο που νιωθεις να ειναι αμυνα για να αντιμετωπισεις το φοβο που σου προκαλλει η εκβαση της εγκυμοσυνης σου..Προσφατα περασες μια εγκυμοσυνη που αναγκαστηκες να διακοψεις..πιστευω οτι εχει να κανει με αυτο που νιωθεις

Περα απ ολα αυτα εγω γουσταρω πολυ τις ανυσηχιες σου ,το να αμφισβητεις τον εαυτο σου και τις αποφασεις σου.. να εξελισεσαι μεσα απο τις συγκρουσεις σου :)

Ι

Νομίζω σε όλες μας έχουν έρθει σκέψεις τι κανω εγώ τώρα.? ποια είμαι ? που πάω..? ακόμη και η πιο τελεια μανούλα..!

είναι λογικό ....αλλο πραγμα να εισαι μόνος σου για παρτη σου !με τα καλά του και τα κακά του κι άλλο να εξαρτώνται όλοι και όλα απο εσένα!

ακόμη κι αν συνειδητά έκανες οικογένεια ..πάλι καποια στιγμη θα προκύψει το ερώτημα...Ζω αυτο που ονειρεύτηκα και η απάντηση θα είναι δύσκολη!

Τα παιδιά κι αν μετανιώνουμε ΔΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ καμία μαμά δε μετανιώνει για την ευτυχία την ίδια ...απλά αλλάζουν τόσα πολλά με τα παιδιά...καταλήγεις αν και με γεμάτο πρόγραμμα να νιώθεις καποιες φορές αδεια ..και η μονη ευτυχία και χαρά να είναι το χαμόγελο του παιδιού σου !

Δεν είναι όμως μόνο αυτο στη ζωή...πρέπει να περνάμε καλά δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν ..η ζωή κάνει κύκλους αλλά θα πρεπει να νιωθουμε καλά...!

θερίζει η καταθλιψη ..!κάτι λέει αυτό..ιδίως γυναίκες μέσα στην οικογένεια ...!περνουν -χωρις να το κατλαβαινουν- πολύ ζόρικα απο άποψη αιασθημάτων...

Για να μιλήσω προσωπικά...και δεν ξερω πως θα φανεί.........νιώθω οτι οσο κι αν λατρευω τα παιδιά όσο κι αν ήθελα 3 και έλεγα αμεσως να κανω 2ο ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

Νιώθω τοσο κουρασμένη!!!!!!!!! που δεν θα αντεξω ..θα πάω στο τρελάδικο ...και λεω γιατι να κάνω δευτερο ...Αργοτερα που θα νιωσω καλύτερα τοτε...δε με πηραν τα χρονια δα..!

ας ζήσω και λίιιιιιιιιγο πιο αναλαφρα..

ΕΓΩΪΣΤΙΚΟ ΔΕ ΛΕΩ...αλλά δεν θέλω να καταλήξω διαταραγμένη και ξέρω πολλές διαταραγμένες ψυχούλες (με την καλή έννοια το λέω) που καναν παιδιά κοντα κοντά και για 4 χρόνια ΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ!

Εχουμε πει ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΟΠΟ για να υπάρχουν ισορροπίες!

θα συμφωνησω με την Pink και τα απωθημένα...το έθεσες τέλεια ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ! ΠΟΛΥ ΣΟΦΟ!

Πόσες μανούλες εκέι γυρω στα 40 με 45 δε χασαν τη μπάλα...!εγω που εκανα ιδιαίτερα σε 10-12 χρονα εβλεπα μαναδες που παλιμπαίδιζαν που ζουσαν τη ζωη που δεν ειχαν ζησει και καταντούσαν γραφικές ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!Δεν το ήθελαν απλα τρεχαν να προλάβουν τον χρονο ...να ντυθουν οπως δεν ειχαν ντυθει πιο νεες γιατι τοτε ειχαν τα παιδιά..να βγουν εξω...να γκομενίσουν...να ΑΥΤΟΕΠΟΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ γιατι αυτο τους έλειπε...

Ιδιως οταν τα παιδιά μεγαλώνουν και εχουμε ριξει τα πάντα σε αυτά...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ..γιατι βλέπουμε καταματα την πραγματικότητα!

Ευχομαι να μην το πάθω ΠΟΤΕ αυτό!!!!!!!!και θα προσπαθησω να εχω τουλάχιστον μεριμνησει αναλογα!

τα χεις παιξει Φανη?? αντε συνελθε λιγο!

πανω που μ επεισες να παρω υφασματινες πανες και να πλενω το σκ...ο στο χερι,μου το γυρνας τωρα στο "δεν ειμαι καλη μανα"?

κ γιατι επειδη δεν εισαι με το φακιολι στο κεφαλι και τη σφουγγαριστρα στο χερι?

τι επαθες?

pink έγραψε:

δεν ειμαι ακομα μανουλα,αλλα σιγουρα καλα κανεις και μας λες ολα αυτα,σιγουρα δεν υπαρχει πουθενα η απολυτα ευτυχισμενη οικογενεια,που ολοι ειναι ξεκουραστοι,ξενοιαστοι κλπ,μονο σε σιριαλ.για τη manoula3 να πω οτι οσες φορες εχω αναφερει για οικογενεια ειδικα στη μανα μου με κοιταει σαν κακιμοιρα και μου λεει θα μπλεξεις,θα γινεις δυστυχισμενη,φυσικα σημασια δεν εχει η ηλικια αλλα πως νιωθεις,αλλα θα διαφωνησω για τα ανουσια πραγματα που κανουν οι φιλες σου,ουτε σε μενα αρεσει να πολυβγαινω,τα κλαμπ τα σιχαινομαι,αλλα αυτα ανουσια καμια φορα αν δεν γινουν στην ωρα τους γινονται απωθημενα

κ μενα pink η μαμα μου με κοιταζει σαν κακομοιρα καμια φορα κ οποτε της λεω οτι θελω κ αλλα παιδακια μου λεει να σταματησω για λιγο να κανω για να χαρω λιγο κ τη ζωη μου...αλλα δεν της δινω κ πολυ σημασια...ναι οσο για τα ανουσια πραγματα που ειπα δεν εννοουσα οτι ειναι απολυτο αυτο για ολους..ετσι νιωθω εγω κ ακομα δεν μου εχουν βγει απωθημενα...στο μελλον δεν ξερω.. :blink: εγω ειμαι κ λιγο σπιτογατα κ σ'ενα βουνο να με αφηνες μονο με τον αντρα μ κ τα παιδια μ μια χαρα θα ημουνα :woohoo: τελειως αγριμι κ αντικοινωνικη ειμαι το ξερω :woohoo: γι'αυτο μην με πολυακουτε! :woohoo: :woohoo: χαχαχα! :lol:

bebadomama έγραψε:

τα χεις παιξει Φανη?? αντε συνελθε λιγο!

πανω που μ επεισες να παρω υφασματινες πανες και να πλενω το σκ...ο στο χερι,μου το γυρνας τωρα στο "δεν ειμαι καλη μανα"?

κ γιατι επειδη δεν εισαι με το φακιολι στο κεφαλι και τη σφουγγαριστρα στο χερι?

τι επαθες?

χαχαχαχαχαχαχαχα....Με έκανες και γέλασα!!:) Εχεις δίκιο, κρίση είναι θα περάσει όμως!

Ο τρόπος που το έθεσε η Κάσση δείχνει ακριβώς όπως το σκέφτομαι. Ποτέ μα ποτέ δεν μετάνιωσα που έφερα το Δημητράκη στον κόσμο. Ποτέ! ¨οποτε τον κοιτάω να κουνάει τον ποπο του ρυθμικα με το τραγούδι απο το <<Κωνσταντίνου και Ελένης>> στην τηλεόραση σκέφτομαι ότι αυτό το πλασματάκι αν και σκανταλιάρικο με γεμίζει ευτυχία. Είναι όμως φορές που ενώ γυρνώ ας πουμε από τη δουλειά και τον ακούω να γκρινιάζει..πριν καν τον δω..σκέφτομαι..όχι πάλι!!!!!! Γιατί πολύ απλά με κουράζει...σκέφτομαι..κάθε μέρα η ίδια γκρίνια,η ίδια περιποίηση τα ίδια και τα ίδια..να έρθει και το 2ο να το χάσω τελείως! Το θέλω το 2ο..το θέλω πολύ! Κάθε μέρα παρακαλώ να είναι γερό...όμως βλέπω την κατάσταση με το Δημητράκη , την φαντάζομαι εις διπλούν...και παλαβώνω!!! Θα έχω ένα νεογέννητο να με θέλει με το βυζί στο χέρι(ούσα βυζοκρατούσα!!!χεχεχε) και ένα νήπιο που θα θέλει να τονίσει την προσωπικότητά του μέσα από την άρνηση...συν ότι θα πρέπει να κάτσω άλλον έναν χρόνο από τη δουλειά...συν ότι ακόμη δεν έχω ξεπεράσει τα προηγουμενα ψυχολογικά μου...που πάω η ερμη;;;

Κι όμως..πάλι θα θηλασω ένα χρόνο, πάλι θα βγάζω το σκ..το από την πλενόμενη ΄πάνα , πάλι θα τα κάνω...εδώ να είστε να με ακουσετε σε 9 μήνες να βγάζω το άχτι μου!!!!

Είναι κι αυτά που λέει η πινκ..είμαστε 7 χρόνια με τον άντρα μου άπό τα19 μου δηλαδή και νιώθω λίγο ότι έχασα φλερτ και άλλα πολλά από αυτά που έπρεπε να κάνω και δεν θέλω κι εγώ να μου γίνουν απωθημένα σε μερικά χρόνια..λυση ουσιαστική δεν υπάρχει!!!! Όχι γιατί είμαι και θέλω να είμαι πιστή...αλλά λίγο φλερτ και φαντασία στην καθημερινότητά μου δε βλάπτει(κάποιες ίσως δε συμφωνουν..)όπως και στα κλαμπάκια μου θέλω να πηγαίνω και θα πηγαίνω και θα χορεύω μέχρι να νιώσω ότι τα βαρέθηκα..γιατί δεν τα βαρέθηκα. Μαζί με τον άντρα μου κόπηκαν κι αυτά γιατί εκείνος είχε χορτάσει ήδη ενώ εγώ μόλις ξεκινουσα!!

Τέλος πάντων..κακά τα ψέματα..όσο κι αν φοβάμαι ότι θα χαλάσει η βόλεψή μου ένα σημαντικό πρόσωπο θα έρθει στη ζωή μου σε 9 μήνες..και θα κάνω τα πάντα να μεγαλωσει με την αγάπη και την περιποίηση που του αξίζει...αλλά δε θα αφήσω τον εαυτό μου να μαραζώσει! Πάνω από όλα η δική μου ψυχολογία να είναι καλά για να είναι και τα παιδάκια μου ευτυχισμένα!

hope_89 έγραψε:

Συμφωνώ με την Γιώτα.Γιατι να τα κάνουμε όλα εμείς;Οι άντρες διακοσμητικά στοιχεία είναι;

Ο δικός μου σύντροφος κάνει περισσότερες δουλειές απο εμένα στο σπίτι,και είμαι πολύ περήφανη για αυτό :) Είμαι έγκυος(με αρκετά προβλήματα υγείας),παράλληλα θηλάζω αποκλειστικά την μικρή ,οπότε πρέπει να βοηθάει κι εκείνος περισσότερο για λίγο καιρό.Μέχρι να φτάσουμε πάλι στο 50-50.

Εγώ πάλι προτιμώ να μιλάω στον άνθρωπο μου για πράγματα που μας αφορούν παρά σε άγνωστα άτομα.Θα το συζητήσω και με τις φίλες εδώ στο μαμμυ αλλά θα το πω σίγουρα και στον καλό μου ;)

Κι εμένα κάνει αρκετές και μάλιστα νιώθω άσχημα αν εκείνη την ώρα είμαι ξαπλωμένη επειδή νιώθω κουρασμένη..δεν μπορώ να είμαι εγώ ξάπλα κι εκείνος να κάνει...ακόμη κι αν είμαι δικαιολογημένη. Προτιμω να μην κάνει τίποτα και να τα αφήσει να βρωμισουμε παρά να κάνει εκεινος κι εγώ να κάθομαι.

Επίσης επειδή του έχω εξηγήσει πως δεν είναι το φόρτε μου οι δουλειές του σπιτιού και πως όσο κι αν κάνω το σπίτι δε θα είναι ποτέ στην εντέλεια μια κοπέλα μια φορά την εβδομάδα θα ήταν η ιδανική λύση! Αφήστε που θα νιώθω και πιο χαλαρή απέναντι στα παιδιά καθώς θα ξέρω ότι δε με κυνηγάνε ένα σωρό δουλειές..πραγματικά κορίτσια..νιώθω ότι ποτέ δεν τελειώνουν οι δουλειές..είναι τώρα μια βδομάδα που πολεμάω μόνο τα ρουχα...βάζω βάζω πλυντήριο...σιδερώνω και πάλι άπλυτα είναι και ασιδέρωτα...

:):)

αυτο μου χει λειψει πολυ!ο χορος!να βγω και να ξεπατωθω στο χορο!αλλα που θα μας παει?θα γενησουμε, και μετα θα γινει κι αυτο!

αυτα που νιωθεις παντως εγω φυσιολογικα τα ακουω,περνανε και μενα απο το μυαλο μου.

Να κανονισεις να σε βοηθαει καποιος στο σπιτι,δεν εισαι σουπερ ηρωας για να τα κανεις ολα μονη.Ασε που χεις να πλυνεις κ τοση οικολογικη πανα! :laugh: :laugh: πολυ σκ...ο φιλεναδααααα!!!

Σκατό εις διπλουν ξέρεις τι θα πει;;;;; ουτε εγώ ακόμη...αλλά θα μάθω σύντομα!!Προσδοκώ μονάχα να μάθει ο Δημητράκης το γιο γιο να βρω κι εγώ την ησυχία μου εν μέρη!!!

Και γιατί πρέπει να γεννήσουμε για να πάμε για χορό;;; Αν τηρείται ο νόμος για το τσιγάρο μια χαρά μου φαίνεται το κλαμπάκι ακόμη και τώρα!! Θα πιουμε χυμό βέβαια αλλά και πάλι το κέφι το κάνει η παρέα όχι το ποτο!!!!:)

σε καταλαβαινω,ουτε εγω θελω να τον βλεπω να κανει δουλειες και εγω να καθομαι,αλλα δεν ειναι κακο να βοηθανε σε καποια πραγματα..πχ εχθες εχω ξεσκονισα τα επιπλα του σαλονιου,το παραθυρο,το καλοριφερ και μετα αυτος σκουπισε,σφουγγαρισε,και εστρωσε το χαλι..ενιωσα καπως,αλλα πρεπει να το συνηθησω γιατι δεν μπορω πλεον να κανω καποια πραγματα..

αν μπορεις να παρεις κοπελα,ακομα καλυτερα...θα σου λυσει τα χερια..παντως εισαι μικρη,θα μεγαλωσουν μαζι τα παιδια σου,γιατι ειναι κοντα ηλικιακα και θα ξεμπερδευεις πιο νωρις απο το νταντεμα...φανταζεσαι να πηγαινε 5-6 χρονων ο δημητρακης,να πηγαινε σε καποιο νηπιαγωγειο τα πρωινα,να μη χρειαζεται ουτε αλλαγμα ουτε ταισμα στο στομα,ουτε να τρεχεις συνεχως απο πισω του μην πεσει,μην κανει ζημια κλπ,και εσυ να εισαι πιο ξενοιαστη,πιο ελευθερη,ενδεχομενως πιο περιποιημενη,τοτε ειναι που θα σε δυσκολευε το 2ο,να κανεις ξανα απο την αρχη τα ιδια..

ενω τωρα θα μεγαλωσουν μαζι τα παιδακια σου,ηδη εισαι "σκλαβωμενη" να τρεχεις πισω απο το δημητρακη,οποτε ετσι κι αλλιως δε θα ειχες ολα αυτα που θες,παραλληλα ομως θα μεγαλωσεις και το 2ο και μετα θα εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να κανεις οτι θελεις...

tirogaridaki δεν νομιζω να παρεξηγηθηκες μ'αυτα που σου ειπα ε?? :blush: απλα ετσι νιωθω εγω,δεν ειμαστε ολες το ιδιο κ που ξερεις σε λιγα χρονια μπορει κ γω να λεω ακριβως τα ιδια με σενα!!χαχαχα!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo:

Μανουλα 3 όχι δεν παρεξηγήθηκα! :) Εξάλλου πολλές φορές ανατρέπονται αυτά που σκεφτόμαστε..μπορεί κι εγώ κατα τον Ιουνιο που θα γεννήσω και δω το νέο μέλος της οικογένειας να πω...<<Αχ τι όμορφα που αισθάνομαι τώρα!!Νιώθω ολοκληρωμένη μπλα μπλα μπλα...>> χεχεχε...

Αλεξάνδρα έχεις δικιο..θα είναι μερικά δυσκολα χρόνια μέχρι να πάνε και τα δυο στο σχολείο αλλά σίγουρα θα είναι μια κι έξω..

tirogaridaki έγραψε:

Σκατό εις διπλουν ξέρεις τι θα πει;;;;; ουτε εγώ ακόμη...αλλά θα μάθω σύντομα!!Προσδοκώ μονάχα να μάθει ο Δημητράκης το γιο γιο να βρω κι εγώ την ησυχία μου εν μέρη!!!

Και γιατί πρέπει να γεννήσουμε για να πάμε για χορό;;; Αν τηρείται ο νόμος για το τσιγάρο μια χαρά μου φαίνεται το κλαμπάκι ακόμη και τώρα!! Θα πιουμε χυμό βέβαια αλλά και πάλι το κέφι το κάνει η παρέα όχι το ποτο!!!!:)

ασε Φανη,δεν μπορω να τον αφησω ευκολα βραδυ.Δεν κοιμαται,κλαιει...και για χορο το δοκιμασα πριν ενα μηνα,σαν την κοτα ημουν,και εκει που ειχα ξεθαρεψει αρχισαν κατι πονακια,κουραστηκα πολυ :blink::side: οποτε αυτη η κοτα θα κατσει στα αυγα της προς το παρον! :P

ιουνιο γενας?και η κολλητη-κουμπαρα μου τοτε γεναει!και ο μπαμπας κ ο αδερφος μου επισης Ιουνιο!τρομεροι οι Διδυμοι!την ιδια μερα γενημενοι :laugh:

Διδυμος θα είναι το άτιμο...δεν έχω ιδέα από διδύμους!! Δεν έχω ακουσει και τα καλυτερα λόγια πάντως...για πες;; πως είναι οι δίδυμοι;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...