Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν είμα έτοιμη για 2ο παιδάκι..

Recommended Posts

Αχχ...με συγκινήτε....:) το ξέρω πως όλα είναι περαστικά και πάνω στην αλλαγή...αλλά κακά τα ψέματα..το ένα βολευόταν πιο εύκολα από το 2ο..αν θα κλαιει το μπεμπόνι μέσα στη νύχτα θα ξυπνάει και ο άλλος και θα αρχίζει το γλέντι...και εκεί που πιθανον να έριχνα κανέναν υπνάκο μαζί με ο μωρό μέσα στη μέρα άντε να βρεις χρόνο μετά με τα 2 να ρίξεις καμια ώρα έναν υπνάκο το μεσημέρι...πολυτέλειααα!!!!Ας είναι..ας μην είμαστε μίζεροι..όλα γίνονται..βοήθεια να υπάρχει και θέληση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και κορίτσια..μη μου βάζετε κάρμα,δεν παίζει μεγάλο ρόλο για μένα..ειλικρινά..απλώς με πείραξε η κίνηση σε ένα θέμα που αφορά απλώς και μόνο την ψυχολογία μου...σας ευχαριστώ αλλά δε με πολυενδιαφέρει το καρμα..ειλικρινά..:)

Φανη μου ειμαι κουρασμενη..δεν θα εμπαινα σημερα..διαβαζα σαν επισκεπτης αλλα..μου κανες το μπιπ!! δεν ξερω αν διαβασες την ιστορια τοκετου μου..αν οχι σου λεω απλα οτι ειμαι 39 κ οπως δειχνουν τα τικερακια μου ο μεγαλος ειναι 14 κι ο μικρος ουτε δυο μηνων!!

επιδιωκα πολλα χρονια να μεινω εγκυος..αλλα μετα σταματησα..ειχα πεισθει οτι δεν μενω μετα απο 8 χρονια ελευθερων επαφων!!

Κ πλεον δεν με ενδιεφερε!! Ο γιος μου ειχε μεγαλωσει,περνουσα ωραια με καφεδακια κ βολτες με τον αντρουλη μου..Οποτε ηθελα εκανα δουλειες ,το παιδι μου πλεον με ειχε ναι μεν διπλα του αλλα καμια σχεση..

Η ζωη μου ηταν χωρις εννοιες.......ωσπου εμεινα εγκυος!!!!! :silly:

οταν ειδα το τεστ δεν το πιστευα...χαρηκα ,ενθουσιαστηκα..κ μετα αρχισαν οι σκεψεις...ολα παλι απ την αρχη!!! ποια? εγω!! απ την βολτα στην αποστειρωση? καροτσια..ξενυχτια...κ στο μυαλο στριφογυριζαν οι σκεψεις ........Απο το δευτερο τριμηνο αρχισα να νιωθω καλυτερα!!το μικρο μωρακι αρχισε να με αλλαζει :)

τωρα εχει αλλαξει η ζωη μου..δεν θα πω ψεμματα..εχω κλειστει καπως ,δεν κανω αυτα που εκανα..αλλα ενα και μονο χαμογελο του...αξιζει τα παντα!!!

Θεωρω οτι ειναι κ ορμονικο το θεμα...οποτε θα το ξεπερασεις!!σκεψου κ μενα..Ξανα κ παλι απ την αρχη..Σε 4 χρονια ο μεγαλος τελειωνει το σχολειο..σκεφτομουν ταξιδια...αλλα αρχιζει το....νηπιαγωγειο!! :laugh:

Ναι ειναι δυσκολα..αλλα τα λατρευω τα αγορακια μου...Δεν υπαρχει τιποπε πιο ψυχοφθορο αλλα κ τιποτε πιο υπεροχο να γινεσαι μανα...

φανταζεσαι να μην γινομασταν?

εδω ειμαστε κ μεις..θα σε ανεβαζουμε!!!!μεχρι να ηρεμησει το μυαλουδακι σου απ τις χαζοορμονες!!!

φιλακια...και σε καταλαβαινω απολυτα!!!! :)

Μπράβο σου χάπι μομ...πραγματικα..στα 39 σου και έχεις όρεξη για μωρό!!:) Πραγματικά έτσι είναι...παραπονιόμαστε αλλά στην πραγ,ατικότητα δεν θα αλλάζαμε την μητρότητα για τίποτα στον κόσμο...ο Δημητράκης είναι ότι πολυτιμότερο έχω...ώρες ώρες θυμάμαι την περιπέτεια που τράβηξα όταν ήμουν έγκυος σε κείνον και πως μου είχαν προτείνει ακόμη και τη διακοπή κύησης..δεν πιστεύω ότι κρατάω στα χέρια μου το αγγελάκι μου...τι να τα κάνω τα ταξίδια αν το αγόρι μου δεν είναι ευτυχισμένο..θέλω τόσο πολύ να είναι κι αυτο που έρχεται γερό...κι ας μη βγω έξω από το σπίτι για έναν ολόκληρο χρόνο!! Θα μου σρίψει το πιο πιθανό αλλά τουλάχιστον θα είναι αυτό γερό..και θα είμαι κι εγω ευτυχισμένη!!! Απλώς ώρες ώρες συνειδητοποιείς ότι θα χάσεις κάποιες ελευθερίες και λες..γιατί τώρααααα;;; :) Αλλά νομίζω δεν έχει βάθος και ουσία αυτό το παράπονο..είναι επιφανειακο!Να σου ζήσουν οι αγόραροι!!:)

φανουλα μου..δεν ειχα ορεξη κ γω!! ασε κ ο μεγαλος πηγε αυστρια κ τωρα παει γερμανια...Χανω ΤΑ ταξιδια...αλλα? :laugh: :laugh:

τι να κανω γμτο...αφου τωρα ηρθε? ξερεις τι κανουν οι φιλες μου με τα μεγαλα τους παιδια? ..κι εγω τρεχω το βραδυ με την πιπιλα!! :laugh:

που να δεις τι ειχα παθει!!! χανουμε πολλα αλλα κερδιζουμε άλλα ανεκτιμητα....Τωρα γιναμε πραγματικη οικογενεια...πολλοι ρε παιδακι μου!!

Ας ειναι γερα..γερες κ μεις...κ ολα θα τα κανουμε!!

σε ευχαριστω για τις ευχες!! κ γω σου ευχομαι..αστραπιαια να περασεις στο δευτερο τριμηνο που ολα φαινονται καλυτερα!!!!

Φανούλα μου δυο πράγματα θα σου πω....

1. ορμόνες.....

2. Πόσο αγαπάς βρε άτιμο τον άντρα σου;; Ζηλιάρα σαν κ μένα είσαι κ εσύ ρε γαμώτο;;; Τι θα κάνουμε;;

φιλιά πολλά κ μίλα του όσο μπορείς για να σε καθησυχάζει όπως ξέρει!!!

Τελικά τα φέρνει η ζωή όπως τα θέλει!!!Ότι και να προγραμματίζεις εκείνη ξέρει τι κάνει!!!!:) Εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι νατα αντιμετωπίο=ζουμε όσο το δυνατόν με πιο μεγάλη ευελιξία!!:) Σε αφήνω τώρα γιατί νύσταξα..με το ζόρι μένω ξύπνια!:) Καληνύχτα!!Και σε ευχαριστω για την αισιοδοξία και τη θετική σου ενέργεια..αυτά τα δυο πάνε χέρι χέρι!!:)

Κορίτσια μιας και θίξατε το θέμα της τριτεκνίας... ;)

Και εμείς τρια θέλουμε!Προς το παρόν βέβαια...Ακόμα δεν έχει αλλάξει η ζωή μας με δυο παιδιά και δεν έχουμε δει τα ''σκούρα'' :)

Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατι πραγματικά θέλω μια μεγάλη οικογένεια! :)

Tζουλι μου..απο ζήλεια έχω αρχίσει και την κουμαντάρω ειδικά με αυτή τη δουλειά που κάνει πλέον ο Γιάννης!! Ολο με γυναίκες κυκλοφορεί οπότε για να ζω κι εγώ ευτυχισμένη έχω πάψει να ρωτάω με ποια έχει μάθημα...αλλά αν πετύχω καμία να το παίζει χαριτωμένη...γίνομαι...Τούρκα!!!!!Εκενυρίζομαι!!!Ε όχι να περνάει το απόγευμά του με αυτές τις χαζιοβόλες κι όχι με μας...τα παίρνω στο κρανίο!!!!

Nα σου πω και εγω τη γνωμη ως μανα 2 παιδιων.

Το βασικοτερο λαθος που κανουμε εμεις ο γυναικες ειναι οτι επηρεαζομαστε απο αλλους.Και τι θελω να πω: Εγω πριν γεννησω τον μικρο ακουγα ενα σωρο μαμαδες με 2 παιδια να με τρομοκρατουν λεγοντας μου οτι με 2 παιδια ΔΕΝ:

1)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ

2)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

3)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

4)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ :huh:

5)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

και δεν θυμαμαι τι αλλο ρε κοριτσια.

Εγω λοιπον αναιρεσα ολα τα παραπανω βαζοντας προγραμμα και προτεταιοτητες.Τους το λεω και με κοιτανε σαν ουφο..τελικα ειμαστε πολυ καλομαθημενες και θελουμε οπωσδηποτε να κανουμε παιδια αλλα να εχουμε καβατζα μανα-πεθερα κτλ.Βοηθαει ο αντρας μου οποτε ειναι σπιτι γιατι σχολαει αργα, βοηθαει κ λιγο το γεγονος οτι ακομα καθομαι και η καλη θεληση να τα καταφερω.

Τυρογαριδακι αν δεν πιστεψεις σε εσενα σε βλεπω σε 10 μηνες να μας γραφεις οτι εχεις επιλοχεια καταθλιψη :( και θα τρεχεις και δεν θα φτανεις. :ohmy:

Για να μην παρεξηγηθω δε λεω οτι ειναι ολα ευκολα αλλα δεν ειναι και το ακατορθωτο.

Οσο για τη δουλεια ...μαθε την και εσυ να τον βοηθας που και που!!

φανη προσφατα πηρα το διπλωμα και καταλαβα οτι αυτη η δουλεια ειναι πολυυυυ δυσκολη..Ο δασκαλος τα ειχε παιξει και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να γυρισει στο σπιτι του και να γλιτωσει απο τα κοριτσακια που του εβγαζαν το λαδι με τα ναζακια τους Παντως οταν ημουν εγκυος ειχα φαει κι εγω πολυ χοντρο κολλημα με τον αντρα μου..Τον φιλησε μια γνωστη μας και αυτος της χαιδεψε το κεφαλι και εγω εκλαιγα 3 μερες με αναφιλητα :blink:

..και πολλες αλλες αξεχαστες συγκινησεις ..περασα τοτε..πολυ κλαμααα

Εγώ γενικά δεν είμαι ζηλιάρα...Αλλά με τον ρυθμό που πάω θα γεννήσω +20 κιλά...Πόσα να αντέξει κι ο καημένος ο Στέλιος; :P

Πάντως στην εγκυμοσύνη είμαι πολύ πιο ανασφαλής σχετικά με το θέμα της απιστίας... :blush:

Φανούλα μου......

Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις θα στα πώ όπως θα τα έλεγα και στην αδερφή μου...

θα σου πω κατι να γελάσεις ήμουν σίγουρη οτι θα εθετες τετοιο θέμα.........σε περίμενα πότε θα το παθεις.. :kiss:

Δεν είσαι ούτε ανεύθυνη ούτε κακή μάνα ουε ανίκανη...μια χαρα ικανή είσαι με μυαλό πόδια και χέρια..! :blink:

απλά είσαι ανώριμη..!κοριτσάκι μου...και ειναι πολύ φυσλιολογικο!!!!

Οι ορμόνες παίζουν ρόλο αλλα δεν φερνουν τις σκέψεις..τις επιδεινώνουν σίγουρα...

Εχω την εντύπωση οτι έχεις βιαστεί για όλα...ΓΙΑΤΙ?μόνο εσύ το ξερεις και σε καμία περίπτωση δεν θα το κρίνω...είσαι πολύ νέα...και βιαζεσαι πάλι να τα κάνεις όλα...και μάλιστα χωρις να εχεις τη ψυχική δυναμη να το υποστηρίξεις...

Σε διαβαζω απο την εγκυμοσυνη σου στο δημητρακη και τοτε δεν ενιωθες καλά.. οταν γεννηθηκε ο μικρουλης..ήσουν υπόδειγμα μαμάς με το στηθος ωρες ατελειωτες..για να τα καταφερεις...παρολαυτα πάλι αρχισες ναμη νιωθεις καλά...πολλές ευθύνες...και εσυ δε μπορουσες να το χειριστεις...

Στη συνεχεια οπως ηταν φυσιολογικό σε πιασαν ανασφαλειες με τον αντρούλη σου...εσύ μεσα .....εκεινος έξω...εσύ να μη μπορεις να κατσεις 10 λεπτα χωρις το μωρό και εκεινος εξω απο τον χορό ...μετα ανασφαλειες για τον έρωτα...

Αυτα ομως τα ζουμε ολες...! Τhis is family...αλλά απλά νόμιζες οτι είναι καπως αλλοιώς..και παντρευτηκες πολύ μικρούλι...!!!

Θα πω με δυσκολία και ΠΑΛΙ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ οτι όταν ειδα οτι εισαι εγγυος χάρηκα αλλα συγχρόνως σκέφτηκα ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕΣ ΚΑΛΑ...προσπαθούσες και για δεύτερο...που άλλωστε είσαι πολύ νεα μποροσυσε να κανεις αργοτερα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥς ΛΟΓΟΥΣ...

Θα σε ρωτησω κατι ?γιατι ηθελες να κανεις αυτο το μωρό...?ξέρεις?

Αντι να κατσεις λίγο να βρεις τις ισορροπιες σου που τις ειχες χασει ...

Τεσπα δεν ξερω αν κανω καλα και τπου τα γραφω...απλά το ένιωσα...

Προσπάθησε να συμβιβαστείς ...να το πάρεις πάνω σου....και να συνεχίζεις δυνατή .........

Τωρα δε μπορεις να κανεις κάτι άλλο ..λυπάμαι που το λέω...εγω αν ημουν πιο κοντα σου .......θα σου ειχα πει να μην κανεις αλλο παιδακι τωρα...οχι γιατι δεν θα γινεις καλη μαμα , τελεια μαμα θα γινεις αλλά γιατι σημασια εχει να εισαι ΕΣΥ καλά...

Μη σκεφτεσαι αυτα τωρα κοίτα μπροστα ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΙ....

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ..ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ...ΞΕΚΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

kalispera kai apo mena!

ithela na soupw kai gw tin gnwmi an mou epitrepeis!egw eimai 30x kai perimenw to prwto m paidaki.

sigoura den eisai kaki mama i otidipote allo theleis na prosayteis ston eyato sou apla ligo apelpismeni.oute egw eimai apo tis ginaikes pou mporoun na einai sinexeia sto spiti kai na kanoun douliesexw mathei na douleyw kai twra piou eimai eggios edw kai 7mines exw stamatisei ti doulia epeidi prin to gamo m to maio stamatisa apo tin doulia m meta ematha oti eimai eggios kai etsi eipame oti mexri na genisw den paw gi adoulia!

kamia kopela sigoura den ta vriskei eukola i opws ta eixe fadastei rodina kai ola aggelika plasmena pantouiparxoun diskolies.

egw thelw na sou pw oti i doulia m einai voithos artergati pou simainei douleyw se fourno kai ksipnaga kathimerina stis 3ti nixta na paw gia doulia kai sxolaga stis 2misi to mesimeri kai etoimazomai na ksanapaw stin douliam molis sarantisw oxi giati exw kaimo gia doulia alla gi aoikonomiki anesi twrame to mwraki pou tha rthei!min alpepizesai na ksereis ola gi akalo ginontai kai skepsou oti iparxoun polla xeirotera apla prospathise na eisai aisiodoksi kaioti provlima exeis i anisixia na tin sizitas me ton antra sou!me dialogo ola linontai i estw kalitereyoun.ypomoni

tirogaridaki ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ :woohoo:

ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ :)

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ

ΕΡΧΟΝΤΕ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΙΑ

ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!

ΦΙΛΙΑ :kiss:

Κάσση μου δε σε παρεξηγώ..αλλά μου κάνει εντύπωση που κατάλαβες ακριβώς τον ψυχικό μου κόσμο όσο καιρό με διαβάζεις παρόλο που δεν με ξέρεις..:) Πραγματικά είσαι η μόνη που το έκανε αυτό..ναι όταν παντρευτηκα και ήμουν έγκυος στον 6ο μήνα και αφου γέννησα ένιωθα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα τελικά..και σίγουρα ζήλευα τις φίλες μου που ακόμη έβγαιναν σε κλαμπ και φλερταραν ενώ εγώ ασχολιομουν με πάνες..βέβαια είχα και έχω κάτι πολύ καλύτερο από εκείνες...το μικρό μου ζουζουνι το Δημητράκη...αλλά βέβαια το να διαπιστώσω ότι δεν ήταν η ώρα να τα έχω όλα αυτά δεν ήταν και ότι καλύτερο οπότε το αποδέχτηκα και είπα πως από κει και πέρα θα συνέχιζα πιο ώριμα και πιο οργανωμένα! Σε πληροφορώ και το λέω όχι για να δικαιολογηθώ, άλλωστε δεν υπάρχει λόγος η επόμενη εγκυμοσύνη απο μένα ήταν ανεπιθύμητη αλλά εφόσον υπήρχε ήταν αποδεκτή με όλη μου την καρδιά. Αφου δυστυχώς δεν πήγαν όλα καλά και πέρασε και η κακή ψυχολογία, ετοιμάστηκα για μια νέα χρονιά και μην σου πω για αρκετά χρόνια όπου θα ασχολιομουν πλέον με μένα κυρίως αλλά και με το Δημητράκη και το Γιάννη...ήθελα να το καθυστερήσω..θα΄έφτιαχνα λέει το σώμα μου πρώτα, θα πήγαινα και για πρώτες βοήθειες στον Ερυθρό Σταυρό , και μπόλικα ταξίδια κτλ κτλ...και πριν αρχίσουν καν όλα αυτά...ημουν και ειμαι ξανά έγκυος..τώρα θα μου πεις αν ήθελες να μη μείνεις θα είχες κάνει τα αδύνατα δυνατά..μπορεί να είναι έτσι αλλά ποια κοπέλα θα φανταζόταν ότι ενώ χρόνια τώρα ήξερε ότι η 25η μέρα δεν είναι γόνιμη και πάντα έκανε ελευθερα σεξ εκείνες τις μέρες ,θα έμενε έγκυος ξαφνικά σε μια τέτοια μέρα;;(γιατι στο Δημητράκη αλλά και στην προηγουμενη εγκυμοσύνη έμεινα έγκυος σε γόνιμες μέρες σε κύκλο 30 ημερών) Κι όμως..ειδικά αυτή τη φορά ένιωσα σα να με ήθελε το ίδιο..δεν το κυνηγησα , όπως ουτε και την προηγουμενη κι όμως ήρθε..Δεν ήμουν έτοιμη..άλλα ήταν τα σχέδιά μου..τι να κάνω;; Να μην καλοσορίσω το νέο μέλος που έρχεται; θα ήμουν εγωιστρια αν το έκανα αυτό..Ετσι οι δικές μου ανησυχίες μάλλον πρέπει να μπουν στην άκρη...Αλλά ότι ήμουν λίγο όπου φυσάει ο άνεμος..ήμουν!!!!!Και ειμαι!!!!:)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άντρας μου το ήθελε σαν τρελός το 2ο...:)Και νομίζω ότι αυτός είναι η πέτρα του σκανδάλου!!!!χαχαχαχαχαχα...:)

Tο δικό σου ψυχογραφημα το έχω βγάλει καλά!!!!!!μπορώ να σου πω κι άλλα αλλά όχι εδω!!!!!!!!!

Λοιπόν αφου δε με παρεξηγησες ! ΑΚΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!

Αυτο θα το ξαναπαθεις ....μην αυταπατάσαι ..οτι αν αυριο το ξεχάσεις θα περάσει...θα ξαναερθει...!και θα πρεπει να βοηθηθείς..!αν δεν θα χειροτερεύει...!

Βασική προϋπόθεση τι λεει ο αντρας σου με όλες αυτες τις εναλλαγές στην συμπεριφορά σου>>>>???

Πρεπει να βρεις τα καλά κι απαο αυτ ανα πιαστείς για να μη σε παίρνει απο κάτω...

Τι παέι να πει δε μου αρεσει αυτο δε μου αρεσει το αλλο φερσου ωριμα και αφου εισαι στον χρό χόρεψε...!

Δευτερο παιδάκι σημαινει διπλές ευθυνες...!οτι και να λεμε ...ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ...δεν γινεται δοαφορετικά..ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ....

ολα αυτα γινονται όμως οταν κατι το θέλουμε...εσυ νιωω οτι πολλλα απο αυτα που κανεις δεν τα θελεις! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΑ...!!!!

Πρέπει να ωριμάσεις κοριτσακι μου!

οσο για αυτα που μου ειπες για το μωρακι που ερχεται και τις περιστάσεις θα σε μπουφλίσω...Δεν κάνουμε ερωτα χωρις προφυλάξεις ..οποια μερα και να ειναι ΣΤΟ ΜΑΜΥΛΑΝΤ μιλάμε όλες τα ξερουμε αυτα...

Τι κι αν ο ανδρας σου ηθελε ??Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!

Αλλα μη σε στεναχωρω με αυτα...τωρα εγινε...!γεμιζε το χρονο σου με πραγματα που σου αρεσουν δούλεψε με τον εαυτο σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ...(και ειδικος θα σε βοηθησει αν θελεις) θα ερθουν δυσκολοι καιροί για σενα ...

Εχεις ευαίσθητη ψυχοσύνθεση και εισαι και επιρρεπής..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ...ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ οτι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ

Αυτα που ζουν τωρα οι φιλες σου θα τα ζεις εσυ πιο μετα ..εκείνες τοτε θα ξεσκατίζουν...χαχαχαχα!ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Ενταξει ???

οτι θες εδω είμαι!

φωτεινή εγώ νομίζω πως κάθε κοπέλα που δεν είχε σαν πρωταρχικό στόχο να κάνει παιδί αλλά πρώτα έβαζε άλλους στόχους αν έμενε έγκυος ξαφνικά θα ένιωθα μια ανησυχία για το μέλλον της ζωής της..ε΄ξαρτάται βέβαια και την προσωπικότητά της..

Κάσση μου..έχεις δίκιο..ότι και να πεις έχεις δικιο!!!:) χεχεχεε...κάποιος έπρεπε να μου τα πει όλα αυτα αν και να σου πω κάτι..το διαπίστωσα κι εγω κάποια στιγμή..διαπίστωσα ότι δεν προγραμματίζω τίποτε στη ζωή μου ..σκέφτομαι..<<πλάκα έχει αυτό!!Ας το δοκιμάσω!!! >> και μετά διαπιστώνω ότι δε μου αρέσει και παραπονιέμαι..όμως αυτο δείχνει ανωριμότητα και το ξέρω...Όταν έρθει το 2ο σίγουρα θα ωριμάσω περισσότερο από κάθε άποψη...δεν πειράζει..νομίζω πως όλα είναι παθήματα και μαθήματα και τουλάχιστον να γινόμαστε καλύτεροι..μέχρι στιγμής..δεν έδειξα να γινομαι καλυτερη!!χαχαχαχα...Ας έρθει με το καλό το 2ο..και που θα πάει..θα στρώσω..θα ωριμάσω έτσι κι αλλιώς ..κυρίως γιατί το βλέπω κι εγώ..αν δεν το έβλεπα θα ήμουν ευτυχισμένη και θα θεωρούσα πως όλα τα κάνω σωστά..Διαπιστώνω ότι οι επιλογές μου δεν ήταν και οικαλυτερες αλλά μετά σκέφτομαι ότι αφου ήταν αυτές τουλάχιστον θα τις στηρίξω μέχρι το τέλος και θα τις κάνω να είναι όμορφες για μένα!!! Πλέον δεν μπορω να σκεφτώ αλλιώς..το ξέρω ότι το σποράκι που έρχεται θα μου βγάλει το λάδι..το ξέρω!!!!!! Κι αυτό με αγχώνει..

Πάντως δεν κρύβω ότι ένιωσα ότι έχασα πολλά από την ηλικία μου..το νιώθω ακόμη...το νιώθω κάθε μέρα που βλέπω να περνάνε ακόμη τα φοιτητικά τους χρόνια ακόμη κι αν έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά..αυτά τα χρόνια που κάνεις τα ταξίδια σου, τις τρέλες σου..και εγώ μπήκα σε άλλη φάση νωρίς..και τα άφησα πίσω..

Βέβαια δεν αισθάνονται όλες οι κοπέλες σαν εμένα..πολλές πιο μικρές μου αλλά και στην ηλικία μου όπως η ΄Νέλλη χαίρονται που θα γίνουν 2η φορά μαμάδες και βλέπουν όλη την ευτυχία στα παιδιά τους..και αναρωτιέμαι..μπας και χάνω την ουσία τελικά με το να σκέφτομαι αυτές τις σαχλαμάρες;;

ΠΟλλά είπα...έβγαλα όλα τα εσώψυχά μου..:) Ίσως ήθελα κάπου να τα πω...γιατί τα είχα κλείσει για καιρό μέσα μου ,τάχα μου πως τα είχα ξεχάσει και ξεπέράσει!

apis έγραψε:

φανη προσφατα πηρα το διπλωμα και καταλαβα οτι αυτη η δουλεια ειναι πολυυυυ δυσκολη..Ο δασκαλος τα ειχε παιξει και το μονο που τον ενδιεφερε ηταν να γυρισει στο σπιτι του και να γλιτωσει απο τα κοριτσακια που του εβγαζαν το λαδι με τα ναζακια τους Παντως οταν ημουν εγκυος ειχα φαει κι εγω πολυ χοντρο κολλημα με τον αντρα μου..Τον φιλησε μια γνωστη μας και αυτος της χαιδεψε το κεφαλι και εγω εκλαιγα 3 μερες με αναφιλητα :blink:

..και πολλες αλλες αξεχαστες συγκινησεις ..περασα τοτε..πολυ κλαμααα

Αυτό μου λέει και ο άντρας μου!!! Εδώ , λέει , πασχίζω να μη σκοτωθούμε κι αυτές το παίζουν χαριτωμένες!!Εμένα , λέει, μου έρχεται να τους δώσω μια σφαλιάρα μπας και συνέλθουν!!!!αχαχαχαχαχα... :laugh: ΜΑκάρι να το βλέπει έτσι για πάντα και να μην του γυαλίσει καμια πεταχτουλα!!:)

tirogaridaki γεια σου!ειναι πολλες οι φορες που τα νευρα μου φτανουν στα ορια κ μου ρχεται να παω σ'ενα βουνο κ ν'άρχισω να τσιριζω για να εκτονωθω.βασικα δεν με κουραζουν τοσο τα παιδια οσο οι δουλειες του σπιτιου...τελειωμο δεν εχουν...κ θελω να μην μου λερωνουν αυτα που καθαριζω...εχω κολλημα...ειμαι 23 χρονων κ εχω 3 παιδακια!!ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη κ θελω κ αλλα κ ας χανω την υπομονη μου καμια φορα!ο θεος ξερει τι κανει!!μερικες φορες δεν εχω διαθεση ν'ασχοληθω με τις ασχολιες των παιδιων μου η' ν'ακουσω αυτα που μου λενε η' καμια φορα θελω απολυτη ησυχια,αλλα με τιποτα δεν θ'αλλαζα τη ζωη που εχω τωρα!!θα ειναι αχαριστια να πουμε οτι ειμαστε δυστυχισμενες με τετοια δωρα που μας χαριζει ο θεος!!πρεπει ομως ν'ασχολουμαστε οσο περισσοτερο μπορουμε με τα παιδια μας γιατι τα χρονια δεν γυριζουν πισω..ποτε πια δεν θα γυρισουν τα παιδακια μας στην παιδικη ηλικια....τωρα βλεπουμε τον χαμο που επικρατει μες το σπιτι κ ταραζομαστε..θα ΄ρθει ομως η μερα που θα ζουμε σ'ενα σπιτι με αδεια δωματια,χωρις παιχνιδια απο δω κ απο κει,χωρις χαμογελα κ τσαχπινιες...θα μεγαλωσουν κ το σπιτι θα ειναι βουβο κ τοτε θα νοσταλγουμε την παιδικη τους ηλικια που τοσο επιπολαια αφησαμε να κυλησει...οταν παιζω μαζι τους κ χαμογελανε,σκεφτομαι ποσα παραπανω χαμογελα θα ειχα κερδισει αν καποιες φορες παραμεριζα τον εαυτο μου κ τα θελω μου..ποσες παραπανω αγκαλιες...ποση παραπανω ευτυχια κ γαληνη στην ψυχη μου!!!καθε μερα προσπαθω να διορθωνω τα λαθη μου σαν μαμα κ να παιζω οσο πιο πολυ μπορω με τα μικρα μου!!!

manoula3 έγραψε:

tirogaridaki γεια σου!ειναι πολλες οι φορες που τα νευρα μου φτανουν στα ορια κ μου ρχεται να παω σ'ενα βουνο κ ν'άρχισω να τσιριζω για να εκτονωθω.βασικα δεν με κουραζουν τοσο τα παιδια οσο οι δουλειες του σπιτιου...τελειωμο δεν εχουν...κ θελω να μην μου λερωνουν αυτα που καθαριζω...εχω κολλημα...ειμαι 23 χρονων κ εχω 3 παιδακια!!ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμενη κ θελω κ αλλα κ ας χανω την υπομονη μου καμια φορα!ο θεος ξερει τι κανει!!μερικες φορες δεν εχω διαθεση ν'ασχοληθω με τις ασχολιες των παιδιων μου η' ν'ακουσω αυτα που μου λενε η' καμια φορα θελω απολυτη ησυχια,αλλα με τιποτα δεν θ'αλλαζα τη ζωη που εχω τωρα!!θα ειναι αχαριστια να πουμε οτι ειμαστε δυστυχισμενες με τετοια δωρα που μας χαριζει ο θεος!!πρεπει ομως ν'ασχολουμαστε οσο περισσοτερο μπορουμε με τα παιδια μας γιατι τα χρονια δεν γυριζουν πισω..ποτε πια δεν θα γυρισουν τα παιδακια μας στην παιδικη ηλικια....τωρα βλεπουμε τον χαμο που επικρατει μες το σπιτι κ ταραζομαστε..θα ΄ρθει ομως η μερα που θα ζουμε σ'ενα σπιτι με αδεια δωματια,χωρις παιχνιδια απο δω κ απο κει,χωρις χαμογελα κ τσαχπινιες...θα μεγαλωσουν κ το σπιτι θα ειναι βουβο κ τοτε θα νοσταλγουμε την παιδικη τους ηλικια που τοσο επιπολαια αφησαμε να κυλησει...οταν παιζω μαζι τους κ χαμογελανε,σκεφτομαι ποσα παραπανω χαμογελα θα ειχα κερδισει αν καποιες φορες παραμεριζα τον εαυτο μου κ τα θελω μου..ποσες παραπανω αγκαλιες...ποση παραπανω ευτυχια κ γαληνη στην ψυχη μου!!!καθε μερα προσπαθω να διορθωνω τα λαθη μου σαν μαμα κ να παιζω οσο πιο πολυ μπορω με τα μικρα μου!!!

ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΙΜΗ! ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ..ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΑΧΤΑΡΑ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ!

• 2 weeks later...

tirogaridaki,

Συγνώμη που θα γίνω κακία και ΩΜΗ,

Αλλά εσύ που 1.τεμπελιαζεις, 2.βαριεσαι να μαγειρέψεις και να καθαρίσεις (!!!), 3.να ασχοληθείς με το παιδί ΣΟΥ και το σπίτι ΣΟΥ γκρινιάζεις κιόλας και σου φταίνε οι ΡΩΣΙΔΕΣ???

Σε αυτή τη περίπτωση, ξέρεις, η άλλη δεν χρειάζεται να είναι μια δίμετρη κουκλάρα για να στον πάρει τον άντρα sooner or later..

Ή σε βαρέσανε οι ορμόνες (οκ, εκεί καταλαβαίνω), ή δεν ξέρεις τι λες!!!

Μαζέψου λίγο, μη χαλαρώνεις ακούγοντας παρηγοριά και γλυκές!

Και εμένα με πιάνουν οι ορμόνες και νιώθω φάλαινα και φυτό ώρες ώρες, αλλά να ξέρεις ότι και ο άντρας θα δείχνει κατανόηση μέχρι κάποιο όριο, ΜΕΤΑ θα τραβάς τα μαλλιά σου που τον είχες δεδομένο και ξέσπαγες με γκρίνια, ζήλια και παράπονα.

Άμα βλέπει συνέχεια την ίδια εικόνα μπορεί να προτιμήσει άλλη που θα είναι χαρούμενη, χαμογελαστή και γεμάτη ενεργεία!

Μη το παρακάνεις, η κατανόηση του μπορεί να σου χρειαστεί σε κάποιες άλλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δύσκολες στιγμές της ζωής σου.

Μη τη σπαταλάς την κατανόηση σε χαζομάρες!!!

Βανέσα..δε μου αρέσει το ύφος σου γιατί δε με ξέρεις καθόλου. Βλέπω πως δεν έχεις καιρό στο φόρουμ οπότε να σου πω ότι εργάζομαι και δεν ξυνομαι όλημέρα. Επίσης δεν είπα ότι δεν μαειρεύω ή δεν καθαρίζω. Τα κάνω όσο κι αν δεν μου αρέσουν.Και με το παιδί μου έχω τις καλύτερες σχέσεις.Ετσι για να με γνωρίσεις. Πάνω από όλα όμως δεν είμαι άτομο που γουστάρει να σπαταλάει τοχρόνο του σε δουλειές του σπιτιου και σιδερώματα. Δουλειές που δενέχουν τελειωμό. Θέλω και την καλοπέρασή μου και είναι αλήθεια. Και κυρίως γιατί δεν είναι για μένα. Δεν μου αρέσει να κλείνομαι στο σπίτι και να κυνηγάω τις δουλειές που τρέχουν , συν τις σκανταλιές του μικρού συν την εργασία μου. Ειμαι εργάτικη μέχρι ένα σημείο. Και ξέρω πως ένα 2ο παιδί κακά τα ψέματα σημαίνει περισσότερες τέτοιες δουλειές που δεν συμπαθώ. Και όλο αυτό με αγχωνει.Ο άντρας μου ξέρει τι έχει πάρει. ΠΟτέ δεν του παρουσίασα μια νοικοκυρά και τέλεια μαγείρισσα. Επίσης ξέρει ότι ένα σπίτι 140 τετραγωνικών μαζί με τις ατομικές ανάγκες του καθένα δεν βγαίνει από ένα άτομο μόνο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...