Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορισια s.o.s!!!!!!!!!!!εξηγηστε μου λιγο.μπορω να μπαινω σε οποια κατηγορια θελω και να γραφω?φαινεται καπου οταν σου ερχεται απαντηση? πως βαζουμε φωτο η ζωγραφιες απο κατω?please βοηθεια! :(:(:S:S

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Angelanastasia συνομιλικη και συνονοματη!!!

Αστερακι μπαινεις οπου θελεις και διαβαζεις ο,τι θελεις.Οταν θελεις να δημοσιευσεις νεο θεμα επιλεγεις μια κατηγορια με την οποια εχει σχεση αυτο που σε απασχολει πατας 'νεο θεμα' και γραφεις!Σιγα σιγα θα μαθεις!!!

Μπορεις να επιλεξεις να ενημερωνεσαι για απαντησεις σε οποιο θεμα συμμετεχεις αρκει να το επιλεξεις απο τη φορμα της απαντησης μηνυματος(ειναι κατω κατω).

Επισης μπορεις να στειλεις προσωπικο μηνυμα σε οποιο μελος θελεις.

Π.χ αριστερα στη σελιδα διπλα στην απαντηση καθε μελους φαινεται το εικονιδιο του,απο κατω οι δημοσιευσεις και απο κατω το pm.

Το pm λοιπον ειναι το προσωπικο μηνυμα.Πατας πανω σαυτο και γραφεις μετα ο,τι θελεις!

Δημοσίευση

αστερακι έγραψε:

κορισια s.o.s!!!!!!!!!!!εξηγηστε μου λιγο.μπορω να μπαινω σε οποια κατηγορια θελω και να γραφω?φαινεται καπου οταν σου ερχεται απαντηση? πως βαζουμε φωτο η ζωγραφιες απο κατω?please βοηθεια! :(:(:S:S

αστερακι ειναι πολλα αυτα που θελεις κ θα σε μπερδεψω...αμα θελεις μπες στο chat να τα πουμε καλυτερα! ;)

Δημοσίευση

αστερακι έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ!οπως λες και εσυ ελπιζω να τα μαθω γρηγορα η μπουμπου σου ειναι γλυκα!πες μου τη συνταγη πως εκανες κοριτσακι

Για τη συνταγη μαλλον τον αντρα μου πρεπει να ρωτησω!!!!!!!!!

Να σαι καλα!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλωσόρισες στην περέα μας! :)

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου και να τον καμαρώνεις πάντα υγιή και ευτυχισμένο! :kiss:

Εγώ είμαι η Νέλλυ,20 ετών,μανούλα της Αννούλας που είναι μόλις 5 μηνών και περιμένω το δεύτερο μπεμπάκι μου μέχρι 22/4/10 :P

Θα χαρώ να τα λέμε!

Φιλιά :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...