Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Διαβάζω συχνά άρθρα και συζητήσεις εδώ και αποφάσισα να μοιραστώ και την δική μου πρόσφατη ιστορία. Έμεινα έγκυος τον Απρίλιο και η αλήθεια είναι πως έμεινα γρήγορα,δεν το περίμενα να είναι τόσο εύκολο. Όσο εύκολο ήταν στην αρχή όμως τόσο δύσκολο έγινε στην συνέχεια. Είχαμε διδυμάκια, κοριτσάκια μονοχωριακά,διαμνιακά. Πέρασαμε πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με αιμμοραγίες,αποκόλληση πλακούντα,κολικούς νεφρού κλπ. Τον περισσότερο καιρό ήμουν στο νοσοκομείο, όμως έκανα υπομονή για τα μωράκια μου. Στην 20η εβδομάδα μου είπαν οι γιατροί ότι τα μώρα έχουν το σύνδρομο υποκλοπής και δεν τρέφονται σωστά και αυτό δημιουργεί υπερβολικό αμνιακό υγρο,πάνω απο το φυσιολογικό. Ήμουν στο Ιπποκράτειο όπου ξεκινήσαμε παρακεντήσεις για να βγάζουμε το υγρό που περίσσευε.Περιττό να πώ ότι είχα μια τεράστια κοιλιά και ζοριζόμουν ακόμα και στην τουαλέτα να παω. Χώρια ο πόνος και τα χάπια που κατέβαζα για να μην έχω συσπάσεις. Για να μην αναφέρω ότι κατάντησα σωστό σουρωτήρι απο τα τρυπήματα, (ορός,παρακεντήσεις,παυσίπονες ενέσεις κλπ)Δυστηχώς στην δεύτερη παρακέντηση μου έσπασαν τα νερα και μετα απο μια εβδομάδα γέννησα τα μικρά μου.Τα γέννησα φυσιολογικά έπειτα απο 12 ώρες αφόρητων πόνων.Ήμουν στην 25 εβδομάδα και δυστηχώς τις έχασα και τις δυο. Απο εκεινη την μερα ολα άλλαξαν. Όλα είναι ανούσια, πονάω αφόρητα για τα μικρά μου κοριτσάκια και μου λείπουν πολύ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ!!!Σας αγαπώ μωράκια μου

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΞΤΕ Η ΜΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΕΣ...ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ...ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΠΟΝΟ...!

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ

Δημοσίευση

Ότι και να πω δεν αρκεί για αυτό που πέρασες......

Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο δυνατή ,παίρνοντας όσο χρόνο σου χρειαζεται για να κολλήσεις τα κομμάτια σου....

Ελπίζω με τον καιρό κάτι νέο στη ζωή σου - μία νέα εγκυμοσύνη ίσως - να κάνει όλα όσα πέρασες ανάμνηση...Είναι νωρίς ακο΄μα , το ξερώ...

Να σκέτεσαι θετικά και να μην ξεχνάς οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Κουράγιο , τα φιλιά μου!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καταλαβαινω οτι πονας πολυ. Σου ευχομαι στην δευτερη προσπαθεια σου να εισια πολυ πιο τυχερη και με τις ευχες όλων μας να κρατησεις το πολυποιθητο μωρακι σου. Καλο κουραγιο και υπομονη

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα λόγια παρηγοριάς...μακάρι καμμία να μην βιώσει τοσο άσχημες καταστάσεις και φυσικά καμμια να μην νιώσει τετοια απώλεια. Άσχημο πράγμα να γεννάς και να μην έχεις παιδί, να γίνεσαι μανα και να μην είσαι ταυτόχρονα...

Δημοσίευση

Αγαπητη Tesh

Ειμαι η Λινα και πριν δυο χρονια εχασα και τη μπεμπα μου που γεννηθηκε προωρα

πιστευω οτι καπως καταλαβαινω το πως νιωθεις ..αν και καθε ανθρωπος βιωνει την απωλεια διαφορετικα

Θα κανεις κουραγιο και σιγα σιγα θα συνεχισει η ζωη σου..ο πονος θα γλυκανει

Ειναι φυσικο να σου λειπουν τα ονειρευτηκες τα κρατησες μεσα σου οσο ηταν δυνατο..Πιστευω οτι παντα θα μας λειπουν

Δημοσίευση

Κουραγιο κοπελα μου.Ξερω τι περνας γιατι στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.Ειναι δυσκολο,αφορητο καποιες στιγμες αλλα θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα ποναμε λιγοτερο και θα παρουμε πισω λιγη απο τη χαρα που στερηθηκαμε.Σε φιλω.

Δημοσίευση

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.

:kiss:

Δημοσίευση

Ότι και να πω, ότι και να γράψω θα είναι ανούσιο μπροστά στον πόνο που νιώθεις!! Πολύ λυπάμαι γι'αυτό που συνέβη!Κουράγιο! Εύχομαι ν'αποκτήσεις ένα γερό μωράκι σύντομα.. ή και περισσότερα!

Δημοσίευση

τραγικο αυτο που περιγραφεις...λυπαμαι που σου συναιβει.κανε υπομονη,εδειξες τοση δυναμη σε ολη τη διαρκεια καπου μεσα σου θα εχεις κι αλλη τοση ειμαι σιγουρη. Θσου ευχομαι να ερθει ενα μωρακι παλι κ να το κρατησεις στην αγκαλια σου.

Δημοσίευση

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΝΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ,ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΕΙ....ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΧΘΕΣ...ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΙ ΟΣΟ ΛΥΓΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ....ΚΙ ΟΣΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ...ΚΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΣ... ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...

Δημοσίευση

Γλυκια μου κοπελα μολις τωρα διαβασα τι περασες κ ειλικρινα συγκλονιστηκα μακαρινα μην στυνεβαιναν ποτε αυτα...Ο Θεος να σου δωσει κουραγιο κ δυναμη να συνεχισεις κ ν αποκτησεις γερα μωρακια...Ευχομαι οτι καλυτερο για την ψυχουλα σου..

Δημοσίευση

Κουράγιο κορίτσι μου, πέρασες έναν Γολγοθά...

Όσο μπορείς, κράτα τη δύναμη που σου έχει μείνει και μέρα με τη μέρα ξανάρχισε να ελπίζεις. Δε χάθηκε το όνειρο. Αφού έμεινες και τόσο εύκολα έγκυος, το πιθανότερο είναι να ξαναμείνεις και να φέρεις στον κόσμο μια νέα ζωούλα. Σου το εύχομαι ολόψυχα!

Δημοσίευση

κορίτσια δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση...ξέρω ότι με νιώθετε όπως νιώθω κι εγώ εσας, ειδικά όσες έχουμε βιώσει την απώλεια... Χτές πήγα για πρώτη φορά να ανάψω κεράκι στο κοιμητήριο που έθαψαν τα μικρά μου. Ο Θεός να μην χαρίσει σε κανέναν άνθρωπο τέτοιες άσχημες στιγμές... Απο 'δω και πέρα εύχομαι για όλες μας μόνο χαρούμενα πράγματα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ-ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΧΑ ΟΛΙΓΟΑΜΝΙΟ ΕΛΛΑΤΩΜΕΝΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΣΤΗΝ 16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΜΕ ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ---ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΗΣΗΣ-ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΚΙ-ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ--ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΕΝΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ-ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ-ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ........ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ-

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...