Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σημερα γινομαι 34!!!!! μεγαλωσα :huh: σημερα λοιπον εχω τα γενεθλια μου!!!

αχχχχ πως περνανε ομως τα χρονια ε???? ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρουλα και επαιζα ανεμελα εξω στην αυλη με τις κουκλες μου,ακομη θυμαμαι τα πρωτα καρδιοχτυπια στο σχολειο,τις πρωτες βολτες στο σινεμα και ο καιρος περναγε και η μικρη αναστασια μεγαλωνε...τελειωσε το σχολειο και ανεξαρτητη πλεον εκανε ονειρα που μερικα εμειναν εκει απλα να υπαρχουν και μερικα πραγματοποιηθηκαν...

....βλεπω την μαμα μου που ακομη και τωρα στα ματια της ειμαι εκεινο το μικρο αδυνατο τσιλιβιθρακι που ετρεχε συνεχεια κ σκαρφαλωνε παντου και λεω ΚΟΙΤΑ!! και εσυ ετσι θα βλεπεις τον γιο σου οταν θα μεγαλωσει σαν να ειναι ακομη μωρο .......

.....τωρα πια νιωθω πιο ωριμη πιο ηρεμη πιο κατασταλαγμενη στα θελω μου και ενα ξερω σιγουρα οτι το δωρο που μου ηρθε περσι στα γεννεθλια μου θα ειναι παντα κοντα μου και οταν μεγαλωσω και γινω γιαγιουλα θα ερχεται και θα μου λεει μανουλα χρονια σου πολλα

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Νατασα μου πολυχρονη και πολυχρωμη!!!

να εισαι παντα δυνατη γερη και ευτυχισμενη!!!

να σε χαιρετε η ομοεφη οικογενεια σου και ο θεος ο γιος σου!!! :kiss::kiss::kiss:

(περιτο να σου πω βεβαια οτι μου εχεις σπασει τα νευρα :silly: γιατι το σκεφτομουνα απο χθες που ειδα τα γενεθλια σου στο fb και λεω θα το ανοιξω ανημερα των γενεθλιων το θεμα, 6 το πρωι μπαινω στο mammy :blink: ποιος θα προλαβει? :blink: και μου την εκανες εσυ την ζημια αντε αντε αντε εχεις και τα γενεθλια σου δεν θα παρεκτραπω :woohoo: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ)

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!! :):):) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ,ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ !!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ!!! :P:P:P:P:P:P

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

σημερα γινομαι 34!!!!! μεγαλωσα :huh: σημερα λοιπον εχω τα γενεθλια μου!!!

αχχχχ πως περνανε ομως τα χρονια ε???? ακομη θυμαμαι οταν ημουν μικρουλα και επαιζα ανεμελα εξω στην αυλη με τις κουκλες μου,ακομη θυμαμαι τα πρωτα καρδιοχτυπια στο σχολειο,τις πρωτες βολτες στο σινεμα και ο καιρος περναγε και η μικρη αναστασια μεγαλωνε...τελειωσε το σχολειο και ανεξαρτητη πλεον εκανε ονειρα που μερικα εμειναν εκει απλα να υπαρχουν και μερικα πραγματοποιηθηκαν...

....βλεπω την μαμα μου που ακομη και τωρα στα ματια της ειμαι εκεινο το μικρο αδυνατο τσιλιβιθρακι που ετρεχε συνεχεια κ σκαρφαλωνε παντου και λεω ΚΟΙΤΑ!! και εσυ ετσι θα βλεπεις τον γιο σου οταν θα μεγαλωσει σαν να ειναι ακομη μωρο .......

.....τωρα πια νιωθω πιο ωριμη πιο ηρεμη πιο κατασταλαγμενη στα θελω μου και ενα ξερω σιγουρα οτι το δωρο που μου ηρθε περσι στα γεννεθλια μου θα ειναι παντα κοντα μου και οταν μεγαλωσω και γινω γιαγιουλα θα ερχεται και θα μου λεει μανουλα χρονια σου πολλα

Ωραια που τα λες Αναστασια!!

Χρονια σου πολλα λοιπον!! Υγεια και ΜΟΝΟ χαρα στην οικογενεια σου!! :kiss::kiss::kiss:

Φιλησε μου τον Σπυρο!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...