Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα τη γνώμη σας αν και έχω απλά ακούσει την ιστορία που θα σας πω και πραγματικά δεν θα μπορούσα να έκανα κάτι..

Λοιπόν γνωστή γνωστής τα έφτιαξε μ έναν τύπο ενώ εκείνος τα είχε με μια άλλη...παράλληλη σχέση... Η σχέση με την άλλη κοπέλα ήταν "σοβαρή" (χμχμ) ενώ με την γνωστή γνωστής τίποτα το ιδιαίτερο..

Ο καιρός κύλησε και παντρεύτηκε ο τύπος την επίσημη αγαπημένη του , έκαναν ένα γάμο πανάκριβο (μόνο το νυφικό έκανε 8000!!!!) και πήγαν ταξίδι του "μέλιτος" κρουαζιέρα σε διάφορα μέρη... ο τύπος , δεν ξέρω πως τα κατάφερε, σε κάθε μέρος που κατέβαιναν από το καράβι αγόραζε στην γκόμενα πλέον και από ένα δώρο και τηλέφωνα μηνύματα συνέχεια..Η γυναίκα του απορώ ακόμα που δεν κατάλαβε τίποτα..

Η γυναίκα του μένει έγκυος και όλη την εγκυμοσύνη την πέρασε με την γκόμενα , έλεγε στην γυναίκα ότι έχει δουλειά και το κέρατο πήγαινε σύννεφο.. Γεννήθηκε και το μωράκι τους και ο τύπος συνεχίζει τα ίδια...

Η γνωστή γνωστής από ότι έχω μάθει τα έχει παίξει..ζηλεύει αφάνταστα και προσπαθεί να μαθαίνει νέα του ζευγαριού για να ξέρει τι κάνουν κτλ κτλ... κάνει όνειρα ότι θα την χωρίσει και θα μεγαλώνει αυτή το μωρό και άλλα τέτοια κουφά που τα ακούς στην τηλεόραση και λες δεν παίζει πλάκα είναι....αλλά είναι αλήθεια!!!!!!

Προσωπικά είπα στην γνωστή μου να κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην γυναίκα του και να της τα πει αλλά η γνωστή μου δεν θέλει να ασχοληθεί.. Τι μπορείς να κάνεις σε μια ανάλογη ιστορία τα λες όλα στην γυναίκα , δέρνεις τον άντρα..ή τους αφήνεις στην πλασματική τους ευτυχία; Το μωράκι τους είναι περίπου 3-4 μηνών...πραγματικά έχω φρικάρει σκέφτομαι αυτή την γυναίκα και το ότι δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα και μου ρχεται πραγματικά να τον κάνω τόπι στο ξύλο και αυτόν κ την γκόμενα..

Δημοσίευση

Κοίτα, αν μπορείς, δώσε μου σε πμ το τηλέφωνο του τύπου, γιατί φαίνεται ματσό και είναι κρίμα να χάσω την ευκαιρία.

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Χωρίς πλάκα, μην ανακατευτείς. Άσε τους να τα βρουν μόνοι τους. Όλο και κάτι θα προκύψει και θα φανερωθούν όλα.

Δημοσίευση

Κορίτσια και να ήθελα να ανακατευτώ δεν μπορώ δεν το ξέρω το ζευγάρι καν, ξέρω μόνο την γνωστή της γκόμενας...... όσο για τον τύπο η γυναίκα του είναι ματσό αυτός δεν έχει τίποτα...μόνο @@@@@######%%%%%%%&&%$#%$#$##%@@

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ.ΠΟΛΥ Μ@##$$%@! ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Η' ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η' ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΥΝΥΟΜΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΕ.

Δημοσίευση

Julie έγραψε:

κοριτσια δεν σας κοροιδευω ειναι πραγματικη η ιστορια... γιατι σας κανει τοσο εντυπωση δεν εχετε ξανακουσει για κερατα??

πως αμε! καλα αυτος με τα φραγκα της γυναικας του κανει τον γκομενο? τι ξεφτιλας αντρας θεε μου!

Δημοσίευση

Κοιτα υπάεχει και η εξής λύση!!! Και ο τυπος και η γνωστη γνωσης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και θελουν ενα γερο ξεμπροστιασμα. Θυμασαι στα φιλαρακια πως εμαθε η Ρειτσελ οταν ο Ροσ κοιμηθηκε με την κοπέλα απο τοπ φωτοτυπαδικο!!! Το πε ο συναδελφος στον φίλο κλπ κλπ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...