Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Οτι και να λεμε ειναι ανοφελο!

Σου εχει γινει εμμονη, και απο οτι καταλαβα μονο αν πας μαζι του θα ηρεμισεις!

Να πας!

Θα δεις τοτε ποσο ηλιθια ησουνα!

Εισαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει μαζι του?

Καταρχην δεν υπαρχει περιπτωση να σε ευχαριστησει στο κρεβατι οπως ο αντρας σου!

Με το που τελειωσετε, θα νοιωθεις τετοια απογοητευση!

Κι αυτο γιατι δεν ξερει τι θελεις!

Θα σε "παρει", θα τελειωσει και εσυ θα νοιωθεις ενα ζωων!

Ενα ζωων που απλα ικανοποιησε την ωρεξη του!

Δεν θα διαφερεις και πολυ απο μια γατα, εναν σκυλο!

Ο ερωτας που σου πουλαει?

Θα φυγει γλυκια μου, γιατι κανενας αντρας δεν θελει να χασει την οικογενεια του!

Εχει παιδια!

Ενας παντρεμενος με μια παντρεμενη ειναι πολυ της μοδας και μια κατασταση που δεν θα βγει στην επιφανεια!

Πηγαινε να σου φυγει η καψα!

Μετα ομως, να ξαναμπεις να μας πεις τα νεα!

• Απαντήσεις 117
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καντινου, σωστά μιλας!

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου: Από όσα κατάφερα να διαβάσω, ο έρωτας που νιώθεις δεν έχει σαρκική διάσταση. Είναι μάλλον πλατωνικός. Αλλιώς θα τον ήθελες και πριν σου εκφράσει τον δικό του έρωτα. Θέλεις να ζήσεις ένα παραμύθι, και άρπαξες την ευκαιρία. Τον βλέπεις και συνέχεια, θα επιδιώκει και αυτός όλη την ώρα να είναι μαζί σου και έχεις τρελαθεί. Είναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Δεν είσαι πραγματικά ερωτευμένη. Δε σε πειράζει αν δεν κάνετε έρωτα. Θέλεις απλά να υπάρχει δίπλα σου. Μην κάνεις λοιπόν το ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ και κοιμηθείς μαζί του! Αυτός μπορεί να σε γουστάρει με χίλια, να σε βλέπει και να παθαίνει την πλάκα του και σαρκικά και πνευματικά και δεν ξέρω τι άλλο, να του έχεις γίνει Η εμμονή. Εσύ να κοιτάξεις τί πραγματικά θέλεις.

Δεν θα νοιώσεις καμιά συγκίνηση παραπάνω. Μείνε σε αυτό το παιχνίδι, αφού δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, και ταυτόχρονα κάνε πράγματα για σένα και τον άντρα σου. Δες το σαν παιχνίδι και όχι σαν δίλλημα ζωής.

ΣΥΝΕΛΘΕ!!! Μη βάζεις κανέναν πάνω από τον άντρα σου

Δημοσίευση

Αυτό ειναι κατι που μπορεί να συμβει στον καθένα. Εκει θα φανει ποσο "γερη" ειναι η σχεση με τον αντρα σου!!! Ποσο πραγματικα τον αγαπάς και θελεις να ειναι μαζι σου. Ποσο αξία εχει για σένα. Μην παιρνεις επιπόλεες αποφασεις. Και μην ξεχνας οτι η απιστία ειναι απιστία. Πως θα ενιωθες αν μαθαινες οτι ο αντρας σου ηταν σε παρομοιο διλιμα. Αλλά σκεχουν το. Πραγματικα το θές η ειναι απλά ενα αποθημένο. Και αν ειναι αποθυμενο πως θα νιώθεις μετα. Και μια συμβουλή που εδωσε στην καλυτερη μου φιλη σε παρομοια κατασταση. Παρε τον αντρα σου και παντε μια εκδρομη...ενα ταξίδι...οτι αντεχει η τσεπη σας. Μακρια απο περισπασμούς. Ισσος να καταλάβεις τι θέλεις

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΚΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ Κ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???????????

ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ???????????

Ε ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΑΦΟΥ Κ ΟΙ 2 ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ??????????

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΙΩΘΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΕΡΩΤΑ

ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΓΙΚΑ

ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?????????

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ??????????

ΤΥΨΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Κ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ

ΚΥΡΙΟΣ Κ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ

ΤΟΥ(ΕΤΣΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ????????????)

ΚΟΨΤΟΥ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ

ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΤΟΜΕΙΣ

Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ Κ ΕΧΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΕΙΣ)

1010 ΚΛΕΙΣΑΜΕ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ Κ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.5 ΕΧΟΥΜΕ

ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΛΩ

ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ

Δημοσίευση

kalispera!diavasa sxedon ola ta post...einai polu duskoli katastasi olo auto pou zeis..kai pistepse me an to proxoriseis tha ginei akoma duskoloteri..xero kai katalavaino...alla..skepsou oti tipota den menei krufo...ola kapoia stigmi mathainontai..exo na sou po polles istories..den tipota den axizei oso i oikogeneia sou!einai logiko..meta apo xronia..niothoume kapos..alla tote prepei na skeftoumai logika!ola gyro apo to sex koinountai..kai pistepse me yparxei polu vromia ekei exo...eidika oi pantremenoi..exoun ektroxiastei..exoume tosa paradeigmata...min ypokipseis..xexase to..asxolisou me kati allo..to mualo sou paizei paixnidia..kai pistepse me mporeis esu kai mono na to stamatiseis auto...!

na prosexeis...!

Δημοσίευση

συμφωνω απολυτα με ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΟΥ.

ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΟΝΗ Κ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ

ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΑΤΕΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

Κ ΣΚΕΨΟΥ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ???

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ.

ΕΧΩ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ

ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΡΑ Η ΑΠΛΑ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ...2 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ

Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ...2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΤΕ...

ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ????

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τις γνωμες σας , που πιστευω πως ειπωθηκαν καλοπροαιρετα.Φανταζομαι πως καποιες απ εσας μπηκαν και στη θεση της γυναικα του και για αυτο διαβασα τοσα για εκεινη και την κατασταση της.Λοιπον, σας επαναλαμβανω οτι ειμαι τυφλωμενη ,δεν το κανω κακοπροαιρετα , αισθανομαι σχεδον υπνωτισμενη....εκεινο που σγκρατησα πιο πολυ απο ολα ειναι το ΣΥΝΕΛΘΕ τησ speranza..ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ!αυτο θελω και εγω, να συνελθω...

τον ειδα και συμφωνησαμε και οι 2 οτι θα μεινουμε φιλοι.....ουτε το χερι δε μου επιασε ποτε !!!!!!! και ειναι και εκεινος ακομη ερωτευμενος μαζι μου..

Δημοσίευση

Στη διαρκεια της ζωης σου θα συναντησεις αμετρητους πειρασμους που λογω της ρουτινας που αναποφευκτα ερχεται σε ενα γαμο αυτοι οι πειρασμοι θα σου φαινονται ερωτες μοναδικοι αλλα...γελιεσαι καλη μου!

Αν ο αντρας σου ειναι τοσο καλος οσο μας τα λες τοτε θα νιωσεις απιστευτες τυψεις,θα μετανιωσεις για οτι εκανες και θα προσευχεσαι να το ξεχασεις καποια μερα ομως δεν θα μπορεις ...

Θα πονας με την σκεψη της ανοησιας που εκανες!Κανενας π...της δεν αξιζει να κοροιδευει τον αντρα μας,ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΑΣ,κανενας!!!!

Πηγαινε ενα ταξιδι να ξανανιωσετε καρδουλα μου και θα δεις ποσο περηφανη θα νιωθεις με τον εαυτο σου που δεν ενεδωσες.

Τωρα μπορει να σκεφτεις πως λεω μπουρδες ομως μετα απο χρονια ισως με θυμηθεις!σου ευχομαι καλη τυχη!!!!!!!!

Δημοσίευση

sunshine σιγουρα θα νιωθεις τυψεις μεσα σου κ μονο που σκεφτεσαι να κανεις κατι,γιατι φαινεσαι ανθρωπος συνειδητοποιημενος!λογικα ο αντρας σου πρεπει να ειναι η πρωτη σχεση που ειχες αφου ησασταν μαζι απο μικρα!κ να μην ηταν ομως μιλας τοσο ομορφα γι'αυτον που δειχνει οτι στα ματια σου ειναι ο ενας κ μοναδικος!δν ξερω ποσο πιστευεις στο θεο,ουτε θελω να το παιξω θρησκα κ τελεια,απλα εχω διαβασει καποια πραγματα που πραγματικα θα σε αγγιξουν...!!ειναι δοκιμασια απ'το θεο αυτο που σου συμβαινει για να δειξεις ποσο αντεχεις στον πειρασμο,ειναι μια δοκιμασια για ν'αποδειξεις την πιστη κ την αντοχη σου στο κακο που παραπονευει...πιστευω οτι αν δεν κανεις τιποτα μ'αυτον τον αντρα κ τον διωξεις απ'το μυαλο κ την καρδια σου θα βγεις ασπροπροσωπη μπροστα στον θεο κ θα ειναι μεγαλη αυτη η ανταμοιβη για την ψυχη σου..θα νιωθεις οτι νικησες κατι ξενο κ ανωφελο...το μονο που θα καταφερεις αν κανεις κατι θα ειναι να καταστρεψεις τη δικη σου ζωη κ του αντρα σου που δεν φταει σε τιποτα...δεν θα υπαρχει επιστροφη μετα απ'αυτο,οι τυψεις θα σε καταδιωκουν κ θα τα χασεις ολα...ειναι κριμα..κ να θυμασαι οτι για οτι κανουμε καποτε θ'απολογηθουμε στον θεο κ καλυτερα θα ειναι να μην κανουμε πραγματα που στην αλλη ζωη θα μας κανουν να ντρεπομαστε να τον κοιταξουμε!να γερασεις μαζι με τον αντρα σου κ να εισαι περηφανη για τα χρονια που περασατε μαζι,να μην εχεις βαρος στην ψυχη σου!το μονο που ''μοιραζεσαι'' με τον αλλον αντρα αυτη τη στιγμη ειναι η ''καψουρα'',το ''παθος''...σκεψου ομως ποσα βαθυτερα πραγματα εχεις μοιραστει με τον αντρα σου κ ποσα ακομα θα μοιραστεις!!ολα αυτα ειναι εμπειριες ζωης,δεν μπορεις να τα διαλυσεις ετσι απλα...κ δεν χρειαζεται να κανεις κατι καινουριο στη ζωη σου,κανε τη ζωη με τον αντρα σου να μοιαζει οπως στην αρχη!!καποτε αυτα τα συναισθηματα ενιωθες κ για τον αντρα σου κοιταζοντας τον...τωρα να τα νοσταλγεις με αγαπη κ σεβασμο κ να τον αγαπας ακομα περισσοτερο!!μην κανεις αυτη την αμαρτια με τον αλλον αντρα γιατι αν εισαι πραγματικα συναισθηματικος ανθρωπος δεν θα αντεχεις τον πονο των τυψεων...να εισαι σιγουρη...(συγνωμη για την πολυλογια!)

Δημοσίευση

Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις των κοριτσιών γιατί τώρα μόνο είδα το θέμα σου. Καταλαβαίνω ότι θα διάβασες πάρα πολλές γνώμες και συμβουλές.

Εγώ δεν μπορώ να σου πω τί να κάνεις γιατί πιστεύω ότι εσύ το ξέρεις καλύτερα από την κάθεμια μας εδώ μέσα. Αυτό που θα σου καταθέσω είναι η δική μου εμπειρία..

Πριν γνωρίσω τον άνδρα μου είχα μία σχέση 10 χρόνια. Ήταν ο πρώτος μου και ήμασταν μαζί από το Λύκειο. Μέναμε μαζί και πηγαίναμε για γάμο. Είχαμε πολλά προβλήματα (όχι μεταξύ μας) και πολλοί μου έλεγαν ότι χαραμίζομαι δίπλα του. Εγώ δεν σήκωνα κουβέντα! Τον υποστήριζα μέχρι αηδίας. Μιλούσα πάντα με τα καλύτερα λόγια και συνέχεια έλεγα πόσο τον αγαπούσα. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και πιστεύω ότι μ'αγαπούσε. Ο ίδιος προσωπικά δεν μου έκανε κάτι κακό κι έτσι περνούσαν τα χρόνια.. Την βραδιά που γνώρισα τον άνδρα μου ένιωσα σαν να βγήκα από λήθαργο!!! Ανταλλάξαμε μόνο δύο κουβέντες και από εκείνη την στιγμή χαράκτηκε η μορφή του στο μυαλό μου. Ξαφνικά άρχισα να σκέφτομαι πώς θα ήταν η ζωή μου δίπλα του (χωρίς να τον ξέρω) και άρχισα να τρελαίνομαι.

Για να μην σε κουράζω άλλο, μετά από 2 χρόνια χώρισα και ευχαριστούσα τον θεό που δεν είχα παντρευτεί και δεν είχα παιδιά. Ένιωθα όμως συνεχώς τύψεις ασχέτως που με αυτόν που ήμουν τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει τί σημαίνει πάθος, έρωτας, αγάπη.. Τώρα νιώθω η πιο ευτυχισμένη γυναίκα..

Έχουν περάσει 7 χρόνια και ο έρωτας με τον άνδρα μου κάθε μέρα όλο και μεγαλώνει!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε μένα ήταν οι συνθήκες τέτοιες και μπόρεσα να αλλάξω την ζωή μου..με δυσκολία όμως και πάλι.. ακόμα και σε ψυχολόγο πήγα (μία φορά αλλά ήταν αρκετή). Ο άνδρας μου ήταν ελεύθερος. Εγώ απάντρευτη και χωρίς παιδιά. Έκανα το μεγάλο βήμα ξέροντας ότι εάν δεν πετύχαινε δεν θα πληγωνόταν καμία αλλή γυναίκα ή παιδιά ή ακόμα κι εγώ η ίδια.

Σημασία έχει να κοιμόμαστε καλά τα βράδια.. Εσύ ξέρεις κοπέλα μου τι βήματα θα κάνεις και αν σου έγραψα την ιστορία μου το έκανα μόνο για να δεις ότι αυτό που σου συνέβει, έχει συμβεί σε όλες μας! Καμία δεν μπορεί να πει ότι δεν πέρασε από το μυαλό της να κάνει μία παράνομη σχέση..

Αυτό που με ανησυχεί στην δική σου περίπτωση είναι ότι αυτός σε κυνηγάει.. αν πραγματικά σε αγαπάει θα πρέπει να σε αφήσει ήσυχη!και όχι να σε πιέζει..

Καλή τύχη σου εύχομαι..

Δημοσίευση

κοριτσια κ παλι γεια σας!

σας εχω ευχαριστησει τοσες φορες για την υπστηριξη σας...!!! η οποια πραγματικα ειναι μεγαλη! η μεγαλυτερη βεβαια ανακουφιση μου ειναι οτι μπορεσα επιτελους να βγαλω ενα τοσο μεγαλο βαρος απο τη ψυχη μου...ευτυχως που καταφερα και σας το ειπα! δεν αντεχα να το βιωνω μονη μου..

μανουλα 3, μου αρεσαν πολυ τα λογια σου! αφορουν βεβαια γυναικες προτυπα..και οχι μια γυναικα σαν εμενα που το μυαλο της εχει εκτροχιαστει εντελως...δυστυχως...μακαρι να ενιωθα αυτην την απειλη σαν μια απλη δοκιμασια.

νικι δε θα πω ψεμματα.στιγμιαια εχω πιασει τον εαυτο μου να φανταζεται πως θα ηταν η ζωη μου μαζι του.δεν το αρνουμαι - ουτε ψεμματα μπορω να πω...

πειτε μου ομως που να βρω τη δυναμη και οταν με κοιταζει να μενω αταραχη ????????????

που???????????????

Δημοσίευση

ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ?????????

ΑΝΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ

ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΔΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.

ΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΑ Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ.

ΤΟ ΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΧΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ.

ΒΡΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΕΙ. ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΛΙΓΟ ΩΜΑ ''Ο ΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ Π......ΞΕΙ...ΤΟΝ ΑΛΛΟ''ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ''ΕΡΩΤΑΣ'' ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΝΑΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.

ΑΑΑΑ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΓΩ ΧΩΡΙΣΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ''ΕΡΩΤΑΣ'' ΜΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΡΙΑΛ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.

ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΖΟΥΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΟΡΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ.ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΟΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ??ΟΠΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΒΡΙΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ....

Δημοσίευση

Sunshine...μια είναι η ουσία!!Βάλε το καλά στο μυαλό σου!!!Αν ήθελε η ζωή να είστε μαζί θα σας είχε ενώσει πριν ακόμη φτάσετε και οι δυο σε αυτό το σημείο!!! Όποιος κι αν ήταν καλύτερος από τον άντρα μου, όποιος κι αν μου ταίριαζε περισσότερο κι απο θέμα χημείας , εκείνος ήταν ο τυχερός!! Εκείνος ήταν και είναι ο πατέρας των παιδιών μου...κανένας άλλος!!!Δεν είμαστε στη ζωή όπου φυσάει ο άνεμος!!Όχι...πέρασα κι εγώ όπως σου είπα μια παρόμοια κατάσταση αλλά συνειδητοποίησα νωρίς ότι κανένας άλλος δεν αξίζει να μπει στη θέση του πατέρα των παιδιών μου...και κανένας άλλος δεν αξίζει να μπει στη θέση του πατέρα των παιδιών του ..ξέχνα τον! Βρες κάτι να τον μισήσεις κι αν δεν μπορείς..απλώς πες στον εαυτό σου πως δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να κάνεις κάτι...αν θες συνέχισε το λεκτικο κι όλο αυτό..αλλά πείσε τον εαυτό σου πως μέχρι εκεί είναι!!Θα δεις ότι θα ξενερώσεις με τον καιρό..αποδέξου τα συναισθήματά σου αλλά μην τα κάνεις πράξη...είσαι ενήλικη και γνωρίζεις πολύ καλά πως πρέπει να φέρεσαι ώριμα..βγάλε όλο τον ψυχικό σου κόσμο σε αυτόν, πες του τα, αλλά μείνε εκεί..ωραία..ξέρεις ότι ένας ακόμη άνθρωπος ενδιαφέρεται για σένα. Τελος! Μέχρι εκεί!!!Δεν υπάρχει άλλος τρόπος..δεν υπάρχει συνέχεια..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!!!Ξέρεις τι θα πει αύτό;; Ετοιμάσου να μπεις στη θέση της γυναίκας του μετά από κάποια χρόνια αν επιλέξεις πχ αυτόν για άντρα σου. Γιατί θα του ξανατύχει..θα ξαναβαρεθεί..και πάλι με την ίδια ευκολία θα αρχίσει τους ερωτες με κάποια άλλη και η άτυχη θα είσαι εσύ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...