Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΕΛΥ μου κι εμένα η γραμμούλα δεν βγήκε αμέσως, νομίζω μετά από 6-7 λεπτά, και όταν βγήκε ήταν πολύ πολύ αχνή και μέσα σε 20 λεπτά έγινε κάπως πιό έντονη, και ήμουν μια χαρά εγκυούλα. Πιστεύω πως είσαι κι εσύ. Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα!!!

  • Απαντήσεις 267
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αχου μαρουλι μου ποσο ευτυχισμενη με κανεις με αυτο που μου ειπες!!!!!!!!!!!!!! :P τοτε αφου κι εσενα βγηκε μετα τα 3 λεπτα και ησουν οντως εγκυουλα γιατι να μην ειμαι κι εγω;;παναγιτσα μου,χριστουλη μου καντε το θαυμα σας!!!!!!!!!μιλινακι μου μη με βγαλεις ακομη απο τη λιστα μας περιμενε να δουμε και τη χωριακη μην πεσουμε μετα απο τα συννεφα...η καρδια μου παει να πσπασει οι ωρες περνανε βασανιστικα :( σας ευχαριστω παντως ολες σας γλυκες μου πολυτιμες φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

ΚΕΛΥ έγραψε:

αχου μαρουλι μου ποσο ευτυχισμενη με κανεις με αυτο που μου ειπες!!!!!!!!!!!!!! :P τοτε αφου κι εσενα βγηκε μετα τα 3 λεπτα και ησουν οντως εγκυουλα γιατι να μην ειμαι κι εγω;;παναγιτσα μου,χριστουλη μου καντε το θαυμα σας!!!!!!!!!μιλινακι μου μη με βγαλεις ακομη απο τη λιστα μας περιμενε να δουμε και τη χωριακη μην πεσουμε μετα απο τα συννεφα...η καρδια μου παει να πσπασει οι ωρες περνανε βασανιστικα :( σας ευχαριστω παντως ολες σας γλυκες μου πολυτιμες φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!!!!! :)

κελυ μου εισαι τυχερη που σου βγηκε θετικο το τεστ εστω και οπως τα λες εισαι εγκυουλα και με την χοριακη θα σιγουρευτεις σε αντιθεση με μενα που βγηκε εχθες αρνητικο.Πηγα ομως και εγω για χοριακη και περιμενω μεσημερι με απογευμα την απαντηση αλλα μαλλον αρνητικη θα ειναι σε μενα γιατι αν ημουν εγκυος θα το εβγαζε στο χθεσινο τεστ δε μπορει δε θα το εβγαζε?με καθησυχαζει μονο οταν λενε οτι αλλη ηταν εγκυος και την εβγαζε αρνητικο αποτελεσμα.παω να τρελαθω.απο την αλλη εχω καθυστερηση μαλλον απο το ανχος.καλη απιτυχια μας ευχομαι και περιμενω τα νεα σου οπως θα σου πω και τα δικα μου.φιλακια

Δημοσίευση

ΚΕΛΥ μου, σε νιώθω πολύ αγχωμένη και δικαιολογημένα αλλά θα ήθελα να σου ζητήσω να χαλαρώσεις λιγάκι ψυχούλα μου!!!

Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω, αλλά αν είσαι εγκυούλα (που είσαι) κάνεις κακό στο μωράκι σου χαρά μου!!

Πάρε μερικές βαθιές ανάσες να καλμάρεις λιγάκι και κάνε το αυτό κάθε φορά που νιώθεις έτσι. Θα σου κάνει καλό...και θα κάνεις καλό και στο μωράκι σου...!!!

Δημοσίευση

ran μου εκανες πολυ καλα που πηγες για χωριακουλα γιατι εχουμε πολλα παραδειγματα απο κοριτσακια και στο φορουμακι μας που ειχαν καθυσυερηση εκαναν τεστ κι εβγαινε αρνητικο ενω ηταν τελικα εγκυουλες.μας ευχομαι απο την καρδια μου θετικες χωριακουλες!!!!θα προσευχομαι και για σενα!οσο για μενα αν δεν μου πει ο μικροβιολογος οτι ειναι θετικη αδυνατω να το πιστεψω γιατι τα τεστ καθυστερουσαν να βγαλουν την γραμμουλα.θα παρω κατα τις 3 να δω μπας βγηκε.

μιλινακι μου εχεις απολυτο δικιο οτι δεν πρεπει να αγχωνομαι σε περιπτωση που εχω το μωρακι μου αλλα ΔΕΝ μπορω1!!!!!!τρεμω συγκορμη!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσια θετικη η χοριακη θα τρελαθωωωωωωωωωω,το μονο που με απασχολει ειναι το αποτελεσμα ειναι λιγο 54.54/ML ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΙΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

Δημοσίευση

ran έγραψε:

κοριτσια θετικη η χοριακη θα τρελαθωωωωωωωωωω,το μονο που με απασχολει ειναι το αποτελεσμα ειναι λιγο 54.54/ML ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΙΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

Η χοριακή ξεκινάει από 5 επομένως εσύ έχεις το δεκαπλάσιο αριθμό. Αρα η εγκυμοσύνη είναι δεδομένη. Σε δυο μέρες επανέλαβε τη χοριακή, η τιμή θα πρέπει να διπλασιάζεται. Εύχομαι να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοπέλα μου

Δημοσίευση

ΧΩΡΙΑΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ(2)

4 ΤΕΣΤ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΩΡΕΣ.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ.ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΘΕΣΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ.Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ,ΝΑ ΑΚΟΥΩ,ΝΑ ΒΛΕΠΩ,ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ

Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ ΜΟΥ;;

ΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΜΑΚΡΥΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ

ΖΩ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ

ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΕΣΤ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι, αφού παει δημοτικό δε γίνεται να μην την στείλεις,  αλλα ετσι κι αλλιώς πιστεύω δε θα κολλάει κ τοσο. Αφού ήδη εχει περάσει απο νήπιο, προνηπιο κι εχει χτίσει κάπως το ανοσοποιητικο της. Οπότε πιστεύω με λίγη προσοχή μια χαρά θα είστε! Αλήθεια της το έχετε πει οτι θα εχει αδερφάκι ή οχι ακομα? 😁
    • Γεια σας κορίτσια, εγώ σήμερα έβαλα σίδηρο ενδοφλέβιο. Ελπίζω να πιάσει τόπο και να ανέβουν οι τιμές!  Κατά τ' αλλά πήγαμε και γυναικολόγο, η μικρή όλα καλά μεγαλώνει 🙏🏼 η κοιλιτσα της είναι λίγο πιο μικρή μας είπε από θέμα μετρησεων χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ανησυχητικό, συγκριτικά με κεφαλι και άκρα δηλαδη. Λογικά πώς κατανέμονται τα κιλά στο σώμα της. Παρασκευή πάω και εγώ για καμπύλη ζαχάρου, άντε να τελειώνει κι αυτό.    @annie! Μπράβο χαίρομαι που είναι όλα οκ και με την καμπύλη! 
    • Τι να πω βρε κορίτσι...Και εγω προσέχω την διατροφή μου. Γενικά απ' ότι κατάλαβα δεν θέλει λιπαρά. Ωστόσο, εγώ δεν τρώω από τα 20 μου κρέας, άλλα τώρα στην εγκυμοσύνη με έχει πιάσει και τρώω φουλ γαλακτοκομικά. Πάντως και εμένα με ξεκουράζει πολύ το ζεστό τοπικά στο σημείο είτε έχει να κάνει τελικά ο πόνος με θλάση στα πλευρά που μου είπε είτε έχει να κάνει με την χολή που δεν κενώνει γρήγορα! 🙏
    • Καλησπέρα κορίτσια... Καλώς ήρθατε όλες οι νέες κοπέλες!!! Να έχουμε όλες υγεία και όμορφες τελειομηνες εγκυμοσύνες!! Εγώ παίρνω από την αρχή σαλοσπιρ και ενέσεις innohep για αιμάτωση της μήτρας και λόγω παλαιότερης αποβολής,σαν πρωτόκολλο! Μπήκα στην 16η εβδομάδα! Έχω εδώ και λίγες μέρες κατά τόπους πόνους σαν περίοδο.. μου αύξησε το μαγνήσιο και ξαναξεκινησα utrogestan 🙄 αλλά με αγχωνει που στο ξαφνικό πάλι τα ίδια και είμαι και εκτός Αθήνας!
    • Κορίτσια σχετικά με τα σχολεία που λέγατε αν θα πάτε ή οχι τα πρώτα σας παιδάκια.. εμένα η δικιά μου είναι 6 χρονών θα πάει πρώτη δημοτικού είναι αδύνατον να την κρατήσω σπίτι, και λόγω απουσιών αλλά θεωρώ ότι σαν πρωτάκι δεν πρέπει να χάνει μαθήματα.. πρέπει να δημιουργηθούν οι βάσεις από τώρα.. αλλιώς θα τα εξηγεί η δασκάλα στο σχολείο και αλλιώς εγώ στο σπίτι.  Με το που γυρίζει από το σχολείο θα αλλάζει ρούχα θα πλένει χέρια, πρόσωπο και μετά αντισηπτικό. Αν έχει μυξούλες θα της έχω μασκούλα όσο είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό και ο θεός βοηθός.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...