Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ!!!!!!!

Recommended Posts

Κέλυ μου..στενοχωρήθηκα πάρα πολύ..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα γίνεις μανουλα..απλώς είχες την ελπίδα και διαψεύστηκε. Ωραία τι είχες, τι έχασες! Γύρισε σελίδα και θα δεις που όλα θα έρθουν..ακόμη απορώ όμως ρε παιδί μου...μα θετικό τεστ;;; Γινεται;;;

Πάντως αν δεν σου έρθει πήγαινε στο γιατρό σου να δει αν όλα πανε καλά και γιατί καθυστερεί. Ευχομαι όλα να πάνε ομορφα απο δω και πέρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 267
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΚΕΛΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ!ΧΑΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ!ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΟΥ.ΙΣΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ :kiss:

κελυ λυπάμαι πολύ πραγματικά...η αλήθεια είναι ότι πέρασες πραγματικά πολλά το τελευταίο διάστημα,καλό θα ήταν λοιπόν να προσέξεις τώρα τον εαυτό σου και τον αντρούλη σου...και το μπεμπάκι θαρθεί που θα πάει στο χέρι του είναι;πολλά φιλιά

σας ευχαριστω ολες σας πραγματικα!!!!!η αληθεια ειναι οτι περναω δυσκολα αλλα με τη βοηθεια του θεου θα το ξεπερασω και θα γινω και πιο δυνατη(ευχομαι!!!)καποια στιγμη δεν μπορει βρε κοριτσακια μου θα γινω κι εγω μανουλα..απλα με παιρνει το παραπονο οταν σκεφτομαι και κυριως οταν βλεπω αυτα τα 4 θετικα τεστ...γιατι βγηκαν θετικα γιατι;;;;;;;τελοςπαντων για αυτη τη φορα ολα τελειωσαν πρεπει να βρω το κουραγιο να συνεχισω...αλλωστε μετα την πρωτη χωριακη ημουν σχεδον σιγουρη οτι δεν ειμαι απλα μετα η πολυημερη καθυστερηση με ξαναγεμισε ελπιδες...ΚΡΙΜΑ!!!!!!!!ο αντρουλης μου ηταν σιγουρος οτι ημουν τι απογοητευση θεε μου...

εν τω μεταξυ μολις πηρα εγω την αρνητικη χωριακη με πηραν να μου πουν οτι η θεια μου 27 χρονων(εχουμε μονο 3 χρονια διαφορα)ειναι εγκυος στο τριτο παιδακι!καθε φορα που ειπε τωρα θελω παιδι εμενε αμεσως!φυσικα χαρηκα γιατι το θαυμα της ζωης ειναι μεγαλειωδες σε οποιον κι αν συμβαινει απλα λεω κοιτα τι ειρωνια για αλλες να ειναι τοσο απλο και για αλλες τοσο δυσκολο...οχι δεν θα αφησω την λυπη μου να με κανει πικροχολη δεν πρεπει να το επιτρεψω αυτο!!!!!!ευχομαι να της πανε ολα καλα και να εχει μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!!!ζηλεψα λιγο αλλα οχι με ασχημο τροπο με πιστευετε;;;ενιωσα ασχημα γι αυτο γι αυτο και σας το λεω...

βασουλα έγραψε:

τι κριμα στεναχωρεθηκα πολυ :( μαλλον δεν πρεπει να ελπιζω κι εγω αδικα! τελικα τα τεστ ειναι αναξιοπιστα

γλυκεια μου εσυ εισαι,αυτα τα τεστ οταν βγουν θετικα σπανια κανουν λαθος εως ποτε!!!!!!μην κοιτας εγω ειμαι η εξαιρεση αν και σε μενα μαλλον δεν εκαναν λαθος υπαρχει το ενδεχομενο να εγινε συλληψη αλλα οχι εμφυτευση...ισως....σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!!!!!!

:( Λυπαμαι πολυ...Μην το βαλεις ομως κατω καλη μου,θα ρθει το μωρακι και δεν θα το πιστευεις..

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!!!!!!!!

Φιλακια

λυπαμαι πολυ κελυ μου πραγματικα....

ομως μην το βαζεις κατω οσο ποιο πολυ το σεφτοματε τοσο δ ερχετε

το αγχως ειναι ο μεγαλυτερος παραγοντας...

ΑΛΛΑ ... μηπως εκανε λαθος κ η χοριακη??????μηπως ειναι πολυ νωρις κ δ φαινετε??ειδες τι εγινε με την αλλη κοπελα που τελικα ηταν εγκυος????

μηπως θα επρεπε να μιλαγες κ με τον γιατρο σου?????

σου ευχομαι τα καλυτερα γλυκια μου κ μην μου στεναχωριεσαι... ναι?????

σου στελνω μια μεγαααααααααααααααααλη αγκαλιτσα

εχω 6 μερες καθυστερηση η χωριακη ειναι σιγουρα σωστη παει αυτο το κεφαλαιο εκλεισσε!!!!!τωρα απλα περιμενω την περιοδο μου με ανυπομονησια!!!κοιταξτε που φτασαμε...τι ειρωνια....

κοριτσακια μου θα προσπαθησω για λιγες μερουλες να μην μπω στο μαμμυ μας ετσι για αποτοξινωση αλλα και για να ξεχαστω λιγακι απο το θεμα μπεμπε.θα μου λειπετε,να το ξερετε αυτο!!!!!!!να μη με ξεχασετε ενταξει;;;;;σας φιλω γλυκα και σας ευχαριστω απο την καρδια μου!!!!!!

Κελυ μου κοριτσακι μου ειλικρινα λυπαμαι...Κι εγω πιστευα πως θα ησουν εγκυουλα και σε καταλαβαινω απολυτα για το ποσο απογοητευτηκες...Θα σου πω ομως μια ιστορια...Τη δικη μου...Οτι ημουν απογοητευμενη καθε φορα που εκανα το τεστ και δεν ημουν οταν προσπαθουσα για το πρωτο παιδακι και οταν το εβγαλα απ το μυαλο μου μετα απο 7 μηνες δηλαδη το θαυμα εγινε!!Στα πρωτα παιδακια ειμαστε αγχωμενες και ειναι λογικο!!Οταν αποφασισα για δευτερο ηρθε αμεσως ενω το τριτο ηρθε τελειως απροσμενα απο μια μονο φορα την 11η μερα του κυκλου...Τωρα προσπαθουμε 4 μηνες και παμε για το 5ο χωρις αγχος αλλα απλα ακομα δεν ετυχε!!Αλλωστε οι γιατροι λενε πως καθε μηνα ενα υγειες ζευγαρι που εχει ελευθερες επαφες τις γονιμες μερες εχει 25 τοις 100 πιθανοτητα να κανει παιδι ...Αρα απλα περιμενουμε κοπελα μου τη σειρα μας να μας κατσει!!Και θα μας κατσει που θα παει!!Υπομονη και επιμονη!!!Φιλακια!

αχ βρε κελακι μου τωρα καταφερα να μπω λιγακι και αμεσως μπηκα στο θεμα σου..... μη μου στενοχωριεσαι.. η προσπαθεια συνεχιζεται με χαμογελακια και πολυ καλο και μπολικο σεχ!!!! μην τον αφηνεις τον αντρουλι σου να περνει ανασα!!!!! ιχχιχιχιχιχιιχιχιχιιχιχιχ :):):)

παντως ηταν ωραιο αυτο που ειπες οτι θα προσπαθησεις να γινεις καλυτερη.....και εγω το εχω νοιωσει αυτο μετα απο αρνητικη χοριακη...ειπα το ιδιο με σενα......θα χασω κιλα,θα ελλατωσω το τσιγαρο,θα πηγενω για τρεξιμο χωρις να βαριεμαι κτλ........ και τελικα τα καταφερα να χασω δεκα κιλακια απο τον ιανουαριο και να κανω πολλα πραγματα για τον εαυτο μου και για τη σχεση μου με τον αντρουλη μου!!! και ειναι πολυ καλο αυτο,καθε μηνα κανω και κατι παραπανω και αισθανομαι ολο και πιο ετοιμη γιανα ερθει το νινι!!!!! οποτε και εσυ ετσι να κανεις!!!!!!!!!!και να δεις που θα γινουν οι κοιλιτσες μας τεραααααααααστιες!!!!!!!!!!! σαν καρπουζια!!! ιχιχχιχιχιχιιχχιχιχιχιι θα στερεωνουμε πανω τους το τηλεκοντρολ,το πιατο με το φαγητο,βιβλια ιχιχιχχιιχχιιχιχιχ ;)

αχ βρε κελυ μου τι να πω δεν ξερω αυτο το ατιμο το αγχος τα κανει ολα!οταν νοιωσεις καλυτερα εμεις θα σε περιμενουμε κοιτα εσυ μη μας ξεχασεις!!φιλια

Βρε κοριτσάκι μου λυπάμαι τόσο πολύ!! Πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις και προσπάθησε να μην έχεις άγχος. Μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, πάρε δύναμη από όλο αυτό και πείσμωσε!

Κέλυ καταρχήν αυτό που είπες για τη ζήλια (με την καλή έννοια0 νομίζω όλες το έχουμε νιώσει.Κ εγώ όταν έχασα το μωρό μου στην α εγκυμοσύνη κ έβλεπα άλλες κοιλίτσες να φουσκώνουν ένιωθα ένα αγκαθάκι όχι για τους άλλους, φυσικά κ δεν ήθελα το κακό τους αλλά για μένα.

Οταν ξεκίνησα τις προσπάθεις από τον πρώτο μήνα άρχισα στο forum να ρωτάω για συμπτώματα κτλ.Θυμάμαι η mom 3 μου απάντησε ότι κ σε σένα.Οτι όσο έχεις άγχος είναι χειρότερα.Εκέινο το μήνα να φανταστείς είχα σταματήσει κ τη γυμναστική επειδή φοβόμουν μήπως είμαι έγκυος κ κάνω κακό στο μωρό. Φυσικά αδιαθέτησα, η απογοήτευση μεγάλη.

Λέω όμως θα πάω διακοπές κα θα ζήσω για μένα κ ότι θέλει ας γίνει. Γύρισα έγκυος!!!!!

Τις μέρες που ήμουν έγκυος κ δεν το ήξερα έκανα τα πάντα όπως πριν, μέχρι κ βάρη στη γυμναστική.Τίποτα δεν έπαθα.Μόνο το άγχος μας τρώει!!

Ξεπέρασε το κούκλα μου κ προχώρα για σένα, μη χαλιέστε με τον αντρούλη σου κ θα γίνει!!!!!

ΥΓ. θυμάσαι πως ήταν η alkost τον προηγούμενο μήνα? μέχρι κ τις προσπάθειες σταμάτησε από την απογοήτευση της.Τώρα είναι εγκυούλα!!!

Aχ βρε Κελάκι μου! Στεχανωρέθηκα πολύ με αυτό το αποτέλεσμα.

Καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου όμως δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και το μωράκι θα έρθει, μόνο του, χωρίς να το περιμένεις.

Μόνο δες το θεματάκι της καθυστέρησης με τον γιατρό σου, ίσως είναι από το άγχος σου.

Μή μας αφήσεις για πολύ, σε περιμένουμς πάλι!

Αχ βρε κελακι μου,στενοχωρηθηκα πολυ αλλα εγω προσωπικα θελω να σου ζητησω συγνωμη που σε γεμιζα με ελπιδες εστω κι αν το εκανα με αγαπη και πιστη πως τα καταφερες.συγνωμη αλλα το πιστευα πως εισαι.τωρα εμαθα πως πρεπει να ημαστε ολες μας συγκρατημενες μεχρι να βγει αυτη η χωριακη..

Σου ευχομαι να συμβει πολυ γρηγορα το θαυματακι σου και να χαμογελας και παλι!!!Επισης και σε ολα τα κοριτσακια που παλευουν για ενα μωρακι,γρηγορα μανουλες!!!

κελυ μου,μη μασας,τα καλυτερα ερχονται!!!(αυτη την εκφραση ειχα γραψει στην alkost οταν ειχε την αποβολη της και στον ιδιο μηνα εμεινε εγκυος)...

ΛΟΙΠΟΝ,ΚΕΛΥ ΜΟΥ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά Κέλυ, πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας εσωτερικά και εξωτερικά. Πρώτα εμείς να είμαστε χαρούμενες και ικανοποιημένες, για να μπορούμε να χαρούμε και τα καλύτερα που θα έρθουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...