Καλημέρα 😁Την Τρίτη έχω ραντεβού για αυχενική και την Δευτέρα θα πάω να κάνω την Papp a.Καλα είμαι σε γενικές γραμμές.Ετσι που έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα δεν καταλαβαίνω ότι είμαι έγκυος.Τωρα δύο τρεις μέρες δειλά δειλά έχει αρχίσει ένα μικρό πρήξιμο χαμηλά στην κοιλιά.♥️
Κορίτσια τι κάνετε;; Πώς είστε με τις φουσκοκοιλιτσε σας;; Κάνατε όλα τα κορίτσια αυχενική;; Εγώ έκλεισα και την β επιπέδου για 19/11 και ανυπομονώ!! Να περάσουμε και αυτό το μαξιλαράκι. Γενικά την έχετε ανακοίνωσει την εγκυμοσύνη σας;; Εμείς σιγά σιγά το λέμε..
Το τελευταίο δεκαήμερο με ταλαιπωρεί και ένα μπούκωμα που ξεκίνησε από πονόλαιμο αλλά με χαμομήλι και μέλι το ξεπέρασα αλλά το μπούκωμα κορίτσια με χει ταλαιπωρήσει αρκετά. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, έχω χάσει την οσμή μου.. πφφ τέλος πάντων.. αυτά να είναι τα προβλήματα μας. Περιμένω να ακούσω τα νέα σας
Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε; Πώς είστε;; @melitiniღ μου τέλος καλό όλα καλά!! Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε;; 15+2 εγώ σήμερα και σιγά σιγά άρχισαμε να το ανακοινώνουμε στον κύκλο μας.
@evaa__ έκανες την σαλπιγγογραφια;; Συγχώρεσε με αν έχεις αναφερθεί κάπου σε αυτό αλλά δεν το είδα.