Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ....ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΝΙΟ...

ΓΕΝΝΑ 34

40 ΗΜΕΡΩΝ 37

2 ΜΗΝΩΝ 38,6

3 ΜΗΝΩΝ 40

ΚΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ 42 ΕΚΑΤΟΣΤΑ

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ...ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΕΣΑΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ????? :S:S

ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ 52 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙ....ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ....

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΝΧΩΘΗΚΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

Δημοσίευση

γεννα 35,5

40 ημερων 38,5

3 μηνων 41

4+ μηνων 42,5

5 μηνων 43,5

Αντρούλα με άγχωσες!!!!!εμενα δεν μου εχει πει τιποτα ο παιδιατρος!!μου λεει ολα φυσιολογικα ειναι!!!δες και τις καμπύλες αναπτυξης!!

και μενα σαν πεπονακι ειναι το κεφάλι του!!!

Δημοσίευση

ΔΕ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΣΟ ΚΕΦΑΛΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΕΙΧΑ.

ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ....ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΣΑ ΜΠΙΖΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ....ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ...ΛΕΤΕ ΝΑΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ???>>>>>ΧΙΧΙ :P:P

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΕΙ 2 -2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΙΝΑΠΩ?Ο ΘΕΟΣ ΝΑΤΑΧΕΙ ΓΕΡΑ ΜΟΝΟ...ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΙ ΑΝΧΟΣ???ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΕΡΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΜΩΡΟ ΘΕΜΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΤΛ ΚΤΛ.......ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ....ΑΧ ΡΕ ΜΑΝΕΣ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗ ΜΑΤΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ....

Δημοσίευση

κ εμεις εχουμε μεγαλο κεφαλι αναλογικα με την ηλικια του και το υψος κ το βαρος, λεει η παιδιατρος, αλλα δεν ειναι ανησυχητικο. Λεει πως ενα μεγαλο κεφαλι δειχνει πως το μωρο εχει προοπτικες να ψηλωσει πολυ ακομα κ να παρει κ αλλο βαρος.

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

εμεις γεννηθηκαμε 35

1 μηνων ηταν 37,5

2 μηνων 40

3 μηνων 41

4 μηνων 42

5 μηνων 43

6 μηνων 43,5

7 μηνων 44,5

εγω δε ανχονομαι γιατι ειμαστε ποντιοι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

πολύ πολύ καλό!!

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ 31! ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΚΙ ΗΤΑΝ!! ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ!!! ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΣΙΟΛΙΓΙΚΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ? ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

λοιπόν,πήρα τώρα μπροστά μου το βιβλιαριο κ βλέπω

γεννηθηκαμε 35

μετα από 10 ημέρες 38

μετα απο ενα μηνα 39

μετα απο 2 μηνες 40

μετα απο 3 μηνες 41

μια χαρα είναι το κεφαλάκι σας καλέ!!μην ανησυχείς!φιλάκια!! :)

Δημοσίευση

Antroula μου χαλάρωσε! Ο δικός μου έχει ακόμα πιο μεγάλο αλλά, σύμφωνα με την παιδίατρο, εφόσον κάθε μήνα η ανάπτυξή τού είναι σταθερή, κι εφόσον και εγώ και ο άντρας μου απο κεφάλι έχουμε να δώσουμε και σε άλλους δύο, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δες αριθμούς πιο κάτω:

Γέννα: 35

1ος μήνας: 37

2ος μήνας:41,5

3ος μήνας:42,8

4ος μήνας44,8

:laugh: Όλα καλά είναι και μη σκας!!! :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Εγώ σταδιακά έκοβα θηλασμούς από 9-10 μηνών. Αρχικά δεν έδινα ξένο, απλώς έκοβα τους θηλασμούς όταν έτρωγε καλύτερα το εκάστοτε γεύμα, χωρίς αντικατάσταση. Όταν μείναμε στο θηλασμό πρωί βράδυ δηλαδή κάπου 11 μηνών αρχικά έδωσα ξένο ως συμπλήρωμα μετά το θηλασμό το βράδυ και κράτησα μόνο θηλασμό το πρωί, μετά σταμάτησα το θηλασμό το βράδυ και του έδινα μόνο ξένο και τέλος τώρα στους 14 μήνες παρά έκοψα τον πρωινό θηλασμό και έδωσα κατευθείαν μπουκάλι και το πήρε μια χαρά. Να σημειώσω όμως ότι εμένα δεν μου κοιμόταν στο στήθος. Θηλαζαμε, μετά διαβάζαμε παραμύθι, μετά δόντια και μετά τον έβαζα στο κρεβατάκι του και κοιμόταν οποτε δεν το είχε συνδέσει. Επίσης από 10 μηνων δεν του δίνω γάλα κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατί δεν το ζητούσε οπότε δεν είχα να κόψω και αυτό. Έχω την εντύπωση ότι το βασικό για να πάει καλά ο αποθηλασμος είναι η αποσύνδεση του στήθους από τον ύπνο. Δεν ξέρω αν βοήθησα. Καλή επιτυχία!
    • Καλα κορίτσια με τ μωρο ηρθαμε 😅 κ τ αντρα μ μαζί. Την έχει στο καροτσι εδω γυρω για παν ενδεχόμενο.  @Sotiria_94 γιατί εχεις αποφασισει ότι θα μείνεις σπιτι να μεγαλώνεις τ μικρό? Προσωρινό δεν είναι? Του χρόνου το Σεπτέμβριο να σκεφτεσαι οτι ανετα τον στέλνεις σχολειο κ μπορεις να κάνεις κ πάλι οτι θέλεις.  
    • Κορίτσια βοηθήστε με ..εσείς πως αποθηλασατε? Μαχαίρι ή σταδιακα? Έχω ένα κοριτσάκι κοντεύει 13 μηνών. Κόψαμε τους ημερησιους . Πάντα έδινα κ μπουκάλι για συμπλήρωμα οπότε είναι γνώριμο. Πριν τον ύπνο δίνω μπουκάλι,πινει γύρω στα 100 ml και μετά στήθος  κ κοιμάται. Τώρα το κάνω κ πρωί με σκοπό να κόψω τον πρωινό θηλασμό.  Πινει γύρω στα 60 με 70ml και συνεχίζει από το στήθος. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν πινει πολύ ότι δεν έχω κ εγώ πια πολύ Γάλα.  Πείτε μου κ εσείς..  ευχαριστώ!
    • Σας ευχαριστώ πολυυ ολες για τις ευχές σας❤️❤️❤️ οι εγκυουλες στείλτε μπεμπεδοσκονη 🙏🙏🙏❤️🥰🎂🌈
    • Τέλεια!! Με το καλό το αγοράκι σας λοιπόν! Είναι πράγματι συγκινητική στιγμή…γενικά θεωρώ πως όταν μαθαίνεις το φύλο, νιώθεις πως είναι πραγματικό αυτό που συμβαίνει. Μακάρι κ οι υπόλοιπες να έχουμε καλά νέα να μοιραστούμε τις επόμενες μέρες! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...