Μετάβαση σε περιεχόμενο

PAW NA PARW TWRA TEST!!MAKARI PANAGITSA MOU

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμφωνώ κι εγώ με την Τόνια! Κάθε δεύτερη μέρα είναι καλύτερα. Έξι μήνες είναι μικρό διάστημα για ν' απελπίζεσαι. Είσαι και πάρα πολύ μικρή, έχεις περιθώρια! Αν πιστεύεις ότι έτσι θα ξεαγχωθείς, κάντε εξετάσεις, μήπως υπάρχει κάποιο προβληματάκι!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ....ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΕς ΜΕΡΟΥΛΕς ΑΚΟΜΑ....ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ...ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕς ΛΙΓΟ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΧΙ ΧΙ ΧΙ....ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

Δημοσίευση

kelly μου εγω ειχα κανει 2 τεστ πρωι με τα πρωινα ουρα και βγηκαν και τα 2 αρνητικα ενω ημουν εγκυος 4 βδομαδων!!! και ειχα αρκετη καθυστερηση... πηγαινε σε ενα χημειο και κανε μια χοριακη... μονο ετσι θα δειξει και ετσι και αλλιως ο γυναικολογος σου θα σου ζητησει αυτη την αναλυση...

ολα θα πανε καλα, μην ανησυχεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...