Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΙΝΑ.Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΑΥΞΗΣΕΙ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μινα,πραγματικα εχεις καποια προβληματα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑΑΑΑΑ...τουλαχιστον οχι τοσο σημαντικα ωστε να διαλυσεις τον γαμο σου.Ξερεις ποσα περισσοτερα ψυχολογικα θα εχει το παιδακι σου?εμενα χωρισε η κουνιαδα μου(ηταν αποφασισμενη,πιστευε πως δεν τον αντεχε αλλο και πως θα ορθοποδουσε μονη της)και ξερεις τι καταφερε?να εχει αυτη τη στιγμη ενα παιδακι 8 χρονων και να κλαει και να την παρακαλαει να τα βρει με τον πατερα του :(

Χωρισανε οταν αυτο το απιδακι ηταν 2 χρονων φαντασου!Μεχρι πως θα τους κανει οικονομια ειπε για να πληρωσει ο μπαμπας του τα εξοδα του σπιτιου και κλαει το γιαβρακι μου,ωριμασε πριν την ωρα του...(εγω θα ελεγα πληγωθηκε και ειδε την ασχημη μερια της ζωης πριν την ωρα του)...

Γιαυτο σου λεω βαλτα κατω και δες:καμια πεθερα δεν αξιζει να κανει τη ζωη σου μπαχαλο.Ο συζυγος σου θα αργησει αλλα καποτε θα καταλαβει...μην του λες τι σε ενοχλει στη μανα του απλα οτι εχεις να της πεις πες το εσυ σε εκεινη και θεσε τα ορια!μην χωρισεις κουκλιτσα μου,προσπαθησε να ξαναζεστανεις το κλιμα αναμεσα σας,εστω σαν μια υστατη προσπαθεια!καντο για το μωρο σου και για σενα!

Σε συμβουλευω λοιποβ,ψυχραιμες κινησεις ,γραψε την πεθερα σου και αγαπησε ξανα τον αντρα που παντρευτηκες!δεν χωριζουμε για πεθερες,ουτε για μικρες διαφωνιες,υπαρχουν πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθεις!φιλακια και θελω να μου υποσχεθεις οτι εστω για λιγο θα σκεφτεις τα λογια μου! ;)

Δημοσίευση

Katarxin na po euxaristo se oles. Diavasa ta post kai i kathemia sosta ekfrazei ti gnomi tis. Den katafera na grapso tis teleutaies meres giati exo ena apaisio krioma kai me ton mikro exo vgei off.

Ystera apo diki moy epimoni na mi guriso ean den allaxoun kapoia pragmata, simera me pire til kai moy eipe oti tha prospathisei na tis valei oria gia na eimaste emeis kalutera. Proti fora paradextike oti i mitera toy einai duskolos antropos. Eipame polla kai katelixa na kano alli mia prospatheia.

Imoyn apolyta safis omos oti ean den allaxei kati sto mellon kai sunexisoun ta idia aparadekta skinika oti pleon den tha einai oti kalutero na eimaste oikogeneia giati to moro megalonei kai tha katalavainei ta panta. Ean eimaste sunexeia tsakomenoi tha kanoume megalytero kako apo to na eimaste xoria. Gia na doume ti pethera pos tha to parei.. Exo tis amfivolies moy.

Δημοσίευση

ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΟΑΟ ΜΑΛΟΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ... ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.. ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ Κ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ..

Δημοσίευση

Παρα πολυ ωραια Μινακι μου,οπως ειδες ο αντρας σου καταλαβε και θα κανει οτι μπορει γιατι σας αγαπαει.τωρα ομως κι εσυ μην τον πατησεις κατω...χαχχαα

προσπαθησε κι εσυ νασαι καλη μαζι του και να τα βρειτε και ολα θα πανε καλα!!!ειμαι σιγουρη !!!φιλακια πολλα και ευχομαι οτι καλυτερο για την ομορφη οικογενεια σου!!!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Δημοσίευση

αχ αντε τι καλα.....τελικά γιατι πρέπει να τους φέρνουμε προτετελεσμένων γεγονοτων για να βάλουν μυαλο?ποτε δεν το καταλαβα αυτό!!τελως παντων, σημασία έχει οτι καταλαβε !!!

πολύ χαίρομαι κουκλα μου!!!

Δημοσίευση

Μινα μακαρι να πανε ολα καλα γιατι οι αντρες εχουν το κακο οτι στην αρχη κανουν μια προσπαθεια να αλλαξουν κατι και μετα παλι τα ιδια μολις ξεχαστει το θεμα, ευχομαι να το εννοει και ολα να σου πανε καλα απο εδω και περα φιλια

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

Μινα μακαρι να πανε ολα καλα γιατι οι αντρες εχουν το κακο οτι στην αρχη κανουν μια προσπαθεια να αλλαξουν κατι και μετα παλι τα ιδια μολις ξεχαστει το θεμα, ευχομαι να το εννοει και ολα να σου πανε καλα απο εδω και περα φιλια

Ελα ρε μαριαντακι...μην την απογοητευεις!!!ολα καλα θα πανε 1ον δεν ειναι ολοι ιδιοι 2ον και μονο που το παραδεχτηκε ειναι μεγαλο βημα και 3ον το Μινακι μας φαινεται τσαμπουκας και θα τον βαλει στη θεση του...ετσι Μινακι???? :kiss:

Δημοσίευση

Εγώ ξέρω ότι 'και ο Άγιος φοβέρα θέλει'!!

Δηλαδή ο άνδρας σου θα προτιμήση να χάσει γυναίκα και παιδί για να κάτσει με την μάνα του?? Δεν νομίζω.. Πιστεύω ότι στην αρχή το έπαιξε τσαμπουκάς και μετά που είδε Μίνα μου ότι δεν μασάς συνειδητοποίησε τί πάει να κάνει.

Εύχομαι κοπέλα μου να μην χρειαστεί να ξαναπεράσεις παρόμοιες καταστάσεις.

Δημοσίευση

Καλημέρα,σκεφτηκατε καθόλου να αλλάξετε περιοχή κατοικίας? Εαν δεν εχετε καθημερινή επαφή με γονεις και πεθερικά θα είσαστε πολύ καλυτερα. Πανω απο ολα σημασια εχει η νεα- η δική σας οικογένεια, με το παιδακι σας. Εχετε την ευλογια να εχετε ενα μωρο - που αλλοι προσπαθουν και ματαια δε μπορουν να αποκτησουν- φυγετε μακρια για καλο του. Μακρια απο οτι σας πληγωνει...Εσεις μονο ...το μωρο θελει μονο τους γονεις του. Προτεινε το..

Ευχομαι καλή επιτυχια!!!

Δημοσίευση

σιγουρα ειναι ασχημο να συμβαινουν τετοια πραγματα σε μια οικογενεια

και εγω εχω τη μανα μου μου με μουρμουραει ολη την ωρα

προσπαθω να κραταω ισοροπιες

ευτυχως που ειναι η μανα μου και μπορω να της πω και καμια κουβεντα

παντως σε αυτες τις περιπτωσεις πιστευω οτι βοηθαει πολυ ο γραπτος λογος.

γραψτου ενα γραμμα, πες του παλι τι νιωθεις και τι σε ενοχλει.

με ωραιο τροπο. δωστου παραδειγματα και βαλτον στη θεση σου.

να δει αν ηταν αυτος στη θεση σου και ειχε τη μαμα σου παρεμβαινει αν θα του αρεσε.

με αυτο τον τροπο αναγκαζεται ο αλλος να ακουσει αυτα που εχεις να πεις

και βοηθαει το οτι δε γινεται διαλογος γιατι ετσι αποφευγονται οι φωνες, οι εντασεις και αυτα που μας ξεφευγουν πανω στα νευρα μας και δε εννοουμε.

επλιζω να εχετε καλη καταληξη.

αν αγαπιεστε στ' αληθεια θα την εχετε

Δημοσίευση

ΜΙΝΑ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑ ΕΡΗΜΙΚΟ ΝΗΣΙ(?)ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙ..ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΟΥΝ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ..?????ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΩΝ...ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,ΕΤΣΙ?ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...