Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια,

είναι τραγικό αυτό που ακούσαμε, στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

αυτή η κοπέλα 20 χρονών γονείς δεν είχε, έχει λέει και αλλά 2 παιδιά, αν είναι δυνατόν! Μα μπορεί να σου τύχουν 3 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες? Γιατί για αυτήν ανεπιθύμητες ήταν. Την πρώτη την έπαθε, μετά δεν έμαθε? Πόσο ... μπορεί να είναι? Το μόνο που την ένοιαζε είναι οι διακοπές? έλεος, κρίμα το παιδάκι, κρίμα:S

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια,

αυτή η κοπέλα 20 χρονών γονείς δεν είχε, έχει λέει και αλλά 2 παιδιά, αν είναι δυνατόν! Μα μπορεί να σου τύχουν 3 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες? Γιατί για αυτήν ανεπιθύμητες ήταν. Την πρώτη την έπαθε, μετά δεν έμαθε? Πόσο ... μπορεί να είναι? Το μόνο που την ένοιαζε είναι οι διακοπές? έλεος, κρίμα το παιδάκι, κρίμα:S

Δημοσίευση

Κορίτσια,

Δημοσίευση

Το ακουσα και εγω αυτο το τραγικο νεο χθες και φρικαρα...

Οπως φρικαρα επισης με τον πατερα που ξεχασε πριν λιγες μερες το παιδακι του μεσα στον αυτοκινητο με νταλα ηλιο και πεθανε και αυτο απο ασφυξια...

Δε ξερω κοριτσια τι να πω...Ειλικρινα..

Δημοσίευση

Οπως φρικαρα επισης με τον πατερα που ξεχασε πριν λιγες μερες το παιδακι του μεσα στον αυτοκινητο με νταλα ηλιο και πεθανε και αυτο απο ασφυξια...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

TO AKOΥΣΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΧΡΕΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ. ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΔΑΡΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΧΑΜΕΝΗ ΤΙ ΤΗΣ ΕΦΤΕΞΕ. ΑΣ ΤΟ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΞΩΟΛΗΣ ΠΡΟΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ (ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

Δημοσίευση

TO AKOΥΣΑ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΧΡΕΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ. ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΔΑΡΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΗΣ ΣΥΧΑΜΕΝΗ ΤΙ ΤΗΣ ΕΦΤΕΞΕ. ΑΣ ΤΟ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΞΩΟΛΗΣ ΠΡΟΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ (ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια τα έχω χαμένα...

Πώς μπόρεσε;;; Στον 9ο μήνα πήγε να ξεσαλώσει στην Κρήτη;; Και καλα το θεμα δεν ειναι αυτό. Στον 9ο μηνα καταλαβε οτι δε θελει αυτό το μωρο;;;

Δεν ξέρω τι να πω... Η ψυχούλα αυτή να είναι καλά και η γυναίκα αυτή να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Κρέμασμα θέλουν τέτοιες γυναίκες!

Σιμόν έχω ακούσει κατά καιρούς και άλλες φορές να ξεχνούν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και αυτά να πεθαίνουν από θερμοπληξία. Μα έιναι τραγικό! Πώς μπορείς να "ξεχάσεις" ένα παιδί;;; Σκυλάκι είναι;; Ακόμα και στο σκυλάκι σου θα έδινες σημασία!!!Τραγικό!!

Προσευχή για όλα τα αγγελάκια που έχουν φύγει άδικα ...

• Προσθήκη...